REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Locuitorii din COICIU își RUP PICIOARELE în trotuare

Locuitorii din COICIU își RUP PICIOARELE în trotuare

Replica API 28 martie 2021 | 19:17 2085

Trotuarele din cartierul Coiciu nu arată deloc ca în anul 2021, ci amintește mai degrabă de drumurile de prin satele din județ, uitate de lume. Pavele ici – colo, asfalt spart, gropi și tot felul de șanțuri de scurgere a apei din curți, îți testează atenția și agilitatea. Alții, mai înstăriți, și-au pus pavele care mai de care în diferite modele pentru a-și arăta puterea și puternicul ‘simț al frumosului’.

Locuitorii cartierului Coiciu au ajuns deja la capătul răbdării. Aceştia sunt nevoiţi ca în fiecare zi din viaţa lor să parcurgă traseul pe trotuarele sparte, mai ceva ca pe uliţă. Gropi, pavele denivelate şi căzute din cauza ploilor şi bordurile sparte îi obligă pe pietoni să meargă pe partea carosabilă. Cei mai ‘înstăriți’ şi-au amenajat singuri trotuarul din faţa porților, ceea ce îi frustrează pe cei cu un venit decent. „Prin tot cartierul este la fel.

Cei care au avut posibilitatea și-au făcut trotuare frumoase în fața porților, însă, noi, care muncim doar pentru a supraviețui, de unde să avem bani să ne facem așa? Sper să ia atitudine primăria și să le facă pe toate la fel, normale, să nu mai fie diferențe. Chiar am o vecină care într-o seara când venea de la muncă nu a fost atentă unde calcă și și-a luxat piciorul. Riști să își rupi gâtul dacă nu caști ochii”, ne-a declarat un locuitor al cartierului.

Un singur tronson în planurile de asfaltare de pe anul 2021

Conform graficului de lucrări de pe anul 2021, în cartierul Coiciu se vor efectua reparații la carosabil pe strada Merișor, pe porțiunea dintre Baba Nova și strada Fulgerului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tiganiinu au nevoie de trotuare!si asa o sa le sparga,fure sau o sa le vinda!
0
0
Cine are nevoie de trotuare in zona aia, ca doar nu e promenada orasului. Lasati oamenii sa si extinda curtile pe trotuar ca au curti mici saracii
3
3
sa stiti ca si impozitul este tot la nivel de secol 18 ,avem sensuri unice stilpisori, trotuare pentru ce.........
4
1
Se tot bate moneda cu curatenia orasului, ori ce se vede in pozele afisate nu poate fi corectat prin matura.Poti sa maturi 24 ore continuu , dar in momentul cind constructiile sunt aruncate astfel senzatia va fi neplacuta.Ce inseamna urbanism ?A trai in sec21 intr un oras construit ca in sec 17
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212