REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea a luat cuvântul în CEx - Ce le-a transmis contestatarilor săi

Liviu Dragnea a luat cuvântul în CEx - Ce le-a transmis contestatarilor săi

Replica API 21 septembrie 2018 | 20:34 348

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvântul în ședința Comitetului Executiv al PSD de astăzi. După ce mai mulți membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut întâlniri și discuții cu liderii de organizații PSD din țară.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea ar fi făcut apel la unitate vineri, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD şi ar fi spus că nu renunţă la demersurile pentru modificare legilor justiţiei. Primarul Capitalei Gabriela Firea ar fi reiterat atacurile din ultima vreme şi i-ar fi reproşat modul discreţionar în care conduce partidul, în timp ce premierul Viorica Dăncilă, care a luat şi ea cuvântul în şedinţa CEx, ar fi susţinut că nu îşi dă demisia de la conducerea Guvernului. Social-democraţii iau în calcul organizarea unei alte şedinţe CEx săptămâna viitoare, pentru analizarea activităţii Guvernului şi a Parlamentului, spun surse din PSD, citate de News.ro.

Potrivit unor surse din partid, liderul PSD Liviu Dragnea a luat primul cuvântul în şedinţa CEx care are loc vineri la Parlament şi ar fi făcut apel la unitate şi înţelegere. El le-ar mai fi spus membrilor Comitetului Executiv că nu renunţă la modificarea legilor justiţiei, potrivit stiripesurse.ro

De precizat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului, că va propune să fie excluşi din partid cei care l-au contestat.

"Categoric, nu!", a răspuns Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă va propune excluderea din partid a celor care l-au contestat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MOARTE tiganilor!!!
1
0
dupa ani de chin, in care au incercat sa rupa PSD, sri-istii clatina serios partidul, urmand ca in maxim 1 an, acest partid sa.devina.o istorie urata. ceea ce e sublim! ccurios cineva va schimba aceasta generatie corupta?beziadele de la privati?
1
1
e sublima, dar lipseste cu desavarsire. N-are cine sa capitalizeze prostia PSD-istilor.
5
2
In acelasi stil complicat, prefacut si cu aparenta politicoasa, le-a transmis acelasi mesaj cu care ne-am obisnuit: sa mi-o sugeti.
4
1
traiasca PSD
1
8
Sa fii mandru cand te caci. Precum boul printre vaci !
8
2
Este nevoie de timp pentru ca PSD sa scada in sondaje suficient ca opozitia sa aiba sanse reale. Pentru asta actuala formula Dragnea Vasilica devine imperativa.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614