REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o porție de cartofi prăjiți costă... 50 de lei

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o porție de cartofi prăjiți costă... 50 de lei

Virgil STOIAN 20 iunie 2023 | 00:00 11933

Sezonul estival a început, chiar dacă stațiunile nu s-au umplut de turiști. Adevărat, abia au luat vacanță copiii, iar absolvenții claselor terminale sunt în febra examenelor. Chiar și așa, terasele deschise cu ceva timp înainte de debutul sezonului nu plâng după clienți. Deși gurile rele spun că Mamaia este ocolită din cauza prețurilor mari, se pare că și în Eforie Nord sunt localuri unde trebuie să te scobești adânc în buzunar ca să mănânci. Astfel, clientul unei locații ne-a semnalat faptul că a plătit pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați 97 de lei. Pe lângă prețul exorbitant, bonul fiscal eliberat părea făcut în ”dorul lelii”, pe acesta fiind trecut un kg de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați, fără ceafa de porc, dar și cantități total diferite față de ce a primit clientul. Bonul ciudat a fost eliberat de restaurantul Ardelenesc, din Eforie Nord, care pare că vrea să se alinieze cu restaurantele de pe Coasta de Azur.

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o portie de cartofi prajiti costa... 50 de leiMâncarea și bonul

Eforie Nord este una dintre stațiunile cu prețuri accesibile, lucru care atrage an de an mii de turiști. Ei bine, anul acesta un așa-zis restaurant a vrut să dărâme acest mit așa că își vinde produsele cu niște prețuri... ciudățele.

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o portie de cartofi prajiti costa... 50 de lei

Astfel, un client a avut surpriza ca, pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați subțirei, să plătească aproape 100 de lei. Mai mult decât atât, bonul eliberat nu părea să aibă de-a face cu produsele comandate, pe acesta fiind trecute un kg de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați. Fie vânzătorul a încurcat bonurile... fie la mijloc este o evaziune, bonul fiind eliberat doar așa, de ochii lumii.

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o portie de cartofi prajiti costa... 50 de lei

Restaurantul Ardelenesc

Cu așa localuri, probabil că turiștii se vor simți cel puțin ca în... Dubai, dacă nu în ceea ce privește condițiile, măcar în ceea ce privește... prețurile.

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o portie de cartofi prajiti costa... 50 de lei

Precizăm că localul funcționează pe societatea Maria-Ioana Evolution, înființată în septembrie 2022. Unic asociat e Ioana Pintea.

La restaurant Ardelenesc, din Eforie Nord, o portie de cartofi prajiti costa... 50 de lei

