REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

La Lukoilul din Tuzla, POMPA TAXEAZĂ fără să BAGE BENZINĂ! Video

La Lukoilul din Tuzla, POMPA TAXEAZĂ fără să BAGE BENZINĂ! Video

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:44 14737

Deși prețul carburantului a crescut semnificativ în ultima perioadă și nu se întrevăd semne că lucrurile vor evolua spre bine, fapt care oricum îi îngrijorează pe români, pare că există motive în plus care ne pun pe gânduri, zilele acestea. În încercarea de a alimenta cu combustibil, un constănțean ar fi constatat cu stupoare că aparatul de la pompă înregistrează valori, dar, practic, în rezervor era pompat doar aer, fapt care l-a determinat pe șofer să filmeze evenimentul. Și, din câte ne-a declarat un angajat al unei stații peco, da, situația poate fi reală. Prin urmare, fiți cu mare băgare de seamă!

Zilele trecute, la o stație Lukoil din județul Constanța, (din Tuzla - după cum susține persoana în cauză), un șofer ar fi avut parte de o surpriză neplacută.

Hotărât să alimenteze autovehiculul din dotare, acesta a constatat, pe parcurs, că în rezervorul mașinii nu ajunge cantitatea de combustibil pe care o indică aparatul care înregristrează consumul la pompă, fapt ce l-a determinat să apese pe pistolul pompei în exteriorul mașinii, deși, în fapt, este o manevră riscantă și nerecomandată.

Nu mică a fost mirarea șoferului să constate că doar ceva vapori însoțiți de un sunet ies din pompă și nicidecum combustibil. Pe lângă faptul că a renunțat la orice intenție de a continua să alimenteze, acesta a filmat întreaga scenă.

Odată cu asta, reacțiile n-au întârziat să apară, o parte dintre cei care au comentat la ”pățania” constănțeanului susținând că n-ar fi singurul care a trecut printr-o asemenea situație.

Haz de necaz sau motiv de îngrijorare?

Gândindu-ne că poate fi un caz izolat, o defecțiune tehnică sau poate doar o situație inventată, reporterii Replica au luat legătura cu un angajat din cadrul unei stații peco, iar acesta a declarat: ”Este o situație de care poți să te lovești. Într-adevăr, atunci când bazinul pompei rămâne fără combustibil, este posibil că aparatul să înregistreze în continuare valori, dar se poate rezolva foarte ușor, mergând la casieria stației peco și reclamând problema. În situația dată, șoferul probabil a vrut să facă haz de necaz. În afara prețului mare a carburantului, nu este alt motiv de îngrijorare.” , a declarat, pentru Replica, angajatul unei stații peco din Constanța.

Video:

G.A

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hhh ma-ta a scos pompa din partea opusa
0
0
haloyului!se poate orice !
0
0
...ati pus botul ...a scos pompa de pe partea opusa...
2
0
Toti fura la pompa si mie mi se pare ca bagi mult mai putin cu toate ca nu s-a scumpit asa de tare
6
0
Rusine !!! Nu mai furati si jecmaniti oamenii.
4
0
Lukoil Brick Piata Girbaciov taxeaza cel putin 8 litri in plus la un plin. Lukoil are pompele aranjate
6
0
Mi s a intimplat si mie la aceeasi statie din Tuzla. Nu e un caz singular. Clar e ceva.
13
0
omv.constanta.aceeiasi.schema
14
0
Mertoi la politie, cautare pe yt
6
0
Asan ialcin peste fura
6
0
Nui vorba de angajati sau. Ca e statia in tuzla. Sistemul de inregistrare edefect
0
13

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468