REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai MULTE baze SPORTIVE vor fi PRELUATE de PRIMĂRIE pentru REABILITARE

Mai MULTE baze SPORTIVE vor fi PRELUATE de PRIMĂRIE pentru REABILITARE

Replica API 16 ianuarie 2021 | 00:18 2359

Primăria Constanţa intenţionează să preia în administrare mai multe baze sportive din oraş, care momentan se află în paragină. Inițiativa a venit din partea consilierului local USR, Mihai Ochiuleț, care a argumentat că preluarea bazelor sportive aflate pe teritoriul municipalității sunt într-o stare continua de degradare, fapt ce le face imposibil de utilizat pentru sportivii constănțeni.

Încă din primele zile ale noului an, consilierul local, Mihai Ochiuleț, i-a propus primarului Constanței, Vergil Chițac, preluarea bazelor sportive aflate pe teritoriul municipiului pentru a intra într-un proces de reabilitate. Consilierul local este de părere că resuscitarea acestui domeniu de mare interes, nu demult, pentru constănțeni, este o prioritate pentru administrația publică a orașului.

,,Consider că resuscitarea acestui domeniu de mare interes, nu demult, pentru constănţeni, este o prioritate pentru administraţia publică a oraşului nostru.” a declarat acesta.

Primarul și-a manifestat interesul pentru propunere

Iată că, în urma discuțiilor, primarul municipiului și-a manifestat interesul față de propunerea consilierului. Mai mult decât atât, și acesta s-a arătat fiind un iubitor al sportului constănțean. Consilierii USR-PLUS au convenit să propună spre aprobare preluarea în administrarea muncipalității a cinci dintre cele mai reprezentative baze sportive ale orașului.

Iată care sunt cele 5 baze sportive

Bazele sportive pentru care Primăria Constanța va solicita Guvernului României preluarea în proprietate, în vederea administrării și reabilitării sunt stadionul CS ,,Farul”, Palatul Copiilor Constanța, Complexul Sportiv ,,Badea Cârțan”, Baza sportivă ,,Triunghi” și Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Constanța.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari! Asteptam rezultate. Intre timp ma intreb ce aveti cu "rota lui Fagadau" ? Pana acum nici nu stiam ca acea zona exista.
1
0
Cand primaria nu face nimic, nu e bine. Cand doreste sa faca ceva, iar nu e bine, ca se supara Paraschiva si Ion, romani autentici, antivaccinisti convinsi. Pai mai bine sa lasam balariile sa creasca in voie. Neam de prosti...
6
0
Toata pulimea trebuie sa inteleaga ce inseamna men sana in corpore sano. Pt cretini, nu se va construi nimic. Pt dobitoci marele fc faru a fost un zero absolut de la infiintare pana in prezent. Zero titluri zero cupe adica zero pe linie. Cretinum demonstrandum est. Spl
3
0
Succes USR.Aduceti ordinea si progresul atat de necesare orasului nostru jefuit de borfasii pesedisti de peste 20 de ani .
6
1
Super.in locul stationului Farul sa apara 3 blocuri si un Lidl.
2
4
Hai sa fim optimisti ,sunt si initiative bune ,spor la treaba au nevoie copii nevoie!!!
7
0
mweeeeeeusr!!!!
3
7
Le va face cusu
2
5
ati votat managerul sportiv cacaletz. O sa dispara terenurile, din 5 raman 2 si tot asa.
4
6
V-ati batut joc de bazele alea sportive de aia copiii din ziua de azi sunt autisti si o ard cu etnobotanice. Pizde javre ce sunteti
6
0
Sa apara noi blocuri. Hai ca i bine. Pana acum ii injuram pe pesedisti. Erau vinovati de orice. Am o banuiala. Tot pesede va fi vinovat. Parca vad discursul sforaitor al copiilor de la usr plus si mincinosilor de la pnl. Din cauza faptului ca psd a lasat aceste baze in degradare noi nu le mai putem reabilita ca asa spun niste studii de fezabilitate gras platite si le vom scoate la licitatie sa fie reabilitate de niste dezvoltatori imobiliari puternici. Urmeaza betoane de 15 etaje in locul bazelor sportive. Copii vor fi fericiti ca nu mai trebuie sa faca alt sport decat CS GO Minecraft pornache
4
9
Succes! Speram sa le dati in folosinta cat mai curand.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614