REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Liceul Telecom face performanţă la competiţiile de robotică!

Liceul Telecom face performanţă la competiţiile de robotică!

Replica API 2 martie 2019 | 00:00 939

Echipa TechNoLogic, calificată la faza naţională First Tech Challenge

Echipa TechNoLogic, calificată la faza naţională First Tech Challenge

TechNoLogic, echipa Liceului Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicații, face performanţă la competiţiile de profil! În urma participării la etapa regională a competiției First Tech Challenge (FTC), echipa liceului a reușit să se claseze prima dintre echipele participante, la nivelul oraşului Constanţa şi pe locul 2 în judeţ.

În perioada 15-17 febr 2019, pasionații de robotică s-au întâlnit la Iași, în cadrul regionalei First Tech Challenge, ocazie cu care lotul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța a câștigat 4 din cele 6 meciuri jucate. La aceasta etapă a competiției s-au confruntat 39 de echipe. După prima fază de jurizare, în clasamentul general al meciurilor jucate, TechNoLogic a ocupat locul 15; după meciurile de baraj și jurizarea tuturor aspectelor prevăzute în regulamentul competiției, echipa noastra s-a poziționat pe locul 20 din 39.

În urma punctajului total obținut, TechNoLogic se califică pentru etapa naţională a FTC, care se va desfașura în perioada 22-24 martie, la București.

First Tech Challenge nu înseamnă doar robotică; este o competiție complexă, care promovează spiritul de echipă și care analizează comportamentul participanților atât pe teren cât și în afara acestuia, punctânu-se atât echipamentul și prezentarea echipei, publicitatea și promovarea, amenajarea standului, dar și modul de interacţiune cu celelalte echipe în afara terenului de joc.

Echipa TechNoLogic este formată din elevi entuziaști care, din pasiune și dăruire, activează în cadrul cercului de robotică, dedicându-și timpul liber și vacanțele învățării, iar pe lângă cunoștințele tehnice, învaţă să comunice și să formeze o echipă bine structurată, în care fiecare este responsabil și conștient de rolul său.

Departamentul de construcție a robotului este format din următorii: Mocanu Mihai Iulian Coroi Cristian Tudor, Trufin George; departamentul de programare: Ghibîrsină Cătălin, Andrei Mihai; departamentul de social-media: Duda Iulian, Bartic Bianca Mariana; Profesori coordonatori: ing. prof. Costea Carmen, ing. prof. Dumitrache Claudia, maistru Stan Pompiliu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un liceu unde performanta elevilor este direct proportionala cu puterea financiara a parintilor. Natie de machidoni.
0
7
Felicitari ! Un liceu bun , de unde au iesit multi elevi buni cu cariere frumoase in toate domeniile !
4
2
foarte bun articolul. dar nu credeti ca de bun simt era sa scrieti unul sindespre echipa de pe locul 1?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272