REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin!

Mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin!

A.F. 17 martie 2023 | 17:32 2483

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin și al Mariei Lvova-Belova, a anunțat vineri într-un comunicat de presă, relatează CNN.

Mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin!Vladimir Putin

Lvova-Belova este oficialul rus aflat în centrul presupusului plan de deportare forțată a mii de copii ucraineni în Rusia.

Ce au invocat?

Judecătorii de cameră preliminară au apreciat că există "motive rezonabile de a crede că fiecare suspect poartă responsabilitatea pentru crima de război de deportare ilegală a populației și pentru cea de transfer ilegal de populație din zonele ocupate ale Ucrainei în Federația Rusă, în detrimentul copiilor ucraineni".

Judecătorii au luat în considerare emiterea de mandate secrete, dar au decis că publicarea acestora ar putea "contribui la prevenirea comiterii de noi infracțiuni". Moscova a declarat că nu recunoaște jurisdicția CPI, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad ca pe uni i doare Putin, iar pe alții nu i doare Putin. Glumă nu este.Dar nici acid.V ampartit războiu n doua,sa nu va plictisiți. Căci plictiseala i boala.De și da unu' cu părerea,vine altul și zice ca nu i așa.Pot sa l acuz eu și pe Papa ,sa l trimit în judecata,sa mi treacă plictiseala,ca tot zero este.Asta chiar este un război real,iar plictisitii ce se baga n seama cu trimisul în judecata,ar trebui trimiși pe front.Ca acolo nu I glumă. Eu l as trimite n judecata,după,pe Putin,dar și pe toți ceilalți beligeranti,căci mi au stricat liniștea,viata mea normală, preturile,rutina și nerutina,prieteniile mele mai vechi,mi au gonit amantele,mi au speriat porumbeii aia tembei de pe acoperiș, m au înfricoșat sa mai într un mare de frica minelor,
2
4
Câtă m u i e ne a dat UK puteam sa o sug până la sfârșitul vietii
5
10
S-au activat trolii. Eu nush ce pwula mea fac astia din redactie de permit propaganda rusa . Banui ca redactia in sine e pro Putin. Sa ne kkm pe voi in cazu asta.
15
5
Stati linistiti in 15 ani toti primitivii betivi locuitori ai rusiei o sa vorbesca CHINEZA
15
3
Un mandat hârtie pentru Putin la rahat Sânt multi chiori care nu vad nici azi că SUA și UE toate inderdictiile care au mers spre Rusia se întorc ca un buzdugan in mințile imbecile a celor din vest Inflația și criza din bănci spune cât de idioți au fost cei care au luat măsuri împotriva Rusiei Rusia are deschidere in Asia la comerț Ucraina e tot rasă rusească până în 90 nu exista Zelenski un circar uitativă ce face la Bastroe Mentalitate tot de rus înapoiat
15
22
De asta nu mai poate Putin
19
24
Aceasta stire este spusa de pupincuristii vestului
17
24
Cred ca si-l baga in c*r mandatul,aia care l-au emis, sa vedem cum il aresteaza pe b****r!
17
25
Un fel de frectii la picior de lemn.
17
22
PUPE IN KUR PE PUTIN CINE NU ARE LOC DE EL
18
31
sa-l aduca pe asasın la haga. Asta pentru a-i usura luarea kktului in gura. Mwie putin si mai ales mwie trolilor moscoviti cu mult kkt !!!
22
20
"Gluma anului" cu betia lui Stalin? Serios, trolache? Atata poti? Ai citit istoria? Sovieticii s-au blocat 4 luni in nord-estul Romaniei, pana cand am intors noi armele. Esti sigur ca mai treceau orcii sovietici de Polonia, daca Romania nu ar fi lasat tancurile naziste fara combustibil? Ai auzit ca nazistii s-au retras apoi in interiorul Germaniei naziste sa-l apere pe "MAD KING HITLER"? Mai treceau oare sovieticii de Polonia si reuseau sa-si impinga "la vale" conservele sovietice prin muntii Romaniei pana la granita de est a Germaniei naziste, oare? Auzi ce glume face trolache, URSS in LONDRA. Mars! Mor de ras! Hahahhahahaah! Nazistii au fost pana la portile Pietei Rosii, au incoltit Moscova din 3 directii, cam cum e Bahmut "incercuit" azi. Apropo, cine e vanatul, cine e vanatorul? Observ ca orcii nu s-au prins de schema cu Bahmut. Vedem noi cine pe cine a prins in cleste acolo. Ha ha ha! Daca ucrainenii incercuiesc "ofensiva orcilor de langa Bahmut", urmatoarea oprirea e la "1991".
46
17
Zero Dark Thirty Moscow (2023)
35
7
FOR THE WIN
16
32
I-ati rupt pwla lui Putin
20
32
Gluma anului 2023! Nu mai enervati URSUL! Chiar si el are limită a răbdării ... In "45 doar o beție de a lui Stalin, a oprit Armata Roșie sa ajungă la Londra! Puneți mîna pe cartea de istorie...înainte să debitati aberații! Redactorii, semianalfabeți utili!
22
37
Putin da jet cu viteza a 5 a pe astia de la tribunal, dar si pe anglo-saxonii hoti, betivi, homosexuali, pe rezisti, pe sorosisti, pe drogati, inclusiv pe zelenkistii aia din buncarul de la Kiev. Si cu dedicatie pe sparcuitul ala de erou planetar, care nu mai stie ce sa faca pt. a atrage si alte tari in razboi.
19
27
Hahahahahhahahahahahhahahhuhuhhhuhuhuhhuhu ce p******i infecti!!!
8
6
Voi nu pricepeti ca Rusia, China si India care sunt tari prietene si au vreo 5 miliarde de locuitori se pisha pe Europa cu