REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Lui TAPANGEA nu-i merg AFACERILE, dar ridică un IMOBIL de 4 ETAJE în zona CAMPUS

Lui TAPANGEA nu-i merg AFACERILE, dar ridică un IMOBIL de 4 ETAJE în zona CAMPUS

Replica API 11 februarie 2021 | 22:47 6157

Ioan Tapangea, deținătorul lanțului de săli de jocuri de noroc „Mario Poker Club”, denumit după fiul său, Mario, a primit undă verde de la Primăria Constanța să-și ridice un aparthotel, dar și o parcare multietajată. Lucrarea va fi edificată strada Opalului, numărul 3.

„Regele” jocurilor de noroc, Ioan Tapangea, își face un aparthotel în zona Campus. Mai exact, acesta a obţinut undă verde pentru ridicarea unui imobil D+P+4E cu funcțiunea de parcare multietajată și aparthotel. Lucrarea va fi edificată pe strada Opalului, numărul 3. Autorizația este valabilă 12 luni de la data emiterii.

Cine este Ioan Tapangea

Afaceristul Tapangea deţine lanţul „Mario Poker Club” , administrat de fiul său Mario Tapangea, compus din aproximativ 20 de săli de jocuri. Afaceristul mai deţine şi alte afaceri, precum o carieră de piatră pe malul lacului Taşaul, saloane de înfrumuseţare dar și un complex de apartamente, Queen's Residence, tot în zona Campus, pe strada Smaraldului, lucrările fiind încă în desfășurare.

N-ai spune că Ioan Tapangea are probleme în afaceri. Jocurile de noroc îi aduc bani, investește și în imobiliare însă, culmea, societățile sale, deloc puține, pare să aibă de suferit în ultima perioadă. Nici cele administrate de fiul Mario nu merg strălucitor de bine. Smart Beach & Pool SRL, ce are ca domeniu de activitate activități de editare a altor produse software, este una dintre firmele deținute de afaceristul Tapangea, împreună cu fiul său.

Citește mai multe aici:

TAPANGEA, regele JOCURILOR de NOROC, LOVIT de CRIZA ECONOMICĂ!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt cel mai jegos machedon din oras si o dau pe fiica mea la pula pentru suma corecta Nicu Pelican
14
25
Mario este cumva un gay pasiv!? Maro la chilotei
73
0
imi plac barbatii frumosi si dotati
84
0
Asa se fac afaceri in Ro, vinzi 50 ap cu 100000 euro, platesti sau nu furnizorii si constructorii, firma intra in insolventa, nu mai sunt bani de taxe la stat. Proprietarii se trezesc dupa ca nu au toate actele si nu au pe cine sa intrebe
14
0
Alt MASTODONT se ridica in CT. Cand o sa inceteze oamenii astia sa mai investeasca in orasul nostru? Cum isi permit sa creeze locuri si sa plateasca impozite? Sa lase terenurile asa cum le-a vrut bunul Dumnezeu. Jos MASTODONTII!!
10
6
cumparati apartamente ca Tapangenii n o duc bine si sa ii sprijinim, cum i am sprijinit pe artisti! blocul este f bine facut, materiale calitate superioara made in bangladesh and china, muncitorii sunt de prima clasa, arhitectul e vis!
15
1
Mario Tapangea acest Fuego cu nasuc parfumat al orasului
56
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468