REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Klaus Iohannis a EXPLODAT: Golăneala PSD a mers prea departe! Președintele convoacă referendum

Klaus Iohannis a EXPLODAT: Golăneala PSD a mers prea departe! Președintele convoacă referendum

Replica API 29 martie 2019 | 00:34 416

Președintele Klaus Iohannis a caracterizat guvernarea PSD drept o ”golăneală” și i-a numit pe aceștia ”un accident al istoriei”. "Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai, fiindcă aşa nu se mai poate. PSD continuă asaltul la adresa justiţiei", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

”Așa nu se mai poate. De această dată golăneala PSD a mers prea departea. Golăneala guvernului PSD de astăzi a depășit orice limită. Nu trec nici măcar 3 zile fără să dea OUG. OUG, practic, și-au pierdut menierea esențială și au devenit în timpul acestui accident al istoriei care este guvernarea PSD, conform stiripesurse.ro.

Trebuie să punem punct acestei practici! Diletantismul este trăsătura care caracterizează guvernarea PSD. Când asta se împletește cu intențiile infractorilor de a scăpa de pușcărie, este foarte grav. PSD-iștii trebuie să înceteze aceste atacuri permanente la adresa justiției. PSD-iștii trebuie să înțeleagă că justiția nu este la bunul lor plac.”, a declarat Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce boicot ca o aveti la fundulet gataaaaa o sa se iasa masiv la vot si o sa se vada f clar ca psd are zilele numarate hastagdragnealapuscarie
1
1
Intrebarea pentru referendum va fi : Este adevarat ca Johannis este un infractor ? Raspunsul este : Da .
3
2
Penalule, plateste statului cei 320.000 de euro luati din chiria unui imobil furat.Despre referendum, scurt , BOICOTAREA. NIHT REFERENDUM.
7
5
daca cetatenii acestei tari sunt niste indobitociti, niste boi, atunci nu degeaba presedintele lor se numeste Plavanul
10
4
Boicot. Ah, si am uitat ceva: muie Iohanescule!
7
5
Cu securisti tai chiar ne crezi asa de prosti?
9
5
Johanis are dreptate.Inchipuitiva ce ar mai fi tunat PSDisti inpreuna cu toti postaci lor daca Johanis ar fi facut o traznaie de aceias marime ca proasta lor,la Dancila ma refer fiindca acolo sunt multe proaste si nu vreau sa bag lumea in ceata.
4
11
Este cel mai slab Presedinte pe care l a avut Romania! A facut multe gafe politice si este vandut la greu celor de afara care au o serie de interese economice in Romania. El stoe un lucru, acele interese trebuie sa fie protejate avand control asupra justitiei!
17
7
Pt. toti cetatenii boi sau care fac pe prostii: in conditiile in care ati votat pesedeuuuu ce asteptari mai aveti de la presedinte care acum trebuie sa se lupte cum poate cu mafia din intreaga tara? Ce sa mai faca un presedinte cand are alaturi un popor indobitocit de comunism? Cati ani a guvernat pesedeuuuu in aceasta tara, chiar se traieste atat de bine de ii sustineti ca dobitoacele???
7
11
Lasa-ne boule ! Asa e bine?
10
6
ai dreptate dar nu ai inteles ideea asa ca mai gandeste-te inainte sa te bagi in seama
4
3
Pai golan este chiar tovarasul Iohannis. El a facut tot ce nu e normal sa faca un presedinte,adica partizanat politic in loc de mediere. Niciodata nu a fost presedinte in realitate,eventual unul de partid sau de clica a vandalilor,a smardoilor si a securistilor. A completat relele lui Base cu altele,ca sa faca Romania praf si usor de stapanit ,poporul mai usor de umilit. Cu referendumul asta nu rezolva nimic,romanii vomita azi cand aud de Iohannis,de USR,de PDL-ul vopsit,de toti fascistoizii.
15
12
Va dam la muie de fraieri JOHANISTI
10
13
si-a exprimat omul ingrijorarea, ce vrei
2
2
johannis din partea psd ului
8
8
Joshanis va sta inca 5 ani in concediu daca va mai castiga un mandat, de fapt daca i se va oferi cadou inca un mandat.
13
10
@0423- PTR CETATAEN- si tu stai bine cu ortografia si cu gramatica ?Sunt 2 cuvinte lasa-ne explicatie cuvantul verb LASA si al 2 lea cuvant pronume pe noi adica NE . Este ca esti mai prost decat ciuma rosie?
8
7
tine minte, gramatica nu este la indemana oricui. Ai vrut sa te dai mare- ai esuat. LASA-NE observi cumva trei cuvinte?, concret erau trei silabe numai ca esti pe aceiasi lungime de unda cu simpatizantii ciumei rosii
16
16
NU IL MAI VOTEZ PE JAVRA ASTA!! Regret mult ca l-am votat dk castiga ponta eu cred ca eram bine acum . Asta e un lingau vai mama lui care sta sa il ff -----Merkel in gura .
24
19
prietene, o intrebare simpla - ce ai facut TU pt aceasta tara in mandatul TAU? lasa ce fac altii ca de altii suntem satui nu trebuie sa ne spui tu ce fac altii. Tine minte 3 cuvinte - LA-SA-NE!
29
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272