REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Locuitorii din zona Peninsulară, în continuare NEMULȚUMIȚI, CER SUSPENDAREA REGULAMENTULUI

Locuitorii din zona Peninsulară, în continuare NEMULȚUMIȚI, CER SUSPENDAREA REGULAMENTULUI

Replica API 20 noiembrie 2021 | 15:41 2462

De câteva zile, în Piața Ovidius au loc discuții și dezbateri cu privirile la Regulamentul de acces în zona Peninsulară. Riveranii, și nu numai, cer suspendarea regulamentului și modificarea lui. Și sâmbătă, oamenii s au întâlnit cu consilierii locali USR. Au fost prezenți, printre alții, Dumitru Caragheorghe, consilier local și președintele USR Constanța, viceprimarul Florin Caragheorghe dar și deputatul Stelian Ion.

„Ne bucurăm că și colegii noștri liberali și cei de la PSD au început să ia pulsul cetățenilor și să realizeze că sunt mari probleme de implementare a acestui regulament, atât din punct de vedere al lipsurilor de reglementare dar și a aberațiilor care sunt cuprinse în acest regulament. Am discutat cu colegii liberali pentru a găsi o soluție până mâine seară. Propunerea noastră este aceea de suspendare pe un termen rezonabil de timp în care să găsim modalitățile cele mai bune de a avea un regulament uman, care să poată evolua pe parcurs, în măsura în care vor fi impuse și măsuri de contrabalansare a unor eventuale restricții în Peninsulă. Sunt optimist că vom ajunge la o soluție după întâlnirile cu colegii liberali, de asemenea, sunt optimist că și colegii din PSD vor susține acest demers și va exista o unanimitate.“, a transmis Dumitru Caragheorghe, consilierul local și președintele USR Constanța.

„Ceea ce vedem astăzi aici este un grup de oameni a căror viață este realmente dată peste cap. S-au strâns foarte multe semnături pentru suspendare. Pentru acești oameni care locuiesc în această zonă este o problemă reală, Colegii mei, încă de la început, au votat împotriva acelui regulament pentru că și-au dat seama că nu poate fi aplicare și are multe probleme. Eu sunt optimist că și ceilalți colegi, consilierii locali din PNL și PSD, își vor da seama că, cel puțin în primă fază, trebuie suspendat acest Regulament și ulterior, să se consulte cu oamenii din zonă, cu firmele care își desfășoară aici activitatea - pentru că e riscul major să se închidă niște afaceri și nu cred că își dorește nimeni o zonă pustie care nu mai prezintă interes“, a declarat deputatul Stelian Ion.

M.P., A.F.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
4
0
Jandarmii trebuie sa intervie in forta si sa le rupa spinarile la acesti bagabonti!Nu are ce sa face ei demonstratie ca vrea aia ca vrea ailalta!Ne-am saturat de fojgaiala ,de zgomote,si de poluare in zona !
0
7
vad ca se face comparatie intre constanta si praga, cand praga era mare oras medieval constanta nu era deloc.
4
0
Cum a zis unu de mai jos... Sa ne cacam pe Relu chiar daca nu l cunosc.
4
1
De la primar nu poti sa ai pretentii. A demonstrat ca nu poate. Sunt doar doua solutii: ne mutam din oras sau il demitem pe mos teaca.
9
1
langa oameni inainte de alegeri, acum nici m u e nu le mai da ca nu mai are timp de idiotii acestui oras
6
1
La cat de nesimtit e boul din fruntea orasului de ce sa vina sa vorbeasca cu oamenii? I se rupe. El sta la eforie.
12
1
Pe chitac nu-l duce capul, problemele sunt create de travestitul ala, Feliciu.
10
1
Demisia primarul WC!!!
10
2
La imbecilii, care ne dau lectii noua celor ce locuim de o viata in zona peninsulara, cum ca in Praga sau alte orase civilizate dom-le sunt zone pietonale si terasele pline, le spun un singur lucru: sunt ma zone pietonale corect, dar stii de ce sunt pline terasele, ca aia au si PARCARI si riveranii si afacerile din zona sunt respectati. De cand a devenit primar Chitac s-a ocupat doar de parcari si de a distruge strazile si acum si zona peninsulara, unde restaurantele isi cara de la Lupoaica pe jos marfa, nu ai voie ca riveran decat cu o masina pe apartament si ne pazesc cu politia! STIATI?
16
8
Fata de mort, Ion Stelica ce este acolo, el a ramas sef pe proteste? Cum se pune de un protest, hop si el. Incompetentule, mars acasa ca nu stii sa faci nimic, decat sa latri!
18
1
Relu, ne cacam pe tine!
9
5
Nu trebuie facut nimic in acest sat.Satenii sunt rezistenti oa.orice schimbare .
14
2
Stati ca eu nu inteleg: W.C. mai e primar? Nu si-a dat demisia?
18
5
Aveti incredere in W.C. Primar mai bun ca Wergil Chitac nu exista
22
5
caut loc de munca in penin sula
6
1
Va cacati pe voi, duceti va in Praga sa vedeti zona veche complet inchisa, nicio masina.....oameni garla, terase full..
19
25
Chitac si Feliciu doi senili tembeli
23
6
hahahahahahahahahah
9
0
Blocati accesul la statia de termoficare si distributiei apei calde si al gazelor din cartier,dupa o sa negocieze altfel! Puneti sechestru pe APA GAZE SI CALDURA,cine le controleaza pe astea are painea si cutitul,e simplu.
16
1
Domnul contraamiral Chitac, celor de la popota Academiei le e dor de dvoastra.
28
6
Demisia primarul WC !!!
31
4
deja 2 caragheorghe nu e prea mult? in rest, ati votat, suportati
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468