REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mai multe străzi şi trotuare din Constanţa, reabilitate

Mai multe străzi şi trotuare din Constanţa, reabilitate

Replica API 5 iunie 2019 | 04:26 452

Lucrările de reabilitare a străzilor din oraș se desfășoară conform graficului de lucru. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a acționat marţi, 4 iunie, pe strada Unirii unde au fost efectuate lucrări de asfaltare a zonei destinate circulației pietonilor.

De asemenea, a continuat procesul de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Străjerului.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai baieti ca deabia astept sa merg la vot
1
0
Dupa schimbarea bordurilor pe aleea Daliei din spatele Casei de Cultura abia se mai poate circula datorita strazii inguste si al masinilor parcate langa noile borduri. Oare Primaria ia in calcul amenajarea unui sens unic pe acea portiune, de la Liceul de Arta pana la iesirea in Baba Novac, pentru a nu se intalni autoturiseme din 2 sensuri ai a evita accidentele?
1
0
hai ca au peticit si o portiune din blvd Mamaia...dar tot arata ca dupa razboi multumim primariei pentru efortul depus!!
4
0
Schimbati bordurile pe str. Baba Novac, dar cind o asfaltati ca arata ca dupa bomdardament. Foarte multe guri de canalizare cind pe-o parte cind pe alta de nici nu stii pe care sa o eviti ca dai in alta.
1
0
NU AVEM TROTUARE , bine ca avem borduri
1
0
A mers el cu autobuzul si nu a simtit craterele , cum sa simta trotuarele ? Un jeg de primar . Vrem o tara ca afara dar votam incompetentii orasului . Avem speranta . Zi frumoasa tuturor
3
1
Trebuiau sa inlocuiasca conductele de apa, care sunt vechi de aproape 50 de ani. Apoi sa schimbe bordurile. Dar asa suntem noi! Din operatiunea "bordurare" iese lozul!
4
0
TROTUARELE DE PE STRADA POPORULUI INTRE TROCADERO SI BULEVARDUL TOMIS NU AU MAI VAZUT ASFALT DE 40 DE ANI. DAR ALTFEL AVEM PRIMARIE SI UN FAGADAU DE PRIMAR. POATE ISI RUPE PICIOARELE IN GROPILE DIN TROTUARE. DAR DIN PACATE EL NU MERGE PE JOS CA ESTE PRIMAR SI ARE GREATA. NU ESTE NIMIC. SI MAZARE A FOST. URMEAZA LA RAND.
9
0
la energia nu trebue trotuare,,acolo stau boschet.
4
0
de la kamsas la energia nu sunt trotuare deloc
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212