REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Liviu Vârciu, ultimele detalii despre starea de sănătate: „Acum s-a uscat pe față”

Liviu Vârciu, ultimele detalii despre starea de sănătate: „Acum s-a uscat pe față”

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 951

Liviu Vârciu a început anul în forță, cu o vacanță binemeritată în luxosul Maldive, acolo unde a plecat însoțit doar de partenera lui de viață, Anda Călin.

Liviu Varciu, ultimele detalii despre starea de sanatate: „Acum s-a uscat pe fata”

Credea că va avea parte de o săptămână lipsită de griji, însă nu a fost tocmai așa, din nefericire. Din cauza expunerii prelungite la soare, fața prezentatorului TV a început să se umfle, astfel că pentru câteva zile ei nu a mai avut voie să se bucure de tot ce avea insula exotică de oferit.

În cele din urmă, a cerut ajutor într-un cabinet medical local, însă tratamentul prescris nu a avut efectele dorite de vedetă, astfel că în urmă cu câteva ore el a decis să apeleze la un leac băbesc! Iată ce i s-a întâmplat la scurt timp după ce a luat această decizie. 

Liviu Vârciu nu i-a mai ascultat pe medici! Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a luat această decizie! Nici lui nu i-a venit să creadă una ca asta: „Acum s-a uscat pe față și abia mai pot să mai vorbesc”

Chiar dacă este în vacanță, acesta nu a uitat și de prietenii lui virtuali, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui, fie că

este vorba de cea profesională sau personală. Liviu Vârciu nu s-a sfiit să le arate internauților cum decurge concediul din Maldive, care nu a fost tocmai lapte și miere! Din cauza expunerii la soare fără protecție, fața a început să i se umfle și a ajuns direct la medic. Din păcate, tratamentul prescris de cadrul medical nu a dat roade, astfel că artistul a fost nevoit să scoată un „as” din mânecă: iaurtul. 

„Am încercat toate soluțiile, în afară de tradiționala românească. Fiind constănțean, eu am trecut prin multe arsuri de genul și mama mă dădea cu iaurt. Nu știu din ce e făcut iaurtul la ei aici, dar miroase și arată ciudat. Vă dau vești, da?”, le-a transmis prezentatorul fanilor săi de pe internet.

Iar Liviu Vârciu s-a ținut de promisiune și a dezvăluit cum arată la doar câteva ore după ce s-a uns cu iaurt:  „A fost bine cât a fost rece și acum s-a uscat pe față și abia mai pot să mai vorbesc, că s-a întărit!”, a mai transmis vedeta. 

Rezultatul final a fost aproape instant! Artistului i s-a dezumflat fața aproape complet, iar acum se poate bucura de puținele zile pe care le mai are pe insula exotică.

„După o oră și jumătate cu iaurt, mi-au dat picături și de toate, dar nimic, mă umflam și mai tare. Uite cu iaurt, a făcut minuni iaurtul”, a fost concluzia lui Liviu Vârciu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa duci tzaranul la plaja!
3
0
Atarnatorul asra esre dovada vie ca se poate trai si cu jumatate de creier functional.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212