REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ludovic Orban ține cu bugetarii

Ludovic Orban ține cu bugetarii

Replica API 15 februarie 2021 | 17:53 1805

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că susţine existenţa unor sporuri pentru angajaţii din sistemul bugetar, însă acestea ar trebui să fie justificate şi bine întemeiate şi să reflecte cu adevărat munca beneficiarilor.

Liderul liberal a adăugat că sunt foarte multe solicitări, din ţară, de lansare a unui nou Program de Dezvoltare Locală şi a precizat că liberalii vor solicita includerea în buget a studiului de fezabilitate pentru autostrada Calafat - Lugoj. Orban a mai declarat că este preferabil ca la bugetul propus în Parlament să existe cât mai puţine amendamente, în Parlament.

”Sunt pentru existenţa unor sporuri care să fie bine întemeiate, bine justificate şi care să reflecte cu adevărat o realitate în ceea ce priveşte munca depusă de beneficiarii acestor sporuri şi de condiţiile în care se desfăşoară activitatea loc. Este o analiză. Urmează să fie modificată legea salarizării în sectorul public”, a declarat, duminică, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El insusi este un bugetar labagiu , nu stie prostul decat sa fumeze , atat a dovedit. O sa primeasca ce merita mizerabilii pnl-psd. O plancur ca pntcd
1
2
Sica balalaica pune sclavii de la privat sa-si ia doua joburi sa nu mai frece poola caci cerintele amantelor noastre sunt mari!
2
4
Baaaaa idiotilor , munceste un popor intreg sa ghiftuie parazitii din administratii ?
3
2
futuva-n gura cu fituica voastra tare as vrea sa intre bugetarii intr-o greva totala ti-ai dreacu de evazionisti sa vad atunci daca mai bagati articole din astea incitante!!!!
8
5
Sa ii dau muie.fmm de alcoolist
3
3
Orban e un gaozar ieftin ca toti politicienii ,de pensii speciale a si uitat.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212