REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

La Cora Brătianu, preţurile la casă sunt mai mari ca cele de la raft

La Cora Brătianu, preţurile la casă sunt mai mari ca cele de la raft

Victor ROTARU 13 octombrie 2022 | 00:00 3283

Se întâmplă tot mai des ca în marile magazine din Constanța, prețul afișat la raft să fie altul față de prețul de pe bonul fiscal. Este un lucru știut, și pățit de mulți oameni să fie păcăliți de astfel de erori, atunci când prețurile din sistem sunt modificate, iar cele de la raft nu sunt schimbate în timp util. Astfel, cumpărătorii se pot trezi cu surprize pe bonul fiscal, fiind și cazul unui constănțean care a achiziționat becuri dintr-un supermarket al marelui lanț de magazine Cora.

Tot mai mulți constănțeni se plâng că sunt înșelați la supermarketurile din oraș, din cauza schimbărilor de preț, fiind deseori sesizată diferența între cele de la raft și cele înregistrate la casă.

O astfel de pățanie a trăit și un constănțean, atunci când a achiziționat mai multe becuri pentru un autoturism, din magazinul Cora Brătianu.

Diferența de preț dintre cel afișat la raft și cel de pe bon era de peste 30 de lei. Cumpărătorul a sesizat jecmăneala abia când a ajuns acasă. Acesta a cumpărat 3 becuri, și la toate cele 3, prețurile au fost diferite. Două dintre acestea erau la fel, cu o diferență de 60 de lei cumulată, altul, fiind la o diferență de 16 lei. În total, cumpărătorul a fost păcălit cu 76 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este de înțeles nemulțumirea clienților dar cred ca peste tot pe unde mergeți observați lipsa de personal. Sunt angajați care țin în spate chiar și 3 raioane și vorbim de peste 10.000 de articole la care prețul se schimba chiar și de 2/3ori pe zi
1
0
Asta se intampla intro tara unde legea este prea blanda cu infractori de tot felul,din pacate unele magazine din Romania nu ii trateaza romani lafel ca pe clienti lor din tarile mama cand vine vorba de raportul calitate--pret al aceluias produs ci mai sunt si alte neregului ca in cazul asta;aici daca am vorbit de multinationale sa nu se inteleaga ca in magazinele cu patroni romani ar fi mai bine pentru clienti caci daca era asa dadeau multinationalele faliment demult.
2
0
La kaufland Cernavodă la fel
3
0
Era bine daca prelua si fotografia cu celalalt bec. Fiind 21 si 40 nu am mai avut chef de cearta deja bategardul se holba sictirit semn ca n ar fi fost prima reclamatie. Iar casiera a sugerat ca nu am citit bine codul. Il citisem doar ca am omis sa mai verific la cititor fiind tarziu. Nici nu am mai dat produsele inapoi, un bec Osram avand totusi acel pret normal. Nu era unul din acele cazuri in care clientii aseaza produsul in dreptul altui pret. De fapt nici nu aveam urgenta nevoie de ele insa oferta m a indus in eroare. De asta am si postat, sa vada ca orice magarie se poate intoarce impotriva lor.
3
0
Dimineata in special produsele care sunt reduse revin la prețul initial din sistem Orice produs trebuie verificat la cititoarele din magazin La casele automate aici este cea mai mare pacaleala când ai mai multe produse de acelasi fel Nr scris pe ecraDe asemenea dupa ce ai platit verifica preturile de pe bon si cantitatile in special la casele automate
1
1
trebuie sa fii retard grav ca sa cumperi ceva de la cora sau doraly!
4
2
Mai grav mi se pare faptul ca isi permit sa trimita clientului produse expirate. Am facut comanda online de curand. Am primit sucuri Pepsi Max expirate de 2 saptamani! Nu-mi bat capul sa-i reclam. Efectiv nu voi mai comanda de la ei. Si comandam destul de des. Isi pierd credibilitatea si clientii.
3
1
Esti ultimul ratat
3
0
Mi se pare normal, fiecare arde pe cine poate, eu in Carrefour sau in Cora sau in Auchan, cand intru, nu ma las pana nu mananc 2-3 ciocolati, cele mai scumpe
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212