REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mama lui Radu Mazăre va fi înmormântată la Constanţa!

Mama lui Radu Mazăre va fi înmormântată la Constanţa!

Replica API 14 mai 2022 | 00:02 7935

Mama lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a decedat. Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct la scurt timp după ce Alexandru Mazăre (fiul ei cel mic) a fost condamnat la 3 ani cu executare în dosarul locuințelor sociale din Henri Coandă. Se pare că avea probleme cardiace.

foto: cancan.ro

”Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, este mesajul postat pe pagina lui Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, aflat și el în închisoare.

Trupul neînsfleţit a fost depus la o casă mortuară din Constanţa, iar înmormântarea va avea loc în municipiul de la malul mării.

L.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand a aflat ca nepotelu raducu se arde in koor ca un pidosnic jalnic ce e.
1
0
Voi o injurati pe a**a din pat , din saracia voastra, ca nu ati putut fura ca si ei, aia au furat, dar orasul era nr1, acum e jale, abia ca mai poti circula, o tara de tarani p****i suntem. Sa va dau la muie, de romani infecti
0
0
daca mai stateau mazarii la putere,vindeau cimitirul si faceau mall acolo.mama hotilor va ajunge la drequl!
0
0
Cind copii ei furau si ea statea in casa din mamaia unde intri cu barca in sufragerie nu a facut infarct .
1
0
mizerabili oameni. cum puteti fi atat de mizerabili sa vorbiti in halul a**a despre o femeie. ei au facut ce au facut, dar ea ? Credeti ca ea i-a invatat sa faca ce au facut ? sunteti niste ordinari Dumnezeu sa o odihneasca
0
0
a fatat trei borfasi.cautati furaciunile pe numele ultimului nepriponit inca.Stiti cum a flituit selgrosul mazare in agigea,datorita spagii enorme cerute??
0
0
Diavolii se reincarneaza repede,o sa vedeti!
0
0
Pe noi, pe voi sa va ia dracu cu tot cu familiile voastre de hoti si iubitori de mazariche
1
0
Pe noi, pe voi sa va ia dracu cu tot cu familiile voastre de hoti si iubitori de mazariche
1
0
Toti sclavii comenteaza acum si inainte i sugeati ciocanu lu Mazare! Vedeti va de treaba zdrente ordinare si lasati familia in pace frustratiilor! Dumnezeu sa o odihneasca! Iar toti cei care comentati de rau sa va ia naiba!
1
2
Sufletul ei a plecat , El poate o iarta dar , aici , in orasul si judetul nostru, copii ei au jefuit , au distrus tot iar ea , sfanta , a tolerat ca progeniturile ei sa " rada" tot. Nu a protestat cand auzea de golanelile si jaful lui Mazarica , nici cand spaga vinea la poarta , nici cand Mihai Mazare, zis Mitu , spaguia tot iar pe un teren manglit in Mamaia , a construit 3 vile. Baaaa, 3 vile cu ditamai curtea , nu acolo, ceva normal. Nu a protestat nici cand Polaris le facea curat in ograda pe de'a moaca, cu facturare la Primarie, adica pe banii nostrii. Neam ordinar, de golani, de puscarias
3
1
... vreo sfanta ! S-a plimbat prin toata lumea in excursii de lux pe banii furati de cele 2 loaze ! Umbla cu j*****a aia de baba patroana la GRAND , Paraschiva Barbu... alta hoatza !
2
0
pachetarii care au primit ulei si zahar si pui congelat cometeaza pe aici .A murit mama unor hoti ordinari care audistrus si furat orasul a**a .
2
0
furaciunile l**. O c**a R**u prin toate insulele paradisuri fiscale in fiecare an. Doar cu ea pleca, nu cu alte femei. Banii sunt pe numele ei
0
0
zdrentelor care faceti umbra pamantului
1
5
Pentru toti frustratii care comnteaza aici pesemne ca acum va simtiti razbunati lakei ordinari probabil ca va place acum orasul a**a care arata ca o ruina din secolul trecut
4
4
Sper s-o aiba pe constiinta amandoi....nu stia ce lepre a crescut? A fost partasa la toate hotiile lor, prin educatia pe care le-a dat-o
1
0
Aceasta FEMEIE a fost cu ideea formidabila de a aduna cersetorii din CONSTANTA si a le da o LOCUINTA ! Si celor amarati ., sa nu uitati acest amanunt cainilor .
2
1
ce naste din pisica soareci mananca. cucoana a**a era parte in parte cu fiii borfasi. de aceeasi teapa cu ei. pacat ca a procreat asemenea jagardele.
1
0
familie de borfasi.hoti ordinari!
1
0
Nici un parinte nu cred ca isi invata copii la furat
1
1
Nici nu stiu ce sa spun. Oricum Dumnezeu sa o ierte! Dar ca o mama ar fi trebuit sa-i educe de mici ca furatul se pedepseste.
2
0
A crapat si c***a a**a
0
0
Si proxenetii din Ro primesc aceiasi ....Lectie de viata a familiei Mazare?
1
0
E o lectie pe care nici un conducator care vine la putere o da uitarii. Nici unu nu se gandeste ca daca fura va ajunge in aceeasi ipostaza.
3
1
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace ,pacat
2
1
Javrelor din justitia r*****?
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218