REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

LUCRĂRILE la CAMPUSUL CERONAV NU vor începe, deși s-a semnat contractul

LUCRĂRILE la CAMPUSUL CERONAV NU vor începe, deși s-a semnat contractul

Replica API 6 noiembrie 2021 | 13:28 1683

Firma cunoscutului arhitect Corneliu Alexandru Palcău, administratorul societății Novelty AE SRL, a demarat procedurile pentru execuția lucrărilor pentru proiectul "constuire Corp învățământ cazare și bazin de antrenamente”în cadrul Bazei Nautice a CERONAV. Odată cu demararea lucrărilor, societatea a aflat de la Primăria Constanța că pentru această investiție va avea nevoie de elaborarea unui PUD, așa că, deocamdată, lucrările au început cu… o pauză.

Corneliu Alexandru Palcău

Lucrările de la CERONAV s-au oprit încă de la primele demersuri. În luna septembrie a anului 2021, CERONAV a semnat un contract cu firma cunoscutului arhitect Corneliu Alexandru Palcău, administratorul societății Novelty AE SRL, pentru execuția lucrărilor pentru "Corp învățământ cazare și bazin de antrenament” la Baza Nautică. Însă, se pare că lucrările nu pot începe. De ce? Ei bine, arhitectul a primit aviz negativ de la Primăria Constanța, „prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: documentație tehnică pentru autorizarea lucrărilor de construire corp învățământ - cazare și bazin de antrenamente”, fiind notat în Certificatul de Urbanism emis joi, 4 noiembrie. Acum, firma va trebui să se ocupe de elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD).

Sursa foto: arhivă

Contract de aproape 40 de milioane de lei

Societatea Novelty AE SRL, din București, a câștigat, în septembrie, contractul pentru execuția lucrărilor pentru "Corp învățământ cazare și bazin de antrenament”, a cărei valoare este de 39.508.159,71 lei. Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția unui corp de clădire pentru învățământ – cazare, cu regim de înălțime S+D+P+4E și a unui corp care să cuprindă bazinul de antrenamente, cu regim de înălțime S (subsol).

Sursa foto: arhivă

Contract de aproape un milion de lei cu Primăria din Cluj

În august 2018, Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP), subordonată municipalității clujene, a lansat licitația pentru studiul de fezabilitate, care a fost estimat la aproape 1 milion de lei, mai exact 948.865 de lei. Firma bucureşteană Novelty AE SRL, condusă de arhitectul Corneliu Alexandru Palcău, a fost declarată câştigătoare.

Date despre societatea Novelty AE SRL

Societatea Novelty AE SRL a fost înființată în anul 2013 și are sediul social pe strada Av.Popișteanu, numărul 54A. Administratorul societății este Corneliu Alexandru Palcău. În anul fiscal 2020, societatea deținută de Palcău a raportat o cifră de afaceri de 494.348 lei, un profit net de – 422.072 lei, datorii de 1.098.206 lei și un număr mediu de 5 angajați.

Sursa foto: captură listafirme.ro

Conform informațiilor noastre, Palcău este absolvent al Colegiului tehnic "Tomis" Constanța și al Universității „Spiru Haret“ din București.

Citește și:

Un ARHITECT din Constanța își SALVEAZĂ afacerea cu banii de la CERONAV!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati tinerii sa progreseze. Ne-am saturat aceleasi castige contractele. Buna Flo..
2
0
Voua nu va e rusine ma sa tastati asemenea bazaconii ? Asta este un boschetar de 2 capace de bere care hoinarea pe strazile din coiciu. Toti cunoscatorii stiu tot de alcoolistu asta.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272