REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală

La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală

Replica API 8 iunie 2022 | 00:00 1312

Anca Țurcașiu a atras toate privirile la finalul săptămânii trecute, când s-a numărat printre vedetele care au pășit pe covorul roșu de la petrecerea VIVA!. Artista a ajuns în toiul evenimentului, ea venind direct de la mare, unde a fost protagonista unei ședinte foto.

Lansează o colecție capsulă de haine și accesorii

Anca Țurcașiu își urmează hobby-urile și se implică în domenii diferite față de muzică și actorie, cu care ne-a obișnuit. Vedeta a avut o ședință foto la mare, unde ea însăși a pozat pentru a pune în evidență hainele și accesoriile, pe care și-a pus amprenta. Am ajuns de la Constanța, am realizat o ședință foto pentru o nouă colecție Anca Țurcașiu X Atelier Bolero, e o capsulă și creez niște lucruri foarte interesante. Vă invit să intrați pe pagină și să vedeți acolo niște accesorii foarte frumoase. De 1 iunie s-a născut un colier Anca, care se poate transforma în 7 feluri diferite de a-l purta. O să creez și niște piese de design pe partea de accesorii', ne-a povestit ea entuziasmată.

Și-a descoperit pasiunea în copilărie

Afinitatea Ancăi pentru accesorii și haine are legături cu copilăria. Mai precis, bunicul ei este cel care i-a trezit interesul prin activitatea pe care o desfășura. De copil am crescut într-un garaj, unde bunicul meu tăia tablă cu foarfecă specială și lipea cu cositor petalele pe care le decupa și le picta. Eu am făcut toată copilăria mea asta. Am lipit cu cositor și am pictat flori să arate cât mai natural cu putință. Cred că de acolo, habar nu am', a declarat, pentru VIVA!, Anca Țurcașiu. Vedeta recunoaște că nu se pricepe la croitorie, dar că ideile ei sunt transpuse în realitate de specialiști. Pentru capsula asta a mea, chiar am vrut să aduc pe piață pentru doamne, domnișoare ceea ce nu am reușit să găsesc prin magazine', ne-a explicat ea.

Există viață după divorț

Spre deosebire de alte femei care se simt dărâmate după un divorț, artista a demonstrat că este o femeie puternică și că este capabilă să ia viața de la zero. Cum a depășit perioada după divorț? Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea …timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Anca Țurcașiu.

În vârstă de 52 de ani, cântăreața arată și se simte excelent în pielea ei. Este hotărâtă să își refacă viața, nu știe însă dacă s-ar mai căsători sau nu. Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine', a declarat, pentru VIVA!, Anca Țurcașiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cazu ei exista o pauza dupa divort, menopauza
0
0
o relatie cu menopauza poate .he he .
1
0
Hai cu pozele, ca "sora ei" prodanca! Este o narcisista! Cine o baga in seama ?!
1
0
Sperietoare de ciori, urata scandura!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272