REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Mai mulți OPERATORI economici din MAMAIA au început să-și tragă OBLOANELE!

Mai mulți OPERATORI economici din MAMAIA au început să-și tragă OBLOANELE!

Replica API 7 septembrie 2021 | 22:38 3172

Vara a trecut, sezonul estival este pe punctul de a se încheia, iar turiștii pleacă grăbiți spre casele lor. Astfel, rând pe rând, operatorii economici au început să-și închidă porțile. Vorbim despre hoteluri, restaurante, terase și unele beach-baruri. Mai mult de atât, chiar și șezlongurile au început să dispară, cu toate că programul ,,Litoralul pentru toți” este în plină desfășurare.

Sezonul estival este pe punctul de a se finaliza, iar toamna dă semne că-și intră în drepturi. Astfel, tot mai mulți hotelieri, comercianți, dar și operatori economici au început să tragă obloanele. Numărul redus de turiști sosiți pe litoral, dar și vremea neprielnică de afară, i-a îndemnat pe aceștia să închidă mai repede decât în alți ani.

Chiar dacă programul ,,Litoralul pentru toți” e în plină desfășurare, la unele hoteluri și terase se strâng umbrelele și șezlongurile.

Sezonul estival a început pe 1 iulie

Anul acesta, litoralul a arătat diferit în Mamaia. Sezonul estival nu a mai început ca de obicei, ci la 1 iulie. Acest lucru a fost cauzat de lucrările de înnisipare a plajelor. Lucrările de pregătire a plajelor pentru sezonul estival 2021 au fost demarate de cei de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanța din cadrul ABADL.

S-au efectuat servicii de curățare a terenului, nivelarea și afânarea suprafețelor de plajă, evacuarea depozitelor de scoică din zonele cu depuneri și transportul acestora în zonele stabilite de beneficiar, îndepărtarea nisipului depus la zidurile de sprijin din vecinătatea aleilor de promenadă; demontarea gardurilor de stuf amplasate pentru protecție împotriva eroziunii eoliene a plajelor. Astfel, operatorii economici au fost nevoiți să amâne deschiderea cu încă o lună.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare operatori japconomici?
1
0
Si au iesit mitiletii la cipani ?
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468