REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai mulți câini maidanezi au fost adunați de pe străzile din Constanța!

Mai mulți câini maidanezi au fost adunați de pe străzile din Constanța!

Replica API 16 iunie 2018 | 01:06 415

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice ai Direcției Generale Poliția Locală, la data de 15.06.2018,în intervalulul orar 10.00-14.00, au acordat sprijin personalului specializat din cadrul Serviciului Public de Gestionare a Animalelor Abandonate al Direcției Gestionare Servicii Publice pentru depistarea și ridicarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Constanța. În cadrul activității desfășurate au fost capturați și ridicați de pe domeniul public 12 câini fără stăpân (4- Zona Energia/Str.Baba Novac, 1 –Zona parc Far, 2-Str.Timonei, 3-B.dul 1 Mai, 2-Strada Progresului, bl.N1). ”Menționăm că, astfel de acțiuni au loc periodic, în toate cartierele Constanței și sunt vizate, în special, animalele cu potențial agresiv”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JUPUITI-I! Si pe zoofili!
2
2
ca primarul nu respecta legea si da unei firme private milioane bune pt omorarea cainilor se practica in tara asta inapoiata, dar lauda politiei primarului ca participa si tine plasele pt niste romi recidivisti angajati hingheri de bucur din Ovidiu.. asta e prea de tot.. pai, eu d aia va dau, ba, baieti, bani la buget prin impozite? sa faceti pe slugile unor tigani ai unui srl?sunteti niste uzurpatori, adevartaii politisti sunt cei de la MAI care fac scoala nu voi!
2
1
Vad o multime de jeguri umane care aplauda carnagiul. Sa aveti soarta cainilor, scarbelor. Si pe nimeni nu deranjeaza ca nu doar hingherii dar si politisii locali mananca banii comunitatii. E bine asa? E bine ca un s.r.l. sa inghita milioane si sa nu respecte legea deloc? E bine pentru toti spalatii pe creier traitori in comunism! Fagadau si clica lui de infractori o meritati! Javrelor!
7
4
Veniti si in Statiunea Costinesti sa-i adunati ! A venit vara iar statiunea este plina de caini maidanezi i diferent ca-i zona de nord-sud-centru -periferie !Faceti un act de caritate ca primarul nu are bani decat pentru pavele si borduri pentru fratii Balan .Banii primariei se spala prin firma SC VIRALEX COMPLEX 2015 SRL.
3
4
La Navodari in zona de vile sunt pline strazile si campul de caini. Intr-o seara am pus masina intre ei si o tanara care trecea pe strada, altfel o mucsa. Javre peste tot. Primarul in schimb se ocupa cu altele, n-are nici o treaba de mult tipm. Votati PSD pana cand vom ajunge ca in Africa.
4
5
Control in toate curtile sa se vada daca au cainii castrati, microcipati si inregistrati., asa spune legea. Cainele de pe strada e din curtile nesimtitilor si javrelor care nu castreaza animalele. Sa se dea amenzi celor care abandoneaza, asa cum prevede legea. Cainii nu apar din senin, sunt niste animale domesticite de om dependente de om si oamenii trebuie sa fie responsabili. faza asta cu firmele care aduna caini sa faca bani e o alta forma de inselatorie a autoritatilor. Niciun om normal la cap nu vrea caini pe strada sa le fie foame si sete sa fie chinuite de toti psihopatii.
5
2
luati si zoofili,,,jupuiti pentru pele de pantofi..
5
6
politia locala e platita de hingheri, fagadau? ce cauta alaturi de angajatii unei firme private dovedita ca foloseste minori la munca? de ce este ecarisajul in ovidiu si nu in ct? in ce masura faptul ca bucur a fost subordonata lui fagadau a ajutat la primirea contractului ilegal?stiti, repplica, ca aceasta firma are nenumarate procese pe rol, fiind data in judecata? stiti ca e srl si nu ong? stiti cati bani iroseste primarul prin aceasta firma de 10 angajati din ovidiu? stiti cine e in saptele acestei firme, ce mare dinozaur psd?
6
3
Succes. Faceti treaba buna! Nu trebuie lasati sa se inmulteasca.
8
5
In zona Salvare , piata ILCaragiale sunt haite intregi de caini, noaptea ataca pietonii
8
7
Javre ticaloase! Nici macar nu va sinchisiti sa puneti foto actuale. kkt de ziaristi! La fel ca rahatii aia de-si zis politie locala! N-au ce face altceva decat sa umble dupa ciini! Loazele care va platesc o sa ajunga fix asa in lagar sa-i manance puscariasii de vii!
7
7
La Cernavoda cand?
5
4
mai, oameni buni, chiar nu intelegeti ca nu se doreste rezolvarea problemei? de-aici ies bani frumosi pentru baronii psd, e un robinet de bani pentru mafioti... daca s-ar f dorit, s-ar fi rezolvat de mult aceasta situatie, asa cum au rezolvat-o tarile civilizate
7
3
pt replica, nu exista SErviciu de gestionare in cadrul primariei, hingherii apartin firmei private Green life recyclking Ovidiu, patroana fosta angajata primaria cT, Bucur Carmen. Cat despre plotia locala, de cand sunt slugi ale hingherilor? Pt primarul slab numit fagadau, exista si se pot face sterilizari si targuri de adoptii.
11
5
Maidanezii din parlament Cand ?
14
3
Poate reusesc si in Mamaia, pana la sfarsitul sezonului.
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367