REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liberalii, invitaţii lui Mohammad Murad la o masă... cu discuţii despre candidatura la Primăria Constanța

Liberalii, invitaţii lui Mohammad Murad la o masă... cu discuţii despre candidatura la Primăria Constanța

Replica API 22 august 2018 | 08:27 1213

Timp de patru zile, între 21 și 24 august, comunitatea musulmană celebrează Kurban Bayram - Sărbătoarea Sacrificiului.

Chiar în prima zi de sărbătoare, Mohammad Murad, cel care deţine lanţul hotelier Phoenicia, a avut invitaţi de seamă la terasa restaurantului Babel din incinta resortului Phoenicia de la Năvodari. Liberalul George Dragomir (fostul preşedinte al PNL Constanţa), primari PNL, dar nu numai, s-au aflat alături de cunoscutul om de afaceri, pentru a sărbători, dar şi pentru a discuta despre… politică! Conform unor primari PNL, Mohammad Murad ar urma să fie candidatul liberalilor la Primăria Constanţa, iar străin de aceste discuţii nu ar fi nici analistul politic Cozmin Guşă.

De altfel, în cadrul unei întâlniri pe teme politice, întrebat dacă intenţionează să candideze la Primăria Constanţa, Mohammad Murad nu a ezitat să răspundă că da, ia în calcul această posibilitate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine liberalilor, se rasucesc bratienii in morminte.Va bagati singuri piatra in casa.Noi trenuie sa scapam de acesti neica nimeni veniti din desert ,nu sa ii primim in casa.
1
0
Saracul meu oras ce a ajuns, sper sa fie o gluma !!!
0
0
dane, multa muie cu cacat de la mine. Cacatul ma-tii. Muie dragnea aproape omoratu,muie pesede !
1
0
astia s au ticnit ....mitroi la valu ....scupra la ovidiu ...exemple de primari adevarati si ei pun pe cioara asta care are blat cu PSD ! RUSINE PNL
2
0
Doar cu straini cetatea Tomis a inflorit! Vivat!!!
0
0
Mai dai mancare moca si acces liber pe CARD la toti Consilierii PSD NAVODARI ? gen Moruzi , Draghici si Pindici ? Curva cu doua fetze !
7
0
Murad nu e nici liberal nici psd-ist, e combinator. Vedeti voi, Banii nu au culoare politica, iar el alearga dupa bani, nu dupa aplauzele peluzei. Ia ganditi un pic, cine a fost invitat de oroare la deschidere la Phoenicia? Dragnea si premierul de atunci, Toader. Ii doresc mult succes, sa iasa primar, sigur ajunge la sapa de lemn.
4
0
Omule pe radu cristian de la Mangalia, primarul demolator de garaje l-ai invitat! iIn timp ce demoleaza garajele in sedinta publica de acum cateva zile a dat avize de constructie garaje in curtea spitalului la o gasca de acoliti de-ai lui. Unul este Emil Hanganu angajat al primariei! Halal liberal! Si nici nu este. Toata lumea stie ca este blat cu psd! PSD l-a facut si-l tine primar.
2
0
Bravoooo pnl....felicitari! De acum inainte veti vedea numai ...muie pnl. Vom ajunge sa le multumim celor de la psd daca vor mai vrea sa conduca tara asta. Dacs psd ar renunta la penali ar dainui pe vecie
8
0
Haoleu, Murat asta va parjoli C-ta, iar Litoralul il va lasa pe mana bunului sau prieten Alin Burcea - Paralela 45. Cel care a tras sute de tzepe la multe hoteluri de pa Litoral. Hai skt celor doi homalai!!!
9
1
muie europeanu, muie murat, muie camila lui murat, muie PNL
10
2
pe tziganul murat n-o sa-l voteze nimeni. Asta e manevra jigodiilor pesediste. Ca sa mai ia hotul de fagadau un mandat in loc sa intre la parnaie. Muie murat,muie fagadau,muie dragnea,muie pesede !!!
10
2
continua la Constanta. Inteleg ca scopul e ca Fagadau sa obtina un alt mandat.
9
1
Macar asta e plin de bani.. si nu o sa mai fure ca altii.. parerea mea.. ca ar fi bun.. dar e cu dus intors...
1
12
