REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

La Constanța au fost plantați copaci... la câțiva metri de un loc de joacă în paragină

La Constanța au fost plantați copaci... la câțiva metri de un loc de joacă în paragină

Replica API 31 mai 2017 | 22:27 353

Un tânăr constănțean a tras un semnal de alarmă pentru cei care văd campaniile de plantare de copaci ale partidelor politice ca efort de imagine... și cam atât! În urmă cu câteva zile membri de la Tineretul Social Democrat au plantat niște copaci în zona Eden, lucru văzut cu ochi bun de cetățenii care cred că orașul este invadat de betoane și duce lipsă de spațiu verde. Însă, tânărul pune problema din perspectiva cetățenilor care locuiesc în zonă. Și aici implică următoarele: zona nu are destule locuri de parcare, iar copacii au fost plantați lână un loc de joacă pentru copii aflat în paragină și plin de resturi menajere și doze goale de bere.

„TSD-ul, în momentul de față, s-a gândit că ar fi bine să mai planteze niște copaci. Lumea se plânge că nu există spațiu verde, deci nu ar fi o inițiativă tocmai stupidă.

Însă acum începe partea amuzantă: pentru necunoscători, vă voi spune eu că întrebând pe pricine locuiește pe strada Dionisie cel Mic, în partea de la sensul giratoriu de la Eden către Galerii, îți va spune că parcarea este absolut infernală. Infrastructura zonei este atât de proastă încât efectiv străzile sunt locuri de parcare. Nu ai cum să mergi pe jos în zona asta fără să eviți mașinile și fără să îți pui viața în pericol pe străduțele foarte înguste.

TSD-ul ce face? Vine și îngrădește o zonă moartă unde mai erau minim 10 locuri de parcare. Plantează câțiva copăcei și pune un semn în mijlocul zonei. Cireașa de pe tort ca și cum. Nu mă deranjează inițiativa, dar la 5 metri e un părculeț în paragină. Un loc de joacă neamenajat, uitat de administrația locală probabil, unde și ieri am întâlnit 4 familii cu copii. Pozele vorbesc de la sine despre condiția părculețului și a curățeniei. Mi-a fost jenă să-i întreb dacă le plac condițiile însă i-am întrebat ce părere au despre inițiativa TSD-ului. Nu pot din păcate să vă reproduc ce au spus”, a postat tânărul pe o rețea de socializare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul se pare ca a fost foarte revoltat de acest lucru, nu a pus mana sa faca ceva acolo, Doamne fereste de asa ceva, doar cu gura mare. Parcul a fost curatat dimineata si oamenii educati din primele clipe au "scapat" gunoaie pe jos. Educatia din pacate lasa de dorit.
0
1
Daca tot esti asa revoltat, de ce nu pui tu frumos mana si iti iei prietenii, ca oricum frecati menta mai toata ziua, si faceti si voi curat macar in jurul blocului. Ca spatiul acela verde din jurul locui de joaca apartine blocurilor iar mizeria tot de oamenii din zona a fost facuta. Nu cred ca au venit cei de la TSD sa faca mizerie. Dar mult va mai place sa comentati, dar sa faceti si voi ceva zero barat. Asa e romanul , multa vorba, putine fapte.
0
2
au fost plantati de tinerii TSD , viitorii muisti ai tarii
4
1
Ce idee geniala , cred ca a fost a lui Fagadau si a lui Rasauteanu, mentorii celor de la TSD....halal gandire, ne faceti de ras pe noi constantenii cu astfel de practici de fala urbana! Puneti mana si faceti ce trebuie , ca deaia platim taxe si impozite!
2
2
Era si normal sa fie gunoaie in parcul de joaca, de aia au si venit simpatizantii PSD acolo, gunoaiele sa stea alaturi de gunoaie nu? Felicitari riciu
9
4
Domnule riciu cariciu care comentezi pe facebook, tu ce ai facut la viata ta? Cu ce poti sa te lauzi? Ce aport ai adus orasului sau naturii?
4
8
daca au ajuns sa ne batjocoreasca niste tineri prin comentariile lor agramate incercand sa prompveze o actiune a partidului atunci inseamna ca ne meritam soarta. sunt multe lucruri care trebuiau sa le fac in oras si care aducea un plus cetatenilor. dar ca de obicei prefera partea cea mai simpla de expunere. RUSINEEEEEEEEE PSD
2
6
Revoltatul este membru PMP, si este suparat, pt ca parca masina personala pe spatiul respectiv, iar acum nu mai are loc la intrarea in bloc. Este foarte suparat ca trebuie sa mearga 10 m pe jos. Voi lua masuri dure impotriva lui, si-l voi esclude din partid. Beehhheeeeee!!!
5
2
tanarul uita ca face parte dintr-un partid politic? oare e la pmp sau la pnl? ca nu mai stiu
2
1
Inaintw era noroi si mizerie acolo. Acum e o zona frumoasa. O zona verde. Ne bucuram
6
2
Pai mai inteligent agramat membri a plantat ... ? Acolo era spatiu verde nu loc de parcare !!! Foarte bine ca l-au reamenajat!!!
7
6
Cel mai mizerabil oras.
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614