REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Leo Iorga, condus pe ultimul drum și de soție, și de fosta amantă

Leo Iorga, condus pe ultimul drum și de soție, și de fosta amantă

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:00 1702

Paula Iorga, Eddy şi Paul

Leo Iorga, care a încetat din viaţă pe 2 noiembrie, la doar 54 de ani, a fost înmormântat marţi, în Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor. Artistul a fost condus pe ultimul drum atât de soţia lui, Paula Iorga (53 de ani) , cât şi de Florenţa Marin (45 ani), cu care artistul s-a iubit în 2014. Cea din urmă a privit de la distanţă slujba de înmormântare, pentru a evita declanşarea unui scandal.

La ceremonia de înmormântare au venit foarte mulţi colegi şi prieteni de-ai regretatului cântăreţ, printre ei numărându-se Miţă de la Bere Gratis, Iulian Vrabete, Mircea Baniciu, Connect-R, Vali Crăciunescu şi Adi Ordean, naşul de cununie al lui Leo Iorga. Actorul Ovidiu Cuncea, care e şi diacon, a ţinut o slujbă în capela Cimitirului Bellu. Paula Iorga, soţia lui Leo, de abia se mai ţinea pe picioare, fiind sprijinită de cei doi băieţi ai ei, Paul şi Eddy. Şi impresara Florenţa Marin, fosta amantă a lui Leo, a fost prezentă la înmormântare, însă a preferat discreţia, fiind însoţită de fiul ei şi privind ceremonia de la distanţă. Ea şi-a ascuns ochii înlăcrimaţi în spatele ochelarilor de soare.

Florenţa Marin

Leo şi Florenţa s-au iubit cu patos în urmă cu cinci ani, povestea lor de dragoste fiind de notorietate. Măcinat de boală, căci fusese diagnosticat încă din 2011 cu cancer pulmonar, Leo Iorga a renunţat la Florenţa şi a revenit acasă, la soţia lui Paula. Mai mult, Leo a concediat-o pe Florenţa din rolul de impresar, spre marea ei tristeţe: ”Am muncit 4 ani pentru proiectul «Pact» şi acum sunt incompetentă?! Am adus 400 de concerte, aşa cum erau ele, cu bani, fără bani, dar eu am luptat pentru ei când nu-i ştia nimeni. Cu Leo nu am nimic, poate să se ducă să cânte şi în Palestina, pe cât vrea el, dar să nu mă jignească. Paula Iorga ar trebui să-mi mulţumească pentru că eu am avut grijă cum să se îmbrace Leo pe scenă, când să-şi ia medicamentele, când să se odihnească. El a renunţat la mine din cauza influenţelor familiei. Leo e într-o fază de labilitate şi se află sub tratament, nu înţeleg de ce familia îl impulsionează să se comporte aşa. Eu l-am cunoscut pe el ca fiind un om bun, nu atât de rău”, ne-a spus ea.

Cristi, fratele lui Leo Iorga

Leo Iorga a recunoscut însă că Florenţa l-a ajutat: “De 2-3 ani nu mai există nimic între noi. Ea nu mai reprezintă interesele noastre în acest moment. Au fost sentimente, dar au dispărut. Nu contest că ea m-a iubit, dar showbiz-ul este o lume sălbatică, aici nu există milă”, spunea el.

Iar Paula, soţia înşelată, a declarat: ”Femeia asta nu a făcut decât să intre cu bocancii în viaţa noastră. M-a durut în primul rând faptul că Leo e bolnav, nu că ea era a «enşpea» femeie cu care un artist se culcă. Eram sigură că Leo va reveni acasă”. Leo şi Paula Iorga au doi copii, Eddy (29 de ani) şi Paul (24 de ani).

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o mare pierdere Leo!
0
0
Ce urat! Foarte urat.... Cata suferinta, cata NEFERICIRE ! CAND SUFLETUL ESTE BOLNAV, SE IMBOLNAVESC SI ORGANELE, TOT CORPUL ESTE BOLNAV. Da! Leo, nu a fost FERICIT, nu. A suferit ENORM. Iata consecinta: BOALA, BOALA CRUNTA! Pacat! O mare pierdere! Dumnezeu sa-l ierte, Dumnezeu sa-l odihneasca!
2
0
mai jos de atata nu puteai cobora. Rusine este un termen indulgent. Necrofag parca vi se potriveste mai bine.
2
2
Ce jenant! Jenanta si suferinta sotiei. Nu stiu cat de reala este. Cum poti sa suferi dupa un om care a fumat 3 pachete de tigari pe zi, deci s-a nenorocit singur? Care te-a trisat ne nenumarate ori, deci ti-a aratat cat de mult te stimeaza si te iubeste? Care cersea bani de tratament prin toate canalele media posibile, dar isi pastra neatinsa vila de la Eforie? Caci, vezi Doamne, nu putea sa o vanda, din cauza ca nimeni nu ii oferea suma ceruta... Dar nici la pret nu ceda! Spera, probabil, ca o ia cu el pe lumea cealalta. Nu cred ca astfel de persoana merita prea multe lacrimi.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272