REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Locuitorii din Palazu se tem în fiecare seară că nu vor mai ajunge acasă! Şoferii microbuzelor NU RESPECTĂ cursele

Locuitorii din Palazu se tem în fiecare seară că nu vor mai ajunge acasă! Şoferii microbuzelor NU RESPECTĂ cursele

Replica API 4 mai 2017 | 00:00 713

Zi de zi, vieţile a câtorva mii de constănţeni care fac naveta între Constanţa şi localităţile limitrofe sunt puse în pericol de transportatorii care nu dau doi bani pe siguranţa pasagerilor. Orbiţi de lăcomie, patronii firmelor de transport călători nu numai că ignoră prevederile legale, dar calcă pur şi simplu în picioare orice normă de bun simţ şi demnitate umană, tratând oamenii din banii cărora îşi clădesc averi ilegale uriaşe ca pe nişte vite. Iar ceea ce este și mai iritant este faptul că șoferii de pe microbuze nu își respectă traseul, iar constănțenii stau cu inima în gât pentru că nu știu dacă vor mai ajunge acasă.

Jale mare pe ruta Constanța-Palazu Mare. Constănțenii care fac naveta zilnic pe această rută sunt indignați de faptul că șoferii microbuzelor nu respectă programul. Astfel, oamenii stau cu inima cât un purice pentru că nu știu dacă vor mai ajunge acasă. În speranța că se va rezolva ceva, doi constățeni au sesizat Primăria Constanța cu privire la acest aspect. „Este vorba de microbuzul care au traseu pe ruta Constanța -Palazu Mare.

Problema e următoarea... de ce șoferii dacă au un program nu-l respecta până la ora care trebuie. Mai ales seara cel care trebuia să vină la ora 22:30 nu a venit și a venit ultima cursă care este la ora 22.45. Stăm să vină microbuzul și nu știu dacă mai fac cursa”, susține Ștefan.B. Același lucru îl reclamă și Nicoleta.P. „Lucrez la City Park și în fiecare seară când plec merg în stație la OMV (Tomis Nord) pentru a aștepta microbuzul de Palazu. La ora 22:15 eu sunt în stație, însă microbuzul nu vine niciodată.

Câteodată plec cu cel de 22:30, iar câteodată cu ultimul cel de 22:45. Întrebarea mea este... de ce trebuie să aștept jumătate de oră în stație ca să vină microbuzul? De ce șoferii de pe microbuze nu se gândesc la oameni? Este nesimțire pe față, iar când îi întrebi pe șoferi ce se întâmplă dau vina unul pe altul. Aceste curse între Constanța și Palazu sunt o bătaje de joc de ani de zile și nimeni nu face nimic”, a spus Nicoleta.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au dreptate oameni cursa palazu -constanta e jale mare soferi vorbesc urat cu oameni microbuzele sunt vaide capul lor cica a venit metropolitanul a adus toate jegurile de microbuze pe palazu nusi respecta graficul cateo data nu se mai face cursa de 22:45 o fac numai cand vor ei mai bine sa lase 3 asa cum este el isi respecta graficul
2
0
Pentru Sofer ITC. De ce morti mati nu te-ai facut bibliotecar ca aveai program 8-16, asa pentru ca esti sofer de autobuz stai in gura mati pana la 12 noaptea! Toti cei care muncesc in ture au familii,analfabetule!
4
2
Sa stea ma-ta si tac-tu pana la 23:30. Noi nu mai avem casa, familie?
3
6
De ce RATC nu introduce un traseu care sa cuprinda tomis nord-palazu mare centru- oras ovidiu sens giratoriu autostrada A4 si retur? Parerea mea ca ar fi una dintre rutele profitabile pt RATC. IN ATENTIA RATC Constanta!
2
2
de au fost interzise biletele ? trebuie sa le cersim de la soferi !
6
0
SOLUTIA!!!!!!!! AUTOBUZE ITC PANA LA ORA 23.30.ASTEPTAM SI IN ORAS OVIDIU !!!!!!!!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272