Pai uitati va ce presedinte au ajuns sa aiba liberalii , acum il vor candidat pe asta care isi bate joc de angajati sau terminat constantenii in oras si am ajuns sa importam . Concret ce a facut acest Murad pentru Constanta in ce activitati a fost implicat pt oras ,nu pt el, si mai usor cu acest asa zis afacerist care e mereu pe pierdere cu firmele .Exemplu de patron bogat si firmele falimentare . Exemplu de lingau cand e PSd ul pe la Phonocia si face conferinte cand PNL . Stie omul jocul ii unge pe toti ca sa fie bine sa nu fie rau
8
0
Eu il votez pe ciuhap, dar numai si numai daca va candida din partea PeSeDe. Imi calc pe inima si-i votez pe amandoi. N-as putea sa ratez asa situatie.
3
2
nu o sa te voteze lumea tu vrei sa faci tiganie mahala cu elicopteru-l ala de doi le urat ca dracu ieftinatura aia ,asa nea pacalit si mazare cu dansuri-le lui manele figuri de a prostit batranii cu pachetele date de patronii constanten-i lasa-ne in pace tu vrei sa apari in presa si nu sti cum mai bine i-l punem pe Mitroi Florin de la VALU LUI TRAIAN sa vazut ce a facut si tot de la pnl este ,popasu-l lui face vanzare in 24 de ore cat toate hoteluiri-le tale intro saptamana
6
0
Prietenul psd-ului primar din partea pnl-ului? Ce dragut
15
0
Se rasuceste Mircea cel Batran in mormant. Romanii s-au terminat?Chiar nu mai exista romanii capabili sa faca ceva pentru orasul asta?Sa le fie rusien PNL-istilor, nu ar mai trebui sa ridice capul din pamant de rusine pentru ceea ce au declarat.
15
1
Punem o PULA in primarie ca si asa si cu primar si fara primar , Constanta zace in mizerie . Constanta a devenit raiu intretinutilor social a celor care vand etnobotanice a drogatilor . Au reusit PSD-isti sa urateasca iremediabil Constanta . Sa construit haotic , parcuri si locuri de joaca desfiintate pentru a se construi moluri , biserici , blocuri si tot felu de carciumi . A ajuns de plans orasul asta care candva iti era drag sa-l vizitezi . DACA CETATENI NU VOR STI SA IASA LA VOT SI SA NU MAI LASE INTRETINUTI SA LE DICTEZE VIATA , SLABE SPERANTE DE MAI BINE .
19
2
Sa iasa daca poate sa bata javrele astea de la PSD!Eu l as vota! Ce Londra nu are primar pakistanez!
7
10
O sa angajeze toate curvele la primarie ! Arabii sunt obsedati sexuali !
14
2
Dupa experienta cu un presedinte sas ,un primar arab ne mai trebuie.S-au terminat romanii?!
20
5
Nu cred ca, Constanta nu mai are un om capabil sa devina primar. Sa ne fereasca Dumnezeu ca sa ajunga primar un arab
21
5
arabu asta este psd-ist convins , aripa vacaroiu !
17
6
Eu il votez ca e om bun
4
23
Dragomire sugator de puli PSD iste lasa partidul sa lupte contra psd nu te mai baga tu sa divizezi noua echipa. Toata viata ta ai supt puli psd iste acum vrei sa sugi si puli libaneze. Dragomire esti o mare ZDREANTA
20
2
daca asta e varianta sigur atunci Decebal castiga si PNL s a inteles sa capituleze
17
1
Toata aceasta regie est facuta de dragomir ptr al discredita pe Bogdan Hutuca. Frustratul de dragomir este suparat pe B.H ca nu il baga in seama si nu vrea sa
12
4
Ce dracu sa mai facem....popor de tampiti
18
2
Au inceput pomenile posturilor
7
5
este primarul Rotterdam-ului si parca Constanta nu prea seamana cu acest oras
11
8
Mohammad e omul PSD-ului.Lucreaza pentru Fagadau.Se doreste anihilarea candidatilor PNL.Hai sictir,arabule ! Ti-ai dracului ! Blestemat oras ,Constanta asta.
22
6
Singura solutie viabila pentru viitorul si prezentul Romaniei ,un partid Nationalist, Partidul Neamul Romanesc !De 27 de ani toate partidele indeosebi cele istorice au trait intr o simbioza perfecta de jaf si crima impotriva Poporului Roman! Presedinte neat primar arab ne scuipa si curcile! Cititi programul si viziunea PNR ! Totul pentru Neam si Tara cu Dumnezeu inainte !
