REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

LOVITURĂ în Justiţie: Adina Florea cere ARESTAREA procurorilor 'de elită' de la Ploieşti!

LOVITURĂ în Justiţie: Adina Florea cere ARESTAREA procurorilor 'de elită' de la Ploieşti!

Replica API 14 ianuarie 2019 | 15:05 360

Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie este pe cale să dea o lovitură majoră. Procurorul Adina Florea ar urma să ceară arestarea procurorilor Lucian Onea, fost şef DNA Ploieşti, şi Mircea Negulescu, au precizat surse juridicare pentru știripesurse.ro.

Adina Florea ar urma să solicite luni, 14 ianuarie, încuviinţarea CSM pentru măsura preventivă.

Ce spune Lucian Onea

Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, susține, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora Adina Florea va cere procurorilor din CSM aviz pentru arestarea lui, că a aflat din presă, mentionând că va astept decizia Consiliului.

"Nu am fost informat despre o astfel de masura (n.r solicitare de aviz pentru arestare). Am aflat din presa. Nu stiu daca este adevarat. In situatia in care este o informatie reala, astept decizia Sectiei pentru Procurori a CSM, a declarat Lucian Onea"

Mircea Negulescu:

„Nu are decât să meargă unde vrea cu cererea ei. Rămâne să vedem dacă e temeinică, voi contesta. O să vedem care va fi procedura, dacă ne rețin, dacă ne duc la mandat. Așa îmi e dat, să trec și prin asta”, a spus Mircea Negulescu, conform sursei citate, potrivit știripesurse.ro.

URMĂRIRE PENALĂ EXTINSĂ! ÎN DOSAR, ALȚI 3 PROCURORI și 3 POLIȚIȘTI

Procurorii din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, prin ordonanța din 9.01.2019, au dispus extinderea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații:

NEGULESCU MIRCEA, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor justiției, trafic de influență, fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată;

ONEA LUCIAN GABRIEL pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informațiilor secrete de stat, abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, în cauză s-a dispus extinderea urmăririi penale și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de alți trei procurori și trei ofițeri de poliție judiciară.

Faptele cercetate vizează modul în care cei doi inculpați și cei șase suspecți au efectuat acte de urmărire penală în dosare aflate în instrumentarea lor, existând suspiciunea constituirii unui grup infracțional organizat care ar fi acționat coordonat, în scopul comiterii infracțiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, influențarea declarațiilor, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual și uz de fals.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LOCUL PENALILOR E LA PUSCARIE SI LOCUL PROCURORILOR ESTE LA DNA SA LE DEA CAT MAI MULTI ANI! ADINA FLOREA CE POLITICIENI INFRACTORI A ELIBERAT, DE CE O PLATIM DIN BANII NOSTRI? BOICOT AL TAXELOR LA STAT, AMANAM PLATA IMPOZITULUI LA STAT SI CUMPARAREA DE PRODUSE CU TVA RIDICAT PANA IN VARA, LA PUSCARIE CU PENALII SI CONFISCAREA AVERILOR!
1
1
De la Ploiesti!La bulau cu ei, sa o ia la dos!
1
3
Oare justitia va deveni cu adevarat independenta si vor fi trasi la raspundere ucigasii de romani , gen Portocala, Onea,Man, etc. Oare se va distruge mafia , cloaca procurorilor DNA, numiti, sistinuti politic de Baseala si neamtul-ghinion, penalul cu 7 case din meditatii la fizica. Mici sperante, dar sant.
3
2
Dar pe Bogdan Artagea cand il luati? Ia spaga de la toate firmele cu care lucreaza aeroportul! Isi ameninta angajatii, ca el sa isi ia spagile si sa isi tina curvele, care sunt tot angajate ale aeroportului, doar ca nu vin la munca!
10
0
In toate parchetele din marile orase sunt multi gen portocala.
20
2
cand vei fii bagat in spital cu vre un picior rupt sau vre o mana rupta sa ti aduci aminte sa mai mananci cacat pe la replica
10
11
iata ca si batul justitiei hastagiste are doua capete!!!
12
5
baronul florea de care spui tu este un betiv si umbla toata ziua beat si pisat pe el . mai este si bolnav pe deasupra .
13
10
bagati-ai pula in doamna ma-ta morocanca , ce credeai ca scapati pt nelegiuirile comise ? ati omorat oameni , ati distrus cariere , ati furat averile unor oameni corecti , acum veti primi ce meritati . Pensionare , esti pe lista , denuntator fabricat !
14
15
Dar pe baronul PSD Constanta,adica ta-su lu Florea,cind I'll aresteaza,ptr cit a furat cu Mazare si Constantine's u?
20
11
asa a fost numita aceasta neica nimeni- puscariasul draknea si presul tudorel i-a dat sarcini precise- executa sau dispare
16
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614