Contactată de reporterii Replica, patroana localului a declarat că: „Probabil că a fost o greșeală. Noi am deschis de curând și cred că au greșit când au emis bonul. Nu a fost nimic făcut intenționat, clientul dacă venea la noi și ne semnala rezolvam imediat. Probabil că fetele au bătut greșit pe casă, fiind la început”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și primarul Robert Șerban când intră la pârnaie? Ce se mai aude cu dosarul lui? Nevasta-sa, acum, își ridică hotel. Subit, ăștia doi, soț și nevasta, au avere. Roberte, tot așa, îl scoți la înaintare pe șeful poliției locale? Antimafia când vine la mafia din primăria Eforie?
2
0
Pai lasa ca venim si noi in ardeal cu restaurantul dobrogean cu 60 de lei portia de hamsie
0
0
Bv - asa sa tina preturile sus Toti ai nostri sa mearga la Greci , Bulgari samd.. normal ca cu 2mii de euro stau 3 persoane boiereste afara , All inclusiv sau alte pensiuni prin grecia , normal , pe litoral la noi teapa , gunoi , mizerie , holera ,
4
1
1 kg de cartofi prajiti e 50 de lei, nu o portie. da, respectivul si-a luat o casoleta plina de cartofi prajiti. in rest, o portie de cartofi de 200g e 20 lei
3
8
Primăria a mărit nejustificat taxele pentru autorizație de funcționare , pentru o terasa cere 25000 lei
4
0
Cand vrei sa mananci,nu e cazul sa te dai nepasator fata de banii munciti din greu,numai ca sa te aliniezi asa zisilor barosani. Exista magazine,cat tine concediul te poti abtine sa arunci bani pentru intretinerea burtilor patronilor de carciumi. Pana la urma,la mare nu ai decat marea ca atractie,restul fiind chestii de p***t gust si scumpe. Daca vrei sa fii darnic cu ,,horecii'', da cu banii de-a azvarlita,e dreptul fiecaruia sa fie fraier.
12
0
Ce tot compari tu cu Coasta de Azur cand tu esti pe shaorma zilnic???te ai si plimbat tu mult nebunule prin lumea asta sa vezi sa cheltui sa stii. Rupi shaormele n 2 si te apuvi sa scrii. Patroana ti a dat detalii de ce faci din tantar armasar?noroc cu toti taranii care au telefoane cu camere ca altminteri din pl articole.
1
10
a inceput dezmatul, fac bani in 2 luni ptr tot anul. furm si furam, cit vom rezista?
14
1
Au marcat din greșeală 1kg de cartofi....ceafa nu au marcat-o...dar porțiile sunt exact ,ca în poze...sa achitat suma respectivă,pe exact ce vedeți în casolete...nici mai mult nici mai puțin.... Dar oricum la acest restaurant este japca pe față....Fugiți cât vedeți cu ochii
20
0
Bai idiotule scrie pe bon..aleea belona eforie nord….dar tu cu cum esti p***t …intentionat si oligofren…. te dai inteligent…
12
1
Ai bani , mananci . Nu ai bani , nu ti-e foame.
4
14
au gresit bonul dar cum sa incasezi 97 de lei la o portie probabil zic nu costa mai mult de 20 lei?????
11
0
mancarea i fudulie, mancati acasa ,cartofi,fasole ,verdeturi, pe litoral faceti bae in apa unde se pi...si se c.. aia care mananca ...la restaurant si au burtile umflate bine!
12
2
A cumparat 1kg de cartofi...voi chiar nu cititi?
9
4
Ce cautati pe litorul romanesc? Mai bine stati acasa, daca nu puteti pleca in alte tari. Mamaia, Eforie etc = teapa
20
1
Nu numai acolo sunt preturi de Coasta de Azur. La zoom beach, un sezlong din lemn, super uzat si cu riscul sa-ti intre o aschie in coor, costa 40 de lei. Si nu a inceput sezonul. Dar, cum cerere exista, toti profita!
23
0
este mare. La patroni. Am spus de 1000 de ori, evitati litoralul romanesc.
24
1
a verificat cineva dacă exista restaurantul ăsta in Eforie? eu nu l am vazut
12
7
Inchide ti dugheana urgent , au salmonela acolo , va imbolnaviti copii , ocoliti dugheana !!!!!!!!!
17
0
Si uite așa ne mai miram de ce se duc la bulgari, uite fix o cauza
28
0
de la mine a plecat smecheria, sa ma tineti minte, eu sunt jupanul, v-am aratat cum se salta preturile peste noapte de opt, zece ori, si fraierii se scobesc si platesc. Asta inseamna sa fii liberal, asta e piata libera, bogatii cu bogatii, paduchii cu paduchii.
18
2
e ala care a dat 100 de lei s nu sa dus sa isi ceara banii, a facut poze sa se planga ca o 3.14zda....
15
8
Bravo nes JYJY! Eforie SHAORIE si Mamaia TZEPARIE IN KUR SA VAVFIE,! SI MOARTA SI VIE!!
18
3
Monaco a rămas demult în urmă la preturi Fomiștii din litoralul infect r*mânesc vor să dea tunuri in doua luni de vară Eforie saorie și Mamaia teparie foamea de bani să vă bubuie
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212