REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Luminița Vlădescu, propunerea PSD în conducerea Șantierului 2 Mai, în locul Marinelei Voivozeanu

Luminița Vlădescu, propunerea PSD în conducerea Șantierului 2 Mai, în locul Marinelei Voivozeanu

Mirela PASCAL 25 mai 2023 | 00:00 5841

După ce Replica a anunțat, la jumătatea lunii martie, că urma să fie numită în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai S.A  Marinela Voivozeanu, angajată a Consiliului Județean Călărași și fostă angajată la un salon de înfrumusețare și masaj de unde a fost concediată, femeia a renunțat la această funcție, în urma presiunii mediatice. Nu că nu ar fi râvnit postul, însă a dat dovadă de înțelepciune și a înțeles care îi este locul. Așa se face că pe masa ministrului Economiei, Florin Spătaru, a ajuns o altă propunere, la fel de notabilă, pe care oficialul a acceptat-o cu brațele deschise, însă de data aceasta nu a mai venit de la baronul PSD de Călărași, Iliuță, ci chiar de la Constanța. Dacă nu a reușit să o impună pe Luminița Vlădescu la Ministerul Mediului, PSD o proptește la conducerea Șantierului 2 Mai. De altfel, de mai bine de un an se chinuie Felix Stroe să-i găsească o poziție sus pusă, dar nu prea i-a reușit. Vlădescu ar fi trebuit votată în ședința AGA de miercuri, 24 mai a.c., numai că întrunirea s-a amânat pentru joi, 25 mai, (n. red. și nici această dată nu este sigură) și asta pentru că oficialul nu a binevoit să semneze ordinul care viza întrunirea AGA. Nu o vrea Florin Spătaru pe Vlădescu la conducerea 2 Mai?!

Luminita Vladescu, propunerea PSD in conducerea santierului 2 Mai, in locul Marinelei Voivozeanu

Marinela Voivozeanu, fosta purtătoare de cuvânt a CJ Călărași, ajunsă șefă peste noapte la Biblioteca Județeană Călărași, a refuzat postul de membru în CA al Șantierului 2 Mai, după ce Replica a prezentat CV-ul stufos al acesteia. Calitățile extraordinare ale lui Voivozeanu au fost preluate și de presa națională, iar fosta purtătoare de cuvânt a simțit o presiune pe umeri și a considerat, în final, că nu merită să accepte acest post.

Luminita Vladescu, propunerea PSD in conducerea santierului 2 Mai, in locul Marinelei VoivozeanuMarinela Voivozeanu

Așa că Ministrul Economiei, Florin Spătaru,  a deschis larg brațele în așteptarea altor propuneri, evident, tot pe criterii politice, fiind stabilită ședința AGA a Șantierului 2 Mai în vederea numirii noului membru, în locul lui Voivozeanu. 

Luminita Vladescu, propunerea PSD in conducerea santierului 2 Mai, in locul Marinelei VoivozeanuFlorin Spătaru

Precizăm că ordinea de zi ar trebui făcută publică cu 24 de ore înainte, sau mai devreme, de ședința AGA. Ceea ce s-a și întâmplat dar, la proiectul privind votarea noului membru nu este specificat și numele persoanei propuse. Însă, potrivit reprezentanților Ministerului Economiei, Luminița Vlădescu este propunerea pentru acest post, evident, susținută de PSD Constanța, în speță Felix Stroe.

Ședința AGA, amânată

Așteptând cu interes încheierea ședinței AGA de miercuri, 24 mai a.c., stabilită la ora 11:00, am aflat că aceasta a fost amânată pentru 25 mai a.c., pe motiv că ministrul nu ar fi semnat ordinul care viza propunerea noului membru.

Luminita Vladescu, propunerea PSD in conducerea santierului 2 Mai, in locul Marinelei Voivozeanu

Cum conducerea Șantierului 2 Mai nu știa nimic despre propunerea cu pricina, ne-am îndreptat atenția către președintele CA, Viorel Belezu. Acesta ne-a declarat ceea ce știam și noi: că s-a amânat ședința pentru că nu s-a semnat vestitul ordin, urmând ca întrunirea să aibă loc astăzi. Rămâne de văzut dacă așa va fi! Și, dacă nu, rămâne întrebarea: de ce trage ministrul de timp și evită numirea lui Vlădescu în conducerea Șantierului 2 Mai?!

Vlădescu, de la CFR și consilier credite, la conducerea Șantierului 2 Mai

Nu înțelegem de ce PSD Constanța încearcă să o scoată în față pe Luminița Vlădescu, când are oameni mult mai buni și specializați pentru o astfel de poziție! Vlădescu a fost viceprimar la Medgidia, înainte de asta a lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil. Atunci, ce o recomandă pentru această funcție?! Poate doar relația bună pe care o are cu șeful ei la nivel de partid, Felix Stroe. În politică, este suficient!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba va dati seama pe cine voteaza romanii?, bashca unii acum au trecut cu AUR, !! Ne sufoca prhostia fratilor si vin vremuri grele !
4
0
Catre indivizi de mai Jos care comenteaza aiurea ca Tarani p****i de la vaci:si PNL e tot de aceeasi Rasa bai natafletiilor tot sunt si Securisti Pnl Nu mai amesteca PSD ci Pnl are vina ca Maiorul Chitac sau Echipa lui Inca Nu a Terminat de Reparat Straziile din Constanta.in Totalitate Doar 50% sunt reparate.
2
2
Buna de ranga Doamna respectiva!
3
0
Dar ce ma voi de la Replica ati anceput sa stabiliti sefii antreprinderilor ??
2
1
Buna rău Marinela, milfa
4
0
Jegu de stroe a umplut de limbi costanța asta păduchioasă de jigani și cwrve bombardieri turci tătari și moldoveni. Saiyaurasnpla de umflat nehalit likeaua dracu
7
1
Toate TAR. FELE care su.g pu.lile INFRACTORILOR din pesede, sunt numite apoi in functii de conducere !!! Ce va recomanda ? MU . IA !!!
8
0
Toate TAR. FELE care su.g pu.lile INFRACTORILOR din pesede, sunt numite apoi in functii de conducere !!! Ce va recomanda ? MU . IA !!!
5
1
Mwuie vesnica. Afara cu firma asta olandeza falimentara si de rahat !!!
7
3
Nu a fost în stare de nimic toată viata ei ,asta înseamnă politizarea r*mâniei pana în maduva oaselor
11
2
A si gasit marele specialist ha ha ha care nu a condus pina acum nici macar o vaca la pascut .Cind s -a sa jucat dea conducerea cu o umila fima a consilielui municipal unde din gresala era viceprimar odus-o cu succes spre faliment. Morala p0litrucu fara sinecura nu le e bun pesedistilor in batatura .
7
1
Pentru Felix Daca era american de la CIA sau FBI mama ce buni era dar daca e securist nu e bine pentru ca Romania nu are voie sa aiba oameni pt securitatea statului.
5
4
STROE trebuie urgent detronat . Acest specimen gretos distruge tot judetul Cta.cu hahalerele lui.Oamenii pusi de el numai si numai DOBITOCI, hoti, p****i
16
2
Inca conduce cu mana de fier psd cta si Dobrogea.nimeni nu i sufla n fata securistului. Din cauza lui orasul arata in halul asta. Cozile de topor numite de el la raja toate lucrarile efectuate in oras de subcontractori sunt dirijate de el. Nu misca nimeni in front in fata lui. Iar ca peisajul sa fie complet are 2 papagali lupu si chitac pe care i face din vorbe la orice ora. Daca i suna iau amndoi pozitie de drepti in fata tatucului Fe lix. Un securist buzoian trimis de securitate in Constanta sa fileze si sa dea pe bimga tot a ajuns tartorul orasului judetului si regiunii.Iar de la centru Ciolacu nu indrazneste sa zica nimic pt ca chiar daca functia bate gradul in securitate GRADUL bate functia. Asa e la securisti. Asadar numirea la santierul 2 Mai nu este o gluma.se va intampla pt ca asa vrea colomelul de securitate,acum SRI, si nu are dreptul nimeni sa comenteze ordinul.se executa. Ce o recomanda? Pai da din coor bine iar la capitolul mooe e campioana judeteana in anul competitional
14
2
Vladeasca e o dezaxata. Ce plm o recomanda sa fie sefa. Sa stea acolo unde este cu Vrabie. Se chinuie sa ajunga primar la Medgidia dar nu face nimic. Ii imping astia norocul in c*r ea se bese si il da afara. O nenorocita. Oameni de genul asta ar trebui sa fie marginalizati la munca de jos. Cum se vad in functii mari cum nu le mai ajungi la nas. Linge clante si nu numai doar doar o baga cineva in seama. De ce oare nu se scoate postul la concurs si sa fie pe bune. De ce trebuie numit un sef de vre-un partid? Vedeti cazul inginerului de la Apele r*mâne. Sunt atatia oameni pregatiti care pot face lucruri frumoase dar nu sunt lasati de ordinarii astia de la putere.
21
1
parasute?!
11
1
Bine, fetilor, pai eu am s**t caru și m-am rupt rozeta, m-au pus să merg îmbrăcată prin oraș, zeița porno, cu ghei mazăre și pentru mine???
12
0
Marinela da mai bine la inaintare ca Luminita, stii ce zic?
6
1
plina tara de sinecuri si indivizi pusi de partide
11
1
Luminița e mai mișto față de Marinela
9
2
Aia din c******i sint tari de tot
4
6
Asta e Romania, Stroe are 70 de ani si conduce ca un baron local cu mentalitate sovietica. Este o specie pe cale de disparitie naturala, de care o sa uite toata lumea in maxim 5 ani , nu ramane nimic in urma nici bun si nici aceste numiri. Stie si el ca istoria pentru numele lui e doar pagina goala exact ca si pentru altii ca el, nimic diferit.
19
3
Stroe ii da Limbi și lui Luminița Vladescu, sunt amanți de mult !
16
4
Stroe ,ticalosul ii da LIMBI lui Marinela , si uite asa ajuns unde este!Rusine hotilor !
14
3
spataru dupa rotatia guvernului va fi numit in conducerea damen din olanda , nu din mangalia . va dispare din peisajul mioritic , de aia nu l intereseaza santierul si practic aproba brambureala de acolo prin neimplicare .
9
1
Ce te recomanda? Vocea și talentul
14
1
Cu cât mai aerian Statul r*mân, cu atât mai de furat. Multi familiară companie folosește infrastructura Statului r*mân sa scoată banii din tara. Romani plătiți cu 2 euro pe ora , firmele olandezilor de casa 22 euro pe ora. Pai nu ți trebuie p****i in CA?
7
2
Jidanii din ukraina o iau la poponeata UE... Au inceput sa le placa. moarte UE
3
6
Nici o surpriza si nimic nou sub soare mafia psd continua sa-si vada de furaciunile si aranjamentele care au facut-o celebra in ultimii 33 de ani si au distrus tara; marea problema este ca nici opozitia nu a aratat niciodata mai bine; suntem blestemati ?
22
3
Cine drak mai voteaza PSD ? Si asta nu a furat destul de la CFR ?
20
3
Luminița, e buna buna de pla
18
4
PSD partidul senililor dezaxati!
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272