REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La un PAS de TRAGEDIE pentru că a efectuat o DEPĂŞIRE RISCANTĂ. Video!

La un PAS de TRAGEDIE pentru că a efectuat o DEPĂŞIRE RISCANTĂ. Video!

Replica API 7 aprilie 2021 | 00:28 3192

În ultima vreme tot mai mulţi şoferi constănţeni se fac remarcaţi în trafic într-un mod negativ. Zilele acestea, un astfel de conducător auto a fost la un pas de a produce o tragedie, după ce a făcut o depăşire riscantă pe linia continuă, pe o şosea din judeţ.

Teribilismul era să-l coste viaţa

Conducătorul unui autoturism marca Skoda a fost la un pas de a produce o tragedie pe un drum din judeţul Constanţa, zilele trecute. Acesta a intrat în depăşire, efectuând manevra pe o porţiune de drum marcată cu linie continuă şi intens circulată. Şoferul care circula regulamentar din contrasens a fost luat prin surprindere, neavând timp să reacţioneze şi să calce frâna. Tot el este cel care a şi surprins imaginile cu o cameră de bord. Maşina marca Skoda a reintrat pe sensul său de mers fix înainte de a produce un accident. Autoturismele circulau cu o viteză destul de mare, iar impactul ar fi fost devastator, mai ales că pe acea porţiune de drum circulau şi alte autovehicule.

Şoferul grăbit ar putea rămâne fără permis

Potrivit legislaţiei, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile nerespectarea de către conducătorul de autovehicul a regulilor privind depăşirea. Astfel, şoferul poate scoate din buzunar până la 725 de lei.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taranii de cumpana
1
1
In video se vede cum tzaranul cu telecamera nici nu incetineste , nici nu trage lejer de volan dreapta pt a evita impactul,,,probabil era kacat la popou de frica,,,!
8
3
Bine ca nu era opel
3
4
Asa se conduce pe acolo, plus ca se fac niste depasiri de ramai masca. N-ar fi rau sa stea politia mai mult pe drunul dintre Constanta si Cumpana.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218