REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lucrări pe mai multe străzi din Eforie

Lucrări pe mai multe străzi din Eforie

Replica API 5 iunie 2019 | 03:57 442

Lucrările pentru reabilitarea străzilor din Eforie sunt în toi în această perioadă, astfel încât sosirea turiștilor să găsească localitatea în „straie de sărbătoare”. Astfel, potrivit reprezentanților administrației publice locale, pentru săptămâna 3 – 9 iunie a.c., în localitatea Eforie sunt programate lucrări precum săpături, montaj și refacere a nivelului de piatră pe străzile Crișului, Spiru Haret, Bucegi, Tisei, Călugăreni și I. G. Duca.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ani de zile maraiti ca nu gaze, ca nu strazi etc etc etc etc. Obisnuiti-va cu idea - gazele si strazile nu se fac cu bagheta magica, peste noapte. Oamenii decenti, cumsecade, din Eforie - au inteles demult asta. caraie pe-aici Bosogeanu, Valerica si vreo alti 2-3 tigani pierzatori. Nici daca iti renovezi casa nu se poate fara nitel deranj si nu e gata in 3 zile. Daramite un oras. Chiar daca sezonul asta nu va fi prea bun, va fi compensat cu cele ce vor urma. Spor la treaba!
0
1
Uniti-va si adunati-va in fata primariei sa vada toata presa, tv. sa il faceti de ras pe acest indolent de primar, este ultima solutie pt. a-l trezi din euforie pe acest puturos.
2
5
Nea nenorocit sezonul acesta dupa ce ca era statiunea cum era sa apuca in toiul verii sa sape santuri pe cine sa dam vina acum
4
3
La munca ba flamanzilor! Va-ti obisnuit sa zdranganiti cheile la sosea in rahatul asta de statiune.Cat despre primar si consilieri fac si ei parte din clasa sociala a carciumarilor si tarabagiilor din catunul nostru prea iubit...in concluzie Eforia arata cum meritam.
10
1
ESte cea mai jegoasa statiune nic ciamurlia nu e asa de infecta depozite de gumoaie sticle pempewrsi hartii de ani de zile in boscheti Caini vagabonzi jegaritoi si agresivi nici Ce frumos arat 23 august si Tuzla Poate primarul din Eforie sa faca reciclare la 23 august ar avea ce invata
7
3
Pe faleza este ca dupa bombardament! Robert Serban habar nu are pe ce lume este . . .! Daca el crede ca asa o sa atraga turisti in statiune se inseala. Sunt curioasa cum o sa reactioneze proprietarii de hoteluri, restaurante, terase si nu in ultimul rand poporu' care inchiriaza!
6
4
De 2 luni pe str. Diamant , din Eforie Nord, santul nu a fost astupat nu putem intra in curte. Ce trebuie sa facem sa asfalteze santul? Cand am intrebat cei 3 trei muncitori, nu au oferit nici in raspuns. La cine sa ne adresam?.....
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212