REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ludovic Orban amenință partidele: „Să nu îndrăzniți să vă opuneți voinței exprimate de cetățeni, vă va arunca în afara vieții politice“

Ludovic Orban amenință partidele: „Să nu îndrăzniți să vă opuneți voinței exprimate de cetățeni, vă va arunca în afara vieții politice“

Replica API 31 mai 2019 | 01:43 460

Ludovic Orban

Ludovic Orban este primul lider politic care a răspuns la convocarea făcută de Klaus Iohannis pentru consultări la Palatul Cotroceni, în urma rezultatelor referendumului.

Anterior, Iohannis a chemat-o pe Viorica Dăncilă la consultări și a convins-o pentru a fi schimbată legislația și Constituția în sensul răspunsurilor date de români la referendumul pe Constituție. Orban avertizează partidele care se vor opune schimbării Constituției că vor comite un act neconstituțional și că vor fi aruncate ”în afara vieții politice”.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!’

”PNL salută decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a invita partidele la consultări, la Cotroceni, pentru a transpune în realitatea politică şi juridică voinţa exprimată de cetăţenii români în cadrul referendumului convocat de preşedintele României. (...) PNL va participa la consultările de la Cotroceni. Luni am convocat reuniunea Biroului Politic Naţional al partidului. Vom stabili componenţa delegaţiei şi mandatul PNL la aceste consultări. Pentru noi voinţa exprimată de cetăţean este lege, pentru noi orice iniţiativă de modificare a Constituţiei sau a legilor necesară pentru transpunerea în realitatea politică şi juridică a voinţei exprimate de cetăţeni este, de asemenea, prioritate zero şi va fi sprijinită de PNL.

Le transmit un mesaj tuturor celorlalte partide: Să nu îndrăzniți să vă opuneți voinței exprimate de cetățeni. Orice tentativă de a boicota este neconstituțională și vă va arunca în afara vieții politice.”, a spus Ludovic Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i scazi slariul lu alde mata!!!
2
3
latrat la guvernul poporului in 2018 ai uitat ? tu esti oricum debarasator in partid...
5
4
Eu in locul propastei aleia de dancila, dadeam OUG 13 si il salvam pe daddy din parnaie inainte sa apuce sa intre si pe urma puneam jandarmii pe hashis-tag si incepeam sa-i salt abuziv pe toti liderii opozitiei si mai ales capii serviciilor. pahontui dormea la Rahova nu daddy. dar asa-i cand pui pizda la guvernare! N-are coaie!
4
7
retardatilor , voi ati sabotat permanent guvernul psd-alde , guvern votat de popor . Tu nu vezi ca esti un bufon si nu vei fi niciodata prim-ministru ?
9
4
voi nu sunteti nimic,aveti grija ce vorbiti la tv ca va voteaza mama,mare.mai ales tu orban
7
4
Referendumul este consultativ. Pe urma,intrebarile alea cretine erau oricum de genul ,,sunteti de accord ca apa e uda? '' Orban vrea sa mearga peste limite,la cald,doar ca sa obtina puterea in folosul haitelor lui. Foarte bine,probabil romanii mai vor o portie de basism ceva mai dur.
6
5
Nu sunt nici membru,nici fan al vreunei formatiuni politice din Romania.Este opinia mea,cred ca voturile de la alegerile europarlamentare de duminica nu.au fost atat in favoarea PNL sau USR-PLUS,cat impotriva PSD!Si s-a mai intamplat lucrul asta de cel putin doua ori in perioada de dupa Revolutie:in 1996 cand a castigat alegerile Conventia Democrata cat si la ultimele alegeri prezidentiale cand votul nu a fost atat pt.Iohannis,cat mai mult un vot impotriva lui Ponta!E o lovitura pt.PSD,venita odata cu incarcerarea lui Dragnea,dar cei din PNL si USR-PLUS se pare ca se imbata cu apa rece.
18
2
asta e chiar idiot , pai voi nu va opuneti de 3 ani vointei cetatenilor exprimata la alegerile precedente? au fost cumva alegeri parlamentare si nu stim? mai aveti pana acolo mascariciule!
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212