REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Loredana, goală în cadă în Maldive! Imaginea care a creat vâlvă la internet

Loredana, goală în cadă în Maldive! Imaginea care a creat vâlvă la internet

Replica API 19 februarie 2021 | 00:00 3602

Loredana Groza (50 de ani) continuă să şocheze cu apariţiile ei din vacanţa exotică pe care o petrece în Maldive. Chiar dacă este departe de casă, jurata de la X Factor păstrează legătura cu fanii ei pe reţelele sociale şi îi ţine la curent cu tot ce face.

Loredana Groza

După ce şi-a etalat colecţia de costume de baie şi alte ţinute extravagante, iată că ea a stârnit imaginaţia bărbaţilor cu o fotografie în care s-a lăsat imortalizată goală într-o cadă.

click pe foto

Foto: Instagram

Interesant este că nonconformista Lori şi-a lăsat la vedere corpul, sânii vedetei având pe ei doar spuma din cadă. Imaginea cu vedeta în cadă a primit mii de like-uri şi comentarii. Cele mai multe fac referire la corpul perfect al artistei de 50 de ani şi cei mai mulţi fani se întreabă ce urmează să mai arate Lori, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Loredanooo nebunoo esti cu Denus la Maldive ! Va lingeti in pizda amandoua lezbianelor. Cica Loredana nu a mai vazut pula de minim 7-8 ani. A dat-o pe femei !
7
1
Sa va fereasca Dumnezeu sa dati nas in nas cu baba tunata. Eu am vazut o. Este HORROR. se vad absolut toate interventiile chirurgicale.tone de machiaj care sunt aplicate pentru a ascunde defectele, normale de altfel ale varstei.... Doamne fereste. Ce vrea sa transmita nu stiu,dar femeia este de un ridicol de neinteles pt mine. Are o varsta ar putea sa o arda mai low profile. Nu mai este acea Loredana din anii 90 cand ne arata sanii tepeni.acum e mult plastic, in cur in buze in sani in obraji. Yacs. Yacs yacs.
5
1
Stire pentru labagii cu fetisuri babe.Asta se mai uita in buletin si in oglinda sa vada adevarul ? Si nu inteleg de ce e stire ca s-a bagat in clabuci ? Eu fac asta zilnic si nu apar la televizor
5
1
tanti asta ce vrea sa ne arate?aaa ,daca aratai natural de la Domnul asa ,ok,dar dupa ce te ai hacuit in fel si chip ,ce pl mea vrei ?esti cumva exemplu?uite cum arata eu la 50 de ani.pai da ,cum spuneam ,te ai taiat si arati cum arati .oricum la fatza esti groaznica ..zici ca esti trav din Thailanda .lasa ne bre tanti de la Moldova ..la tine acolo la Bacau ,poate esti senzatie ,la noi , nu prea ...canta ne ceva mai bine ,ha ha
5
1
Traiasca photoshop..trup perfect? Doamne fereste!
5
1
FANII CRETINETI SE INTREABA CE URMEAZA SA MAI ARATE LOREDANA!!! ZII NEA RELU NEA GOGU NE MAI FACEM NOI BINE SECOLUL ASTA???
6
1
Proasta asta are tricou alb pe ea in cada? Este sanatoasa la mansarda? Ce vrea sa demonstreze?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212