REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ludovic Orban, mesaj pentru Joe Biden: 'Să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea'

Ludovic Orban, mesaj pentru Joe Biden: 'Să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea'

Replica API 9 noiembrie 2020 | 23:54 1376

Premierul Ludovic Orban îl felicită și el, la câteva ore distanță după Klaus Iohannis, pe Joe Biden, pe care îl numește președintele ales al Statelor Unite ale Americii. Orban îi transmite lui Biden, dar și vice-președintelui ales, Kamala Harris că ”este nevoie, cu atât mai mult în aceste vremuri dificile, să continuăm să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea, pentru a ne asigura prosperitatea și securitatea, pentru a ne proteja cetățenii și pentru a asigura succesul generației viitoare.”

”Adresez felicitări Președintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, precum și Vice-Președintelui ales, Kamala Harris.

Guvernul pe care îl conduc este pregătit să lucreze îndeaproape cu noua Administrație americană, în vederea consolidării Parteneriatului Strategic bilateral, precum și pentru realizarea deplinului potențial al relației transatlantice, scrie stiripesurse.ro

România rămâne un aliat dedicat al SUA, pe deplin angajat atingerii obiectivelor comune, în toate domeniile, cu accent deosebit pe dimensiunea de securitate și pe cea economică.

Este nevoie, cu atât mai mult în aceste vremuri dificile, să continuăm să ne mobilizăm împreună energiile și creativitatea, pentru a ne asigura prosperitatea și securitatea, pentru a ne proteja cetățenii și pentru a asigura succesul generației viitoare.”, se arată în mesajul lui Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Balalaica termina cu limbile caci aia n-au auzit de tine si vezi sa nu dea ordin Biden sa fie numit PM George Maior.Iar treci pe somaj!
11
0
Nu toti pennelistii vor fi acceptati in noua ordine. Habar n-au ce va urma. Oricum Orban e un gandac fata de astia. Lingau oportunist.
10
0
ca de obicei ...penalisti sugaci si tradatori.muieee pnl
9
0
mai cumparam niste echipamente militare expirate.Stiu,stiu,nu avem cu ce plati,...dar solutii se gasesc,ne vor imprumuta tot ei.
11
0
oare stramosii aia care dormeau pe cal sa apere Romania ce-or zice?din vesnicia unde au ajuns cred ca le pocnesc obrajii de rusine vazand ce lichele slugarnice ne conduc.sluga tot sluga ramane.
13
0
Nu avem nevoie de boschetar tip orban
10
0
Bai oxiurule, cine te crezi?
11
0
i-o suge, suge.
7
0
Sica tu pentru Biden esti un floc in fata pulii. Sa nu uiti asta betivule !
14
0
Bai tu pt oamenii aia nici pisat nu esti. Pisatu si l gasesc in wc. De Romania habar n au unde se afla, de tine nu mai zic
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212