REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

KILOGRAME DE AUR, furate din incinta Carrefour. Hoţii au acţionat cu 15 minute înainte de închiderea centrului comercial!

KILOGRAME DE AUR, furate din incinta Carrefour. Hoţii au acţionat cu 15 minute înainte de închiderea centrului comercial!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:34 1705

Începutul de an vine cu foame în rândul hoţilor, fiind înregistrată şi o premieră în Constanţa: un magazin care comercializează bijuterii din aur a fost ţinta infractorilor cu 15 de minute înainte de închiderea centrului comercial în incinta căruia funcţionează acesta.

Mai exact, duminică, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 21.45 (cu 15 de minute înainte de închiderea centrului comercial Tom- Carrefour situat la ieşire din Constanţa spre Ovidiu), hoţii au sustras bijuterii din aur din „insula” situată la intrare, în apropiere de magazinele Bata, Kenvelo şi Lee Cooper.

Din câte se pare, trei indivizi ar fi acţionat: unul ar fi supravegheat intrarea în centrul comercial, altul „insula” cu bijuterii (aparţinând SC Conceptual Med Farma), iar al treilea a înşfăcat cât a putut. Se pare că ar fi vorba despre 5 kilograme de aur.

Oamenii legii fac cercetări pentru depistarea făptaşilor şi tragerea la răspundere a acestora.

Ce spun oamenii legii:

La data de 21.01.2019, polițiștii Sectiei 2 au fost sesizați de angajații unei societăți comerciale din incinta unui complex comercial, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21.01.2019, persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde ar fi sustras bijuterii din aur. Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile care se impun pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Firmele de asigurari asteapta rezultatul anchetei ca nu si-a furat singur patronul marfa pt.asigurare si apoi incep abia procedurile de dauna !
0
1
Nu-i problema daca ii prinde ca la ce legi a facut psd-ul pentru hoti, scapa repede.
2
1
Vind haur eftin... rog seroizitate!
3
0
ifrim george stie cine a actionat acolo, are un ghiul bengos pe deget din magazin. si cauta si clienti sa vanda aurul , aha
1
0
Sigur jaful a avut loc cu complicitatea asa zisilor agenti de paza din interior care de fapt sunt niste cretini fara carte ...fitosi la care munca nu le place uitati-va la ei cum se comporta de parca ar fi vedete ..masini sirene tele.f fite muzica si multa smecherie in capul lor ..
7
1
Aurul cu siguranta ca urma sa fie vandut la casele de amanet. Acele locatii ar trebui sa fie reglementate foarte sever si monitorizate audio-video non stop. Cu siguranta ca nu se face asta,tocmai pentru ca cei ce fac parte din autoritatile statului sa aiba ceva de castigat din ,,munca'' infractorilor. Oricine din tara asta stie ca bandele de talhari si hoti,interlopii si altii nu ar exista fara sa aiba ajutor efectiv din partea autoritatilor.Romanii cinstiti au frica de banditi si de autoritati,ambele grupari fiind de evitat,ca sunt cam la fel de rele. Cei mai veseli sunt infractorii.
5
0
Jaf cu ajutor din interior
6
0
Bravo la pl.lor..oricum este asigurat aurul.
0
0
In America , agentu de securitate , poate fi extrem de dur cu tine . Legea le permite , dar si platiti cum trebuie . La noi , agentu de securitate are decat un spray iritant si cam atat....este ca orice om . Pentru o paza buna , trebuie ditamai cefe groase , special antrenati , dar si platiti cum trebuie . Asta pentru ceva , cat de cat profesional .
0
2
NU IMI PATRE RAU ,,SALARIU MINIM,MINIM DAI MINIM MUNCESC.
5
1
de ce nu aveti camere video?
7
0
Vanzatoarea mana-n mana cu hotii !
8
1
Am vazut un inel frumos acolo.. As fi vrut sa l cumpar.
7
0
De ce arata asa poza? E facuta cu pager-ul???
12
0
Vand inele , lanturi si bratari din aur .
24
0
Nu dormeau. Aveau activitate pe masura salariului pe care il au. Ii dai omului salariu minim, iti lucreaza minim. Logic, nu ?
28
3
Sectia 2 o sa claseze cazul. Sunt campioni la clasari. Platiti degeaba din banii nostri,cei mai incompetenti politisti
27
11
Pentru 1000 lei salariu doar nu vreti sa-mi risc viata ca prostul facand pe bunul samaritean.Apas butonul de panica si sun la 112 pentru acest salariu.Patronii sa-si asigure bunurile gen CASCO ori bogyguarzi din K1 pe salarii corespunzatoare.Trebuie sa fii nanac tare sa mori pentru averea patronului!
46
1
PUN PARIU CA SUNT TIGANI DIN PALAZU
21
4
multumim guvern pentru ca ai eliberat in acelasi timp toti infractori. Ma mir ca nu ne pune UE zid in locul lor faceam zid in jurul romaniei si ii obligam pe romani sa il plateasca.
28
10
Papacostea Alexandru este inculpatul l am vazut azi plin de aur din cap pana n picioare
23
1
Aviz cetatenilor, furati ce doriti la vedere ca oricum nu puteti fi trasi la raspundere, ce se fura plateste angajatul chiar daca politia are probe
14
5
Nici macar pe aia nu-i aveau de paza ... la cat de chitrosi sunt machedonii ! Sa ne pisham pe ei ! .... la ce salarii minim pe economie dau , bine le-a facut !
34
3
si paza 2 femei si un bosorog dormeau in bocanci
30
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212