REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Loredana Groza încinge imaginația fanilor pe Instagram, cu o nouă ipostază provocatoare

Loredana Groza încinge imaginația fanilor pe Instagram, cu o nouă ipostază provocatoare

Replica API 18 aprilie 2022 | 15:47 909

Loredana Groza nu se potolește, așa cum o dovedește ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram, în care diva se afișează într-o poziție extrem de senzuală, care a stârnit imaginația fanilor.

Loredana Groza

Loredana Groza, 51 de ani, a postat pe Instagram o imagine ce o arată într-o ipostază foarte senzuală, așa cum ne-a și obișnuit dealtfel, totuși solista găsește mereu noi moduri de a-și surprinde fanii, scrie click.ro.

Lori apare îmbrăcată într-o rochie neagră, complet transparentă, cu paiete, ce-i lasă la vedere posteriorul bombat, iar pe dedesubt, vedeta poartă doar un body negru. Fanii au remarcat și poziția plină de erotism pe care a abordat-o solista și au reacționat imediat în comentarii.

Majoritatea au apreciat-o pentru dezinvoltura ei și pentru formele ei voluptoase, care au încins imaginația urmăritorilor ei. În doar câteva ore, fotografia lui Lori a adunat peste 10.000 de like-uri, semn că artista de 51 de ani rămâne una dintre cele mai dorite femei din România.

,,Voluptoasă, senzuală și atitudine", ,,Senzuală și plină de erotism!!!", ,,Wow, ce frumoasă și sexi", ,,Superbă. Le dai clasa la tineret. Complimentele mele.", sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la poza Loredanei.

click pe foto

Loredana Groza și-a etalat bustul într-un sacou similar cu cel al Madonnei

Loredana Groza, 51 de ani, este una dintre cele mai longevive vedete din România. Lori nu se teme niciodată să uimească publicul cu aparițiile ei îndrăznețe, mai ales când vine vorba să-și etaleze trupul în haine ce-i pun formele în evidență.

Loredana a ales recent o vestimentație foarte asemănătoare cu cea a idolului ei, Madonna, având în vedere faptul că cele două au ajuns să semene destul de mult.

Diva autohtonă și-a lăsat la vedere decolteul apetisant, acoperindu-și sânii doar cu un top din dantelă neagră. Chiar dacă corpul și chipul Loredanei au suferit câteva modificări majore și este evident că a apelat la intervențiile estetice, artista neagă cu vehemență aceste zvonuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Matracuca........!
1
0
ce sa faca si ea daca nu mai cinta .isi arata celulita sibotoxul
1
0
parca e o gonflabila!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272