15
12
...mi se pare o alegere foarte buna. Cu siguranta Constanta va arata altfel.Acum orasul este o latrina comparativ cu celelalte orase din tara....
10
23
Amice, esti un idiot.
8
16
Si va mai mirati ca guverneaza psd-ul. Pai cu cine sa facem opozitie?
19
1
De ce va mirati?... Constanta a ajuns la nivelul unui oras bombardat din Siria. Nu am nimic cu omul Murad sa-l ajute bunul Allah dar imbecilitatea domnilor din PNL Constanta este alarmanta. Orasul asta a ajuns in halul asta datorita infantilismului acestui partid de opozitie. Suntem blestemati sa-l rugam frumos pe Fagadau sa se opreasca din distrugerea acestui oras.
29
3
Inteligenta miscare a PSD brevetata cu multi ani in urma la prezidentiale. Arunci in fata un personaj negativ din opozitie ca sa ii asiguri de fapt candidatului tau un vot. Gen Murad vs. Fagadau, castiga Fagadau sigur fix ca sa nu cumva sa castige Murad...
16
2
Daca iese Muratura, va fi unKurban Bayram zilnic, va sacrifica cate putin din Constanta in fiecare zi. Asta nu are nicio alta pregatire decat construit hoteluri si blocuri. Asta stie, asta va face si ca primar, totul in interesul lui, nu pt comunitate. Daca vor fi investitii, vor fi unde are el interes sau hoteluri. Nu va imaginati ca va face locuri de joaca pt copii, etc...
22
5
in Romania capitalista dregatoriile se cumpara, lumea voteaza pe cine vrea si primar ajunge cine da cu banu' pe unde trebuie.
20
0
Daca PNL sistine arabu pentru primarie inseamna ca au inteles ca la Constanta nu mai au sanse. Este un moment favorabil pentru indeoendenti gen Chitac doar daca PSD ul continua sa acorde sprijin politic lui Dragnea. Sper ca Vasilica sa fie emblema PSD.
15
4
Constanta a fost distrusa de conducerea haotica si de dezvoltarea haotica, de oameni slab pregatiti, genul arhitectului sef, sefa de la urbanism si altii, niste oameni corupti pana in maduva oaselor. Ei sunt din esalonul 2 si au facut doar treaba lor, pentru ca la conducere sunt altii care au alte preocupari, dar constanta ca aspect fata de orice oras din tara arata deplorabil..... din pacate noi din afara vedem asta, pacat
24
2
Alaturi de dragomir et co pleci de pe la -minus 30 procente voturi. Peneleu lu dragomir a distrus constanta prin aliantele ascunse cu cei cocotati vremelnic astazi in fruntea tarii.
18
1
Sa-i explice cineva muradului ca fara votantii aia vesnici de la loc cu verdeata nu castiga impotriva psd
21
1
Decat oaia asta mai bine un Machidon frumos si bogat ca sa duca orasu asta in top
17
24
Muie blatistilor din PNL.
28
3
Liberali il pupa in cur pe Murad,,sper sa il pupi si tu,,lasa pensionari au facut ceva in Tara asta,,tu ce ai facut ,,ai supt la Murad.
15
5
Hai dragi pensionari votati Murad! mai tineti minte puii lu mazare asta va da kebab si shuberek! mmm ...
25
7
Cel mai SLAB partid!!! Cum este posibil ca un primar pnl sa faca campanie pentru psd? Si ramane in continuare in functie! Halal conducere!
31
1
MM, care detine lantul hotelier P... de parca chestia asta ar califica pe cineva sa devina primarul Constantei. Eu, spre exemplu, vreau un arhitect sau un inginer cu studii si experienta in administratie publica pe postul de primar. Asa si Trump este businessman dar cate falimente si cate tepe are la activ, americanii sunt in kkao.
34
1
Decit un romin care fura mai bine un musulman cu frica lui allah
11
42
Cum naiba il tin in functie pe prostul ala de Vanturache, cica sef la urbanism, un tampit, blocheaza orice proiect in Constanta, mai putin pe ale lui Babu spagarul, care ia spaga prin fratisu.
27
4
Abureala minciuni
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108