REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

MADE IN ROMÂNIA: șeful OPC, IGNORAT de șoferii de pe microbuze care transportă oamenii ca pe cartofi

MADE IN ROMÂNIA: șeful OPC, IGNORAT de șoferii de pe microbuze care transportă oamenii ca pe cartofi

Replica API 22 august 2017 | 16:31 378

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, a fost ignorat de șoferii de pe autocarele și microbuzele care transportă turiștii din Constanța către sudul litoralului. Autocarele, pline ochi de oameni, au fost luate în vizor de către inspectori, după ce au existat mai multe sesizări cu privire la problemele de transport. Desigur, Horia Constantinescu s-a legitimat, dar șoferii i-au răspuns... cu geamul închis sau au lăsat turiștii să vorbească.

Șeful OPC s-a pus în fața unuia din autocare pentru a nu permite vehiculului să plece, care refuza să permită controlul. De altfel, Horia Constantinescu a cerut sprijinul polițiștilor cu care a continuat acțiunea de control.

Un echipaj de la Poliția Rutieră a venit în sprijinul comisarilor de la Protecția Consumatorului.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piticu sa se duca sa controleze furaciunile din cortul pus de el pe plaja costinesti, cort pus ilegal sa spuna si cat a furat cu firmele din panama si cat are de platit la stat
0
0
va rog sa veniti dvs . si sa supravegheati microbuzele GSM de pe linia 23 , ambele sensuri , dimineata in special , minim37-39 persoane .Ne impingem ca la rugby , iar cei ce raman jos preseaza usa sa se inchida . La orice frana sau viraj ajungem peste sofer si de aici ce poate iesi ? DOMNULE TUCAN , DATI-O AFARA PE BABA ANICA , TOT DRUMUL VORBESTE CU SOFERUL IAR IN AUTOBUZ NE TERORIZEAZA CU VOCEA EI PITIGAIATA , NE STRICA ZIUA . NU O MAI TRIMITETI PE TRASEU !
0
0
si nu e zi in care sa nu se strice cate o caruta de la metropolitan! de ce nu au case de marcat?
0
0
Nu as vrea ca opc-ul sa se simta timorat de huiduielie spagarilor din microbuze.Ptr ca astia care l-au huiduit pe horia sunt aceia care daca primesc bilet de la sofer la coborare il returneaza si leaga astfel prietenii cu soferii care le va lua apoi mai putini bani ptr o calatorie.Din ce am observat politia nu opreste in trafic cursele de pe traseele licitate.Si ARR cand o face e ca pisica cu clopotei ptr ca deja se afla cand ies in teren si in ziua respectiva se respecta darea de bilete,nr de locuri.
2
0
Bravo Gif comentatorul de la 22 aug 22:23 Am vrut sa mai scriu si eu ceva, dar, mai intai am citit comentariile anterioare. Ce mai pot spune in plus, ai spus totul tu, felicitari, dar, exista un dar, nimeni nu te va lua in seama. Iti spun asta din propria mea experienta in comentarii. Am scris si eu despre tziganii din piata Tomis 3, care vand legume si fructe in baracile din lemn amenajate de renumitul si inegalabilul primar Fagadau, care nu a foscalizat nicio baraca, se vinde la greu, fara bonuri fiscale !!!
4
0
o sa tragem tot judetul inca 20 de ani de acum incolo , dupa ce transportul a fost bine pus la punct de Mazare si Nicusor , asa ca meritam ce am tolerat.
1
0
Cand unu le face bine de ce le face , stati ca prostii chinuiti-va ca sardinele in conserva ,stati ca prostii pe la cozi la ghisee pt o hartie banala alergati dupa o mie de semnaturi si luni de asteptare exemple mai am , iar cand unu incearca sa va puna in normalitate il injurati si chiar daca vrea sa isi faca imagine bravo lui pana la urma ne ramane si noua ca si populatie ceva in urma NORMALITATEA, dar se pare ca multi nu stiti sau nu vreti sau nu va convine sa o avem . Aici trebuia sa vedem ARR ul mai mult la control si nu OPC iar daca acum la sfarsit de sezon merg asa cum era acum o luna ?
2
0
Bai tampitilor sprijiniti pe acest om de la opc ca vrea sa existe transport confortabil si in siguranta pentru care dati bani multi bai prostilor! Daca omul asta e invins de tractoristii de pe microbuze atunci toti tractoristii de pe microbuze din tara va vor inghesui in masini sa stati in picioare 8-20 de km si mai si platiti bani mai multi pe km decat la tren
10
3
Poate se duce si la gara sa opreasca trenu sa stea pe linia ferata sa numere coaiele lui nastase
3
1
UN CACAT PUS PE FUNCTIE POLITIC CE-SI FACE RECLAMA CU TELEVIZIUNEA DUPA EL DORIND O NOUA FUNCTIE POLITICA PROBABIL EXECUTIVA , UN CACAT
12
13
Ce nu puneti si filmarea cand il bat oamenii de pe strada si calatorii pe piticu porno horica. Asa abuz al unui functionar mai rar
8
6
Pai au relati in primarie e unu kami care inparte bani la colt cu aia din primarie
5
3
tatari jegosi ,in frunte cu mongolu gelil ce tupeu de fantastic are ochi de nasture soferul ala arogant ,tatari nu au tara nu au steag oameni vanduti in siberia cu ei... stalin imi este dor de tine
14
2
Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva, oameni cretini care se cred mai presus de orice lege. Daca nu s-a intamplat pana acum niciun accident cu un autocar care are mai multi calatori decat ii este permis, asta inseamna ca nu o sa se intample? Mai si comenteaza de pe margine ca nu e corect ceea ce face Horia. Pai, bai, cretinilor, voua vi se pare normal sa mergeti in picioare si sa va dati coate intr-un autocar, la orice frana sa va urcati unii peste altii, sa simtiti miros de transpiratie si de jeg tot drumul, doar ca sa ii faceti pla mare patronului care nu respecta legile?
12
2
Anulati autorizatia de transport persoane si gata.
19
3
Ai belit o,il pun pa sclavul de Garnitura sa te suga
3
6
Mai da te n sange de justitiar ce esti tu si sa ti bagi legitimatia aia in gaoz
8
17
Mult tupeu are garoiul de la volan.
14
6
Bv! Continua in maniera asta pe toate planurile! Dar sa mai gasesti si subalterni asa hotarati ,ca singur....
9
4
techirghiol pe linia 11 sa vedeti cum cara astia de la timona ...
13
2
Pe data de 16 august 2017,m-am urcat in microbuzul cu nr.CT 42 TAN,din zona Satul de vacanta ,cu destinatia gara.La urcare era un singur scaun neocupat pe care insa,la prima statie,l-am cedat unei femei cu copilul in brate.Insa,in afara de aceasta,s-au mai urcat ib ncaa 3 calatori desi locuri nu mai erau.Situatia s-a inrautatit la urmatoarele statii de la cre soferul a ,,cules,, tot mai multi calatori care deja stateau inghesuiti mai rau decat sardelele intr-o conserva.Nu mai aveam aer,iar calatorii au inceput sa vocifereze,inclusiv eu.Mi-a raspuns ostentativ sa cobor daca nu-mi convine.
13
1
asa nesimtit ca horica asta mai rar.. uite cum da oamenii jos din autocare ca sa isi faca el capital politic... dar pe yahtul dumitale din portul tomis cati oameni incap ?!
14
21
Erau 20 de oameni si doi tigani
23
1
controlati si autocarele care vin din istanbul sa vedeti ce gasiti acolo,cum jefuiesc soferii calatorii,le fura din bagaje si zic ca le-a oprit vamesii marfa de contrabanda,niste talhari care iau spaga de la fiecare calator,mai ales cei de la condor sc aurelife srl si nu se da nici bilete
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218