REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai multe anexe ale Spitalului de Oase din Eforie Sud VOR FI DEMOLATE

Mai multe anexe ale Spitalului de Oase din Eforie Sud VOR FI DEMOLATE

Replica API 22 ianuarie 2018 | 00:00 633

Spital de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală din Eforie Sud va avea mai multe anexe desființate! Asta reiese din documentul postat de Consiliul Județean Constanța cu privire la achiziția publică de servicii de expertizare tehnică a unor imobile aflate în domeniul public al Județului Constanța.

Serviciile de expertizare tehnică vor avea ca scop demolarea unor corpuri ale imobilului S.O.T.R.M. Eforie Sud din localitatea Eforie Sud, str. Republicii, nr.7, jud. Constanța (secție exterioară a Spitalului Clinic de Urgență Constanța ”Sfântul Apostol Andrei”). Este vorba de dezafectarea și desființarea mai multor anexe: C8 - pavilion magazie lemn tâmplărie și magazie din scândură pentru vară, în stare avansată de deteriorare, C16: depozit benzină – deteriorat, C19 – pavilion morgă – deteriorat, C20 – grajd – deteriorat, C21 – seră flori – deteriorat, C24 – post trafo (grup sanitar dezafectat) – deteriorat, C25 – coș fum centrală termică – deteriorat, C29 – castel apă – deteriorat, C33 – magazie – locuință serviciu Crucea Roșie nr. 5 - autodemolată, dar și o conductă termoficare cu abur, la fel dezafectată.

Se vor analiza după caz condițiile de amplasament și de exploatare a clădirilor, starea clădirilor care se supun expertizei tehnice de calitate, prevederile din reglementările tehnice care au stat la baza realizării construcțiilor și cele în vigoare la data efectuării expertizei tehnice. Raportul de expertiză va cuprinde soluțiile și măsuri ce se impun pentru fundamentarea tehnică și economică a deciziei de intervenție dorite și anume demolarea.

Cei care doresc să depună oferte o pot face până pe 30 ianuarie, la ora 14:00, la sediul Consiliului Județean Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA VINA DNA!
3
0
NU ai intereseaza,au bani suficienti sa se trateze oriunde.
2
1
Rusine CJ Constanta! O adunatura de golani care fura de sting si se imbogatesc pe spinarea fraierilor platitori de taxe si impozite. Stie macar unul dintre consilierii judetului ce inseamna sa distrugi o scoala medicala asa cum a fost sanatoriul din Eforie Sud?
12
1
Dupa cum pe mine era sa ma nenoroceasca acest spital, reiterez: DESFIINTATI-L ! Un bine putea sa faca Basescu pe vremea lui: sa-l desfiinteze. Si cand ma gandesc ca il huleam atunci pentru lucrul asta. Ce ironie.
2
17
Draga autoare a articolului , Claudia CORBU .... Denumirea corecta a spitalului .... prescurtata este S.O.T.R.M. ! Dar de ce nu scrieti de magariile facute de NICUSOR CONSTANTINESCU si gasca lui de la CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA care au inchis spitalul , din interese imobiliare ? Doctori renumiti s-au imprastiat de nevoie pe la alte spitale din judet ! Era singurul spital din Romania specializat in recuperare ortopedica ! Veneau oameni bolnavi pe targa si plecau de la Eforie Sud pe picioare, vindecati ! RUSINE C.J. Cta !!!
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367