REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Lui Mircea Solcanu îi place narghileaua de la Nuba

Lui Mircea Solcanu îi place narghileaua de la Nuba

Replica API 21 august 2022 | 11:23 3182

Mircea Solcanu pare să fi depășit problemele monetare, a finalizat și studiile de actorie la Constanța, iar acum își dă check-in la Nuba, pe final de sezon! Obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, mai ales în spațiul nocturn, fostul coleg al lui Cabral a adus vibe-urile de Vama Veche la Mamaia, direct în punctul zero al distracției. Așa că, actualmente, actorul, ex-om de televiziune, nu a mai prezentat, ci și-a creat propriile „Poveștiri de noapte”, de data aceasta alături de prieteni.

Să facem un exercițiu de memorie și să ne aducem aminte că, imediat după ce a ieșit din grila postului „Acasă TV”, Mircea Solcanu a trecut prin momente de groază.

Prezentatorul a fost supus unei operații pe creier, eveniment ce a atras cu sine obținerea unei pensii de handicap, în valoare de 880 de lei. La vremea respectivă, entertainer-ul se plângea de situația financiară precară, mai ales că apăruseră și alte datorii, din gheara cărora Mircea nu mai reușea să scape.

Pe Mircea Solcanu părea să-l fi părăsit, la un moment dat, strălucirea de care dădea dovadă pe micile ecrane, când era urmărit noapte de noapte alături de colegul Cabral la „Acasă TV”.

Cu invitați care mai de care, audiențele erau menținute la cote ridicate. Însă a fost suficient un comentariu deplasat, pentru ca întreaga opinie publică să îi sară în cap realizatorului TV, care a ajuns să demisioneze din trustul PRO.

La mai bine de 10 ani distanță, Solcanu o arde lejer, de vară, la Nuba, pe litoral. Asta poate și pentru că s-a mutat la Constanța, unde se îmbracă exact ca un localnic. Nu chiar din Constanța, ci mai dinspre Vama Veche. Cămașa albă de in, șortul de baie și tenișii de culoare deschisă au fost atuurile sale pentru seara de club.

Cât a stat la masă și a întreținut atmosfera așa cum îi stă bine unui orator, fostul prezentator nu s-a putut abține și a abuzat de viciul său la maximum. Nu stingea bine țigara, că se apuca să tragă din narghileaua pusă la comun. Ex-starul TV nu contenește să bage nicotina pe unde apucă. Cuprins uneori de gânduri, vizibil apăsătoare după grimase, Mircea Solcanu dă fumul afară pe gură și pe nări, ca în poveștile cu dragoni, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii plac si baieteii nu numai narghileaua .
1
0
Si in dos, de ce nu scrieti, narghileaua in gurita si stiuletele in gaoz
0
0
Si mie imi place snitelu la gara . Ce nu faceti articol?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468