REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

LAVINIA Bachmaţchi SĂLTATĂ de POLIȚIE, de pe PLAJA din MAMAIA!

LAVINIA Bachmaţchi SĂLTATĂ de POLIȚIE, de pe PLAJA din MAMAIA!

Replica API 28 august 2020 | 01:31 7086

Lavinia Bachmaţchi, de 26 de ani, a fost arestată preventiv pentru 10 zile pentru a fi predată autorităţilor din Italia, acolo unde e acuzată că a sustras sau a încercat să sustragă mai multe unelte, utilaje (excavator, rampe de încărcare și recipiente), precum și o motocicletă din locații aparținând unor spatii comerciale. Astfel, pe numele acesteia a fost emis un mandat european de arestare. Chiar dacă inculpata este de loc din Maramureş, ea a fost reţinută de către poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, în timp ce se afla într-o ”binemeritată” vacanţă pe litoralul Mării Negre şi posta poze, de mama focului, pe Facebook.

Potrivit mandatului european de arestare, autoritățile judiciare din Italia au solicitat arestarea și predarea intimatei Lavinia Bachmaţchi în temeiul ordonanței de arestare preventivă din data de 07.10.2019 a Tribunalul din Lodi, Italia, pentru efectuarea de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de ”furt organizat” și ”tentativă la furt organizat”. Astfel, aceasta este acuzată că, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracţional organizat care acţiona în oraşele San Martino, Dresano și Lodi. Grupul se ocupa cu sustragerea uneltelor şi utilajelor, sau chiar a motocicletelor din diverse spaţii comerciale.

Cum a fost prinsă tânăra: poze pe Facebook

Mandatul a fost emis pe data de 17 iulie 2020 de către Tribunalul din Lodi, Italia, iar inculpata fost reţinută în data de 16 august 2020, de către poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa. Individa a fost depistată la malul mării, în timp ce se afla în vacanţă, în staţiunea Mamaia. Și nici nu a încercat să ascundă asta și a tot postat pe rețelele de socialiare fotografii de pe plajă, cu tatuajele la vedere. Chiar dacă era căutată international.

În fața instanței, Lavinia Bachmaţchi şi-a dat consimţământul la predare şi la executarea mandatului european de arestare.

Instanţa a decis executarea mandatului european de arestare emis la data de 17.07.2020 de către Tribunalul din Lodi, Italia, conform ordonanței de arestare preventivă din data de 07.10.2019, cu privire la persoana solicitată Lavinia Bachmaşchi luând act de consimțământul acesteia la predare cu respectarea regulii specialității.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o pupati in cur papagalilor,!
2
3
Comentezi ca prostul, nici nu cunosti pt ce sunt acuzata. Eu imi voi dovedi nevinovatia si apoi tu imi vei da limbi adanci in bizdoc si in gaoz.
2
6
o para suta , care ne face de ras pe noi oamenii cinstiti. sa fie aruncata la negrii in
8
2
la interviul luat turnatorului felix s racolat inca de pe bancile liceului din Buzau si apoi folosit de contrainformatiile din marina militara si in prezent de catre sri , puteai sa pui si tu o intrebare legata de acest aspect... doar nu e un secret ca omul este un produs original al securitatii...
9
1
Celulita la greu si grasime dar merge daca nu ai frecat nimic de 3 luni
13
4
Cioara ciorditoare
11
1
Cum sa fure fufa asta un excavator?
12
1
cine dreq mai e si mirlandeza asta?
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108