REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Locuri de parcare în locul garajelor demolate

Locuri de parcare în locul garajelor demolate

Replica API 15 februarie 2019 | 02:22 582

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare.

Pe lângă parcările care sunt în curs de realizare pe aleea Lăcrămioarei, strada Cutezători, strada Solidarității și strada Prieteniei, în scurt timp vor începe lucrările şi pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici nu mai tineti masini in garaje, va imbatati toata ziua si distilati tuica, va vad copii mici, mai barfiti si femeile...Impotentilor
0
0
Turnati, nenorocitilor, turnati! Popor de turnatori care-si merita soarta nenoricita pe care o are! Inainte turnati la securitate, jeguri umane, acum turnati prin presa. Rebuturi biologice...
2
7
Pentru un mic, o bere, o galeata si un tricou rosu, votez cu cine vreti voi. Cat despre garaje, sa ma cac pe ele si pe toti hodorogii care au cate un harb de dacia 1300 in ele si ocupa locul in interes personal. Sunt foarte putini care au masini in garaje. Restul le folosesc pe post de debara sau magazie. Greu se uita obiceiurile cand te muti de la sat la oras si dai de mall-uri in loc de buticuri...Va cunosc dupa pantofii plini de noroi prin Vivo...taranusilor.
5
1
o idee buna. Ce te faci ca unii au cate 2,3,4,5,6 masini parcate pe spatial public si tu un amarat cu o masinuta nu apuci loc nici pe trotuar.Poate ia cineva in serios propunerea europeana a locurilor de parcare pe domeniul public neplatite. E de discutat, nu va grabiti cu comentarii.
1
1
2 psd-isti au de ani de zile garaje in spatele bl.6 de pe str.c.brancusi ,pe care primaria nu i-a deranjat niciodata, in conditiile in care toate garajele din zona au fost demolate.asta este dreptatea lui Fagadau.
7
0
pe strada Farului colt cu Docherilor cand le demolati??? s-au pus tarusi pe bdul Tomis si e omor cu parcarile in spate pe stradute...
4
3
Langa gradinita nr. 45, va asteapta 30 de garaje pline cu muraturi.
6
2
Asa au facut si cu locurile de joaca, si acum se construieste un bloc, am ramas si fara loc de joaca si fara parcare.
7
1
Coaie ala pro garaje ala cu imbecil ... esti ofticat ca ti au luat astia cotetul?? Boschearule...
7
4
IN LOCUL LOR SA APARA BLOCURI
7
1
Boule...important este ca aia cu garaje sa nu isi mai tina muraturile si sa nu mai faca gratare si ateliere. Si da boule sunt amplasate pe asfalt,pe ciment, unde sunt deja locuri de parcare si poti parca gratis. Da boule.... unele au fost demolate si masinile pot parca in locul lor Esti un mare imbecil plus bou.dar e greu ... nu uitati bloc h8 h9.
13
7
Esti un imbecil. In spate la bcr au fost 45 de garaje. TOATE cu autorizatie. Nu s-au amenajat nici locuri de parcare si nici altceva. Doar gunoaie. Fa si tu un calcul. 15 ani x 45 garaje x 200 lei pe an. Cati bani s-ar fi adunat in visteria primariei. Doar din acel loc. Vezi de ce te-am facut imbecil?
7
13
daca vor sa faca blocuri la periferie sunt terenuri cat vezi cu ochii ..poate se uneste constanta cu mangalia
15
1
La gara la h8 !!!!! 15 garaje va asteapta!!! Haideti stiu ca va e greu ca sunt multe amante pe acolo.... la poarta 4
12
2
langa apele aromane sunt cateva garaje,cand vor fi demolate??? sau nu puteti interveni pe cel teren?
14
1
Bravo Fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
3
25
blocuri , de catre interlopi , care dau spaga la Primarie !
10
3
Locuri de parcare sau custi de gaini supraetajate zis si blocuri de carton construite de nesimtitii ce nu se mai satura.
12
0
Ce sa mai apelezi la Racu, ca e la parnaie. Daca te-a ajutat, mergi la Poarta Alba si du-i o placinta cu branza de oaie si praz, e favorita lui.
11
0
Ptr orice problema de genul apelati la Costa Racu, cu o mica atentie se rezolva
9
2
scopul lor este ca s au demolat garajele, se fac locuri de parcari, apoi se trezeste un investitor ca ar fi bun locul acela de un bloc. si uite asa ramineti si fara loc de parcare
16
1
teo: cand faci sesizare la primarie. asa la comentarii nu te baga nimeni in seam
4
0
acele garaje, nu stiu cine i-a lasat sa faca tiganiile alea pe domeniul public
9
1
Pe str.Ion Piciu cand se vor ridica bagajele care obstructioneaza strada?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369