REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Maia Sandu a refuzat Gazprom: 'Eu nu vând o bucată de ţară pentru gaze mai ieftine'

Maia Sandu a refuzat Gazprom: 'Eu nu vând o bucată de ţară pentru gaze mai ieftine'

Replica API 14 iulie 2022 | 17:31 1148

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat într-o emisiune la postul public de televiziune că semnarea unui contract cu Gazprom de livrare a gazelor naturale către R.Moldova la un preţ mai mic a fost imposibil. Totodată, şefa statului a spus că nu regretă faptul că nu a plecat personal la Moscova pentru a negocia cu concernul energetic rus.

Maia Sandu

'Eu nu am să mă apuc să vând o bucată de ţară doar pentru ca să avem jumătate de an gaze mai ieftine. Ţara noastră este independentă şi trebuie să ţinem la acest lucru. Este greu acum, este greu pentru toţi, inclusiv pentru că nu s-au dezvoltat între timp alternative, pentru că nu s-a investit în proiecte energetice. Pentru că nu a existat acest interes. Proiectele pe care le facem noi acum vor da rezultate peste 4-5 ani', a afirmat ea.

'Cei care vorbesc astăzi despre contract, de ce nu au semnat contracte pe termen lung dacă ei au această capacitate şi au tot slujit Moscovei, în loc să slujească propriilor cetăţeni? Nu sunt condiţii comerciale astăzi, iar preţul nu este de piaţă, ci unul speculativ (...) Este o nenorocire această creştere a preţurilor. Dacă ar fi metode pe care să le oprim, noi le-am fi oprit demult', a adăugat Maia Sandu, scrie stiripesurse.ro.

Ea a mai spus că toată lumea se pregăteşte pentru o iarnă grea, inclusiv Republica Moldova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu numai ca esti anti-Romania, dar mai nou aflam ca esti si anti-Moldova. Rusofilule imputit, vreau sa te asigur de un lucru. Nici AUR si nici SOS nu va ajunge in urmatorii 2000 de ani la conducere Romaniei. Si cu asta am incheiat discutia.
11
0
Ba, prostul satului! Asta este primul meu comentariu la stirea asta. Si am venit aici, pentru ca ai facut trimitere la stirea asta, intr-o alta stire legata de Maia Sandu. Pustiule, ai devenit paranoic! Calmeaza-te, ca nu-ti face nimeni nimic! Nu e nevoie sa te uiti peste umar, nu-ti da nimeni cu parul in cap. Insa esti deja pus sub urmarire pentru apucaturile tare extremiste, rusofile si posibil teroriste. Revizuieste-ti comportamentul sau vei fi pedepsit conform legilor Romaniei.
0
0
Bai diliule mai lasa-ne dracu cu ucrainienii tai !
3
0
Mai prostul natiunii care te erijezi in mare strateg militar : mars in mortii ma-tii in Ucraina si mierleste acolo , muystule ! Ne-am saturat de cat kacat mananci prin comentariile tale ! Auzi , la el ce o mai salta in slavi pe stramba aia de la Chisinau ! Du-te la Balti la iarna si laudati-o pe Mamaia Maia gerontofilule si sa vezi ce cafteala o sa-ti iei , oxiurule !
3
0
Iar ai aparut POSTACULE care le-o s**i la ucrainienii ? Bai cakatule bolnav ce pwla mea vezi la o baba de 50 de ani , idiotule ? Tu esti un labagiu care ti-o freci cu fotografia Corinei Chiriac la 70 de ani in fata ! Si mai esti platit sa-i pupi in kur pe haholi si pe Zevzeconski , jegule !
3
0
Prietene du te la Moscova si s.......io lui Putin poate iti da niste resturi si dupa ce se satura de tine te violeaza cu FSBUL .Si daca parerea ta despre Maia Sandu este asta,atunci inseamna ca nu iti plac femeile frumoase,deci esti pidosnic.Sa iti fie de bine ,nici nu vreau sa ma gandesc cum arata nevasta ta daca ai.
0
0
Duduia Maia , sa vezi ce muye o sa iti iei la iarna ! Cand va veni crivatzul si gerul si moldovenii or sa se incalzeasca la bricheta , urmasii lui Stefan cel Mare si Sfant or sa te fugareasca prin jurul Catedralei Mitropolitane din Chisinau si or sa-ti dea un shut in curul ala bashit de o sa aterizezi direct in poala lui SOROS , stapanul tau !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212