REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lacul NEPTUN II a ajuns GROAPA de GUNOI a stațiunii

Lacul NEPTUN II a ajuns GROAPA de GUNOI a stațiunii

Replica API 21 martie 2021 | 11:05 4795

Neptun, una din stațiunile ce, odinioară, strălucea, astăzi, din păcate, imaginea acesteia a ajuns deplorabilă. Stațiunea zace într-o mizerie de nedescris și te face să o ocolești și să nu îți dorești să te mai întorci vreodată.

Lacul Neptun II ar fi trebuit să fie o atracție turistică, dar din cauza poluării și a gunoaielor aruncate de oameni cu rea intenție, s-a transformat într-o priveliște dezolantă, la fel ca și restul stațiunii. Cetățenii fac apel, din nou, la edil, pentru a curăța zona de urgență. Coșurile sunt pline de gunoi până la refuz cu sticle, caserole și măști. Băncile sunt scorojite și gata să pice în orice moment, iar plaja este plină până la refuz de mizerie. Nepăsarea autorităților au transformat unul dintre lacuri într-o enormă groapă de gunoi.

Lebedele plutesc printre gunoaie

Lacul din inima stațiunii, situat în stațiunea cu aceeași denumire, este un peisaj verzui de adăpostește diverse specii de pești și păsări, atât pe timpul verii, cât și în restul anului. Se pare că majoritatea gunoaielor ajung în apă după ce sunt purtate de vânt prin parcul ce înconjoară lacul, prin urmare oricine aruncă gunoaiele în parc, ajută la poluarea spaţiului verde, dar şi la poluarea apei. Educaţia şi conştiinţa sunt plecate în vacanță. Neptun este stațiunea cu cele mai multe lacuri de pe litoralul românesc.

Parcul de pe malul lacului Neptun II arată ca-n filmele de groază

Iarba, stuful și boscheții par de parcă nu au mai fost tăiate de destul timp. Pe malurile ambelor lacuri sunt ambalaje și diverse obiecte adunate de vânt sau aruncate de oameni fără maniere Imaginile au siderat opinia publică, mai multe persoane afirmând faptul că efectiv le este frică să mai meargă pe acel mal al lacului.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am avut odata niste statiuni...pacat de ele daca le ar avea alti le ar tine top...nu noi....pacat..
0
0
Daca nu spargeam eu votul, castiga Arafat ala sau cum il cheama de la Fenicia..
0
0
Mizerie peste tot,in statiuni,in Mangalia, la periferie nu mai vorbim.Focare de infectie care nu deranjeaza nici pe localnici, ca doar ei le-au facut si nici edilii care se fac ca nu vad de la distanta,ca de aproape e mai greu de abordat problema.
1
0
Pentru spaga va rog sa luati legatura cu Doru Colgiu. El rezolva tot.
0
0
ati distrus tot hotilor si tatiunile neptun olimp!!cand au vrut tui si neckerman sa o ia nu ati vrut sa o dati!!hotilor!!
8
0
Aceasta mare mizerie are o miza imobiliara uriasa. Aceasta miza imobiliara a animat ultimele alegeri locale unde s-au aruncat in joc milioane de euro pentru fotoliul de primar. Urmatorii ani vor fi marcati de un jaf fara precedent. Totul va fi distrus si dat pe mana samsarilor si politrucilor. Neptunul, si restul statiunilor, vor deveni niste ghetouri betonate. Noul Costinesti! Padurea va disparea si ea. Un cer nou si un pamant nou. Apocalipsa!
10
2
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie si cultura se reduce la Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, incultura, lenea si prostia?
18
1
iesirea din Olimp,dupa calea ferata,imediat pe dreapta,unde era livada de migdsli,taiata de ydioti,a rasarit o gropa de gunoi!carau ieri camionele resturi de constructii,betoane,pietris,placi sparte de betoane,la greu.La fel la intersectia Albesti cu Limanu,la valea bala. Smenul primariei,zgarda de mediu ia spaga si tace. Toate statiunile defrisate si betonate. Naspa turisti,veniti pe litoralinvestiti in vase de cacao ale securistilor linga calea ferata,va. veti simti ca acasa,ij zabrauti,ferentari,pantelimon.Au si drogati!gratis!
10
0
Draga presa,daca tu erai de 30 ani echidistanta,necorupta si aratai toate aceste mizerii din societate de acum multi ani,poate ca acum RO arata ca Germania.Putea caci nu avea datorii. Dar ca sa nu superi partide,oameni,ai tinute ascunse multe lucruri grave. Rezultatul: mizeria de pe peste tot: din buticuri, magazine, supermarketuri- curti nematurate, firme, parcuri, paduri, lacuri, plaja, strazi -maturate cu maturi facute din crengi -nu au maturi!!! etc. Deci de ce ne miram ca a aparut virusul?Daca am devenit niste imputiti, de ce tipam acum ca tb sa stam in casa?Vom sta pana vom intelege.
14
2
Nu l-ari omorat pe Ceausescu ca punea toate putorile la treaba .....
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218