REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
20.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Mai multe amenzi aplicate de către polițiștii constănțeni

Mai multe amenzi aplicate de către polițiștii constănțeni

Victor ROTARU 9 mai 2024 | 14:48 604

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în baza O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

Mai multe amenzi aplicate de catre politistii constanteni

Valoarea sancțiunilor contravenționale este de aproximativ 17.000 de lei. La acțiune au participat și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, precum și specialiști ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Constanța.

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au acționat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării trei permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Mandat pus în aplicare de polițiști

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și distrugere.

Activități preventive

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune de prevenire în școlile din raza de competență. Astfel, polițiștii le-au vorbit elevilor despre delincvența juvenilă, bullying și consecințele consumului de alcool și de substanțe interzise. De asemenea, i-au învățat cum să prevină situațiile în care pot deveni victime ale infracțiunilor de furt și tâlhărie sau ale accidentelor de circulație.

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au acționat pentru prevenirea consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanța. Totodată, au derulat activități de prevenire a violenței domestice în rândul persoanelor aflate în proximitatea Universității Ovidius din municipiul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Județului Constanța sa facă razii în comuna Costinești sa-l prindă pe gostul șef de post Racaru,pe fostul primar Cristea,pe viceprimarul comunei Gheorghiță,pe actualul primar Jeanu Dorin ,pe frații interlopii Horia Constantinescu si fratii Balan Alexandru și v****l, pe consilierul Condari Adrian și alți mafioți ai comunei care încalcă legea cu bunastiinta și apărați de politia romana ai secției 3 statiunea Costinești.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515