REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Luschi, şeful de campanie al lui Hânsă, vrea să facă un tunel între Cernavodă şi Columbia

Luschi, şeful de campanie al lui Hânsă, vrea să facă un tunel între Cernavodă şi Columbia

Replica API 18 aprilie 2020 | 00:03 4832

Cernavodă se pregătește de un candidat la Primărie surpriză, un om destul de criticat pe rețelele de socializare deoarece nu stăpânește prea binele tainele limbii române. Este vorba despre George Luschi, care ar avea mai multe idei mărețe pentru vechiul Axiopolis și care speră ca tinerii să ajute la dezvoltarea orașului pe viitor. Prin prisma lui George Luschi, Cernavodă ar deveni peste 20 de ani un oraș măreț în România și nu numai.

Este vina mea personală pentru tot

George Luschi este ținta glumelor din grupul de pe Facebook, dedicat orașului Cernavodă, deoarece mai chinuie câteodată limba română, iar ceilalți îl sancționează de fiecare dată. Poate că retina altor oameni este mai sensibilă decât a altora. Dornicul candidat spune că este „vina lui personală”, deși aruncă vina pe destin și pe profesori, care spune el, nu i-au stârnit plăcerea pentru a învăța. „Am trăit o viață grea. Taică-miu a fost electrician și mama, casnică. Nu am avut condiții să îmi dedic viața pentru educație. Nici profesorii nu mi-au dat încredere că pot să ajung mai sus sau m-au încurajat să învăț. Este vina mea personală”, spune el.

Cândva am aruncat și eu cu noroi și regret

Agentul imobiliar a cochetat și cu politica, însă i-a lăsat un gust amar și recunoasțte că ceea ce fac oamenii acum, împotriva lui, a făcut-o și el odinioară. „Din 2000 până în 2016 am făcut campanii electorale pentru domnul Hânsă, din partea PNL. Lumea ține cont de culoarea politică și dă cu noroi în mine. Cândva am făcut și eu chestia asta. Și cred că s-au întors aceste lucruri. Este un boomerang. Cândva am aruncat și eu cu noroi și regret”, mai spune George Luschi.

Am visat că voi face aceste proiecte, Dumnezeu mi-a arătat

George Luschi are o groază de proiecte îndrăznețe pentru Cernavodă, însă nu se ştie sigur dacă toate acestea au în spate un fundament. Entuziasmul poate învinge realitatea crudă uneori, însă asta nu garantează construcție, ci mai degrabă fabulație. Dumnezeu se pare că ar fi sursa de inspirație și deoarece suntem în Săptămâna Mare, de ce nu, putem vorbi despre divinitate și un vis în care să îți apară un mesaj. „Vreau să fac un metrou aerian. Eu sunt un excentric. Vreau să fac la fel cum este Pasajul Basarab. În spatele Spitalului Orășenesc este un defileu care se termină undeva între dealuri. Eu vreau să fac acolo o legătură printr-un tunel cu cartierul Columbia. Totul a venit de la Dumnezeu, prin vis. Am visat că voi face toate aceste proiecte. Totul vine de la Dumnezeu”, mai adaugă el.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E aia de la centrucu dizabilitati de 20 de ani. A urcat la spital fosta ha ha ha
1
0
Laura e noua iubita ha ha ha
7
0
cum n o sa mai iasa iubitul meu , ii ia locul luschi??
7
0
cumva acest atintisanu este acel tigan din primarie care s-a batut cu cioroiul de feraru , un hodorog naparlit de 90 de ani - codosul lui neacoita primarul ?
7
0
Numai doamne la petrecere la sera
4
3
Ptr.Luschi 10.40
6
1
..sa-l pupi IN KUR...pe ne..coita...si sa-i sugi..giorapii...asta meriti ...pramatie columbiana...
7
10
E mai bun fata de ne coita.
7
5
Audi argintiu CT 66 SYN din Cernavoda are voie cu folie neagra pe geamurile din fata ?
12
0
Ca sa ajunga primar trebuie sa fie hot si curva asa ca nu are sanse
9
3
DOAR SA TE VOTEZE CIORILE SI CURVELE DIN COLUMBIA CA SA FI PRIMARU PULI
11
1
La cate ciori sunt in Cernavoda, mai bine face un POD AERIAN.
11
2
Ziarul pulii. Nu mai are ce stiri sa publice si se leaga de un om cu probleme psihice. Cand sunt striri despre sponsorii ziarului se blocheaza rubrica de comentarii. Daca tot vreti sa scrieti stiri bune, sa va duceti la SACT. Acolo sunt niste ciori care pretind ca sunt papagali. Ciori analfabete, facute directori si sefi de echipa peste noapte, ciori care au facut o gaura de peste 14 miliarde
31
1
Baiatule, vezi-ti lungul nasului! Acum iti scot fisa psiho-pedagogica...
11
3
Pai daca nu ti-a placut scoala ai loc la cules. Nu trebuie sa fii primar. Fiecare ajunge acolo unde merita. Aaaa, am uitat, e Romania. Ai sanse sa ajungi si ministru
11
0
baiatu asta e capabil de orice daca ese primar am puso cu el e si gagicar
9
2
ce fumeaza asta ? vad ca e buna rauuu
15
0
asta e bun la adpp primaria c-voda in locul proastei de betivanca notorie dragomir rodica care se crede 2 in 1 care toata ziua freaca menta dupa un armasar impotent si dus cu pluta ca subsemnatul!
8
3
Faci afaceri iei cu un leu si dai cu doi...La sapa golanule nu mai umbla cu escrocherii.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212