REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

La INTRAREA în oraș se TRECE pe ROȘU într-o VESELIE! Video

La INTRAREA în oraș se TRECE pe ROȘU într-o VESELIE! Video

Replica API 19 noiembrie 2021 | 00:31 2790

Ce-s alea reguli de circulație?

Graba ar putea să-i coste permisele de conducere pe doi șoferi constănțeni. Zilnic asistăm, pe şosele din Constanţa, la tot felul de accidente rutiere provocate de neatenţia şi graba conducătorilor auto. Problema principală a acestora este că nu învaţă din greşeli și continuă să fie imprudenţi la volan. Este şi cazul a doi șoferi care au ales să ignore culoarea roșu a semaforului .. Ce este și mai grav, este că unul dintre cei doi, un taximetrist grăbit, a trecut pe roșu după ce a depășit, pe contrasens, coloana ce se afla în așteptare.

Au trecut „glonţ” pe culoarea roşu

Imprudența îi poate costa pe conducătorii auto chiar viața! Deunăzi, șoferul unui autoturism marca Dacia MCV, a ales să ignore total culoarea roșie a semaforului de la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu (la Vaporaș), și a călcat accelerația în loc de frână.

Însă, se pare că nu a fost singurul care s-a grăbit. Din același sens de mers, doar că de pe contrasens, a trecut glonț un taximetrist ce a depășit coloana ce aștepta la semafor, pe contrasens, încălcând linia dublă continuă. Imaginile cu manevrele periculoase au fost surprinse de camera de bord a unui autoturism ce aștepta la semafor.

Video:

Şoferii pot rămâne fără permisul de conducere

Potrivit legislaţiei în vigoare, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevazută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului, dar și pentru depășirea altor vehicule în timp ce așteaptă la culoarea roșie a semaforului sau la trecerile la nivel cu cale ferată.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pwlea filmaciu sifoneaza! Ca pe vremea lu Ceasca! Animalule, sifon, daca maimuta din primarie a omorat tot traficul in oras, ce tre sa faca oamenii. Apropos, platitorii de taxe si impozite. Animalule, sifon, cu camera de filmat. Tu respect, sifon, toate regulile de trafic, pe tine nu te dai, delator infct!
10
25
trec pe rosu autobuzele ctbus la trocadero si nu e nici o problema .
10
8
Pana nu se ia permisul pe viata, soferii nu se linistesc, in special taximetristii. Noi nu stim cei aia civilizatie, disciplina. Stim ca in Democratie avem numai drepturi nu si obligatii.
20
8
Intr-o tara in care asa ceva se intampla frecvent chiar nu mai conteaza!
3
20
de kkat ca si ala care a scris-o
10
18
Ce marca e camera aceea?
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468