REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Liberalii constănțeni cer demisia lui Babu. Reacţia viceprimarului, FABULOASĂ: 'Cine e Huţucă?!'

Liberalii constănțeni cer demisia lui Babu. Reacţia viceprimarului, FABULOASĂ: 'Cine e Huţucă?!'

Replica API 7 mai 2019 | 17:37 948

PNL Constanța a susținut luni, 6 mai a.c., o conferință de presă în care s-au discutat două puncte importante.

Unul dintre acestea se referă la aderarea primarului independent al orașului Medgidia, Valentin Vrabie îm Partidul Național Liberal, iar cel de-al doilea se referă la proiectul de hotărâre pe care PNL îl va discuta în următoarea ședință a Consiliului Local Municipal - se doreşte una specială pentru acest subiect: acela de a-l demite pe viceprimarul Dumitru Babu din funcție. Aceștia susțin că i-ar acorda o mână de ajutor primarului Decebal Făgădău. Tot PNL spune că Dumitru Babu este incapabil să-şi exercite atribuţiile.

Contactat de Replica de Constanţa, viceprimarul Dumitru Babu, a declarat că nu comentează afirmaţiile liberalilor, mai ales că... nu ştie cine este Bogdan Huţucă (deputat, preşedinte al PNL Constanţa - n.r.). "Cine este Huţucă şi ce a făcut el pentru Constanţa? Eu nu îl cunosc, poate o fi din Eforie", a afirmat Babu. "Faptul că liberalii au avut o conferinţă de presă în care au vorbit despre două lucruri, din care unul a fost despre mine, ce arată? Că în campania pentru alegerile europarlamentare ei au o problemă cu viceprimarul Babu. Eu nu fac politică, fac administraţie. Iar faptul că domnul Huţucă, un lider de partid, după cum mi-aţi spus că este, se ceartă cu mine arată că nu are curaj să se certe cu lideri importanţi de partid", a mai spus Dumitru Babu.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212