REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Magazinele din centrele comerciale îşi trag obloanele; supermarketurile reduc programul de funcţionare

Magazinele din centrele comerciale îşi trag obloanele; supermarketurile reduc programul de funcţionare

Replica API 12 martie 2020 | 10:50 89083

Se discută închiderea magazinelor din centrele comerciale

Agenţii economici care-şi desfăşoară activitatea în centrele comerciale din Constanţa poartă discuţii cu privire la posibilitatea de închidere a unităţilor. Potrivit unor surse, acest lucru este foarte probabil să se întâmple. Supermarketurile rămân deschise, însă îşi vor micşora programul de funcţionare. Angajaţii din Carrefour, de exemplu, se tem că rămân fără locuri de muncă. “Potrivit legii, angajatorul poate desface contractul de muncă. Rămânem fără serviciu, avem copii. Ce facem?”, a declarant, pentru Replica, un constănţean.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai stiri false
0
0
Sa ma cac pe titlul vostru
3
0
Habar nu aveti ce spuneti! Orice cetatean roman are dreptul sa revina in tara lui. In functie de locatia de unde vine, va intra in carantina sau nu, dar noi romanii suntem prea speriati de concepte de genul incat mintim si ajungem sa raspandim ceva care poate pe noi nu ne afecteaza, dar ne poate ucide batranii. Este un virus aproape nesimtit pentru cei tineri, dar care poate face ravagii pentru cei cu probleme de sanatate existente sau pentru cei batrani cu imunitatea mai redusa. Mi-as dori ca toata lumea sa inteleaga asta.
14
8
Ungurii au inchis granitele, poate inchid si ucrainienii si bulgarii pentru ca noi suntem prea dobitoci s-o facem, sa vedem atunci pe unde mai vin.
32
11
Comunicarile au fost clare,insa capetele seci nu se dumiresc,ba chiar vor intretinerea panicii. Magazinele alimentare,fie ca sunt mari sau mici vor functiona,la naiba cu rahatii de raspandaci de zvonuri! Da,e nasol de cei ce nu inteleg ca e perioada in care nu mai se merge la crasme,cinema si alte locuri unde stai pe loc in multimer pe perioade mai lungi si poti lua dracului virusul. Romanii inca nu se dumiresc ca democratie inseamna nu anarhie si a face cum te taie dovleacul,ci respectarea de reguli scrise si alte reguli de bun simt,care evident nu caracterizeaza acest neam.
24
5
nu e tarziu nici acum sa se inchida granitele cat mai repede
21
5
Unul, mai jos, spune "Ungaria a inchis granitele din Italia"
8
3
Muie CEZARA
10
2
Italia a aplicat o masura de urgenta, de a bloca granitele, dupa 12 ore de la anunt, deci s-a lasat cu buna stiinta infectarea Romaniei. Au inchis granitele dupa ce au lasat zeci de mii de romani sa plece.
13
4
Corona virus manipulare totala
25
7
teste infectare, carantina 2 saptamani, concentrare de resurse umane si materiale cheltuieli internare si spitalizare pentru ei si familiile lor si alte cheltuieli pentru acesti indivizi care nu platesc taxe la stat! Ar trebui luati toti la intrebari si pusi sa plateasca! Sa fie scutiti DOAR cei care intr-adevar dovedesc ca si-au platit aceste taxe. Pentru ca vine apoi catu si jidanul si ne spune ca nu sunt bani la buget!!!
14
4
la kogalniceanu si cuza voda au venit toti boratii acasa si fac chefuri. nu verifica nimeni. Poate cucoana belu ancuta care tre sa castige alegerile ?!
25
12
Mars infectule , mata a mancat de pe urma italienilor si nu sunt nici psdist nici bosorog!
17
5
Nu mai comentati de italieni ca jumatate de Romania a mancat de pe urma lor.Bosorogi pesedisti ca stati pe carca noastra si comentari
13
29
Romania nu poate refuza intrarea propriilor cetateni pe motiv sau suspiciune de boala. dar ungurii au inchis granitele din Italia, deci e mai greu sa revina "talienii"
17
16
Sa ne "bucuram" ca ni se implineste visul, se intoarce diaspora acasa. Vin tinerii "frumosi liberi si open-minded".
31
25
Trebuiau inchise toate granitele tarii. Serviciile stiau de virus. De ce nu au actionat? Au lasat sa intre, cat este nevoie, ca sa continue jocul.
57
8
Muncesc la negru si practic acolo sunt invizibili pt autoritati. Acum vin acaza pe capul nostru. una zicea la.granita ca i s'a inchis ctr. Pe dracu.. nu a avut niciodata. S'au trezit acum sa vina sa ne imbolnaveasca pe noi care platim.taxe si impozite ... si platim acum si pt ei... ca vin in tara. Stati acolo jegosilor. Omorati batranii din Romania!
74
14
Bai jegule si ti esti considerat tigan roman in Italia, imigrant flamand. Bine-ai venit in clubul cersetorilor. Spalati cacatul la Italienii batrani.
38
10
sa se inchida granitele.toti "italienii" toti in carantina si paziti ca sa stea cu adevarat izolati.
47
12
Sa bage armata direct in mata !
29
30
Nu inteleg, primesc toti tiganii care vin infectati din italia ca nu mai e nimic de ciordit pe acolo in loc sa fi bagat armata la punctele frontiera sa nu intre ciorile si nimeni ca noi nu aveam niciun virus si sa fi lasat magazinele deschise. Raman oamenii fara serviciu va fi nenorocire, saracie. Pana la urma care moare, moare cine teaieste, traieste nu stam in case ca stafiile. Opriti italienii astia aduca tiganii si idiotii care vin in tara. Armata pe ei
60
7
Daca l ati votat pe Werner.... acum mergeti la el! Sau la pisica lui
61
61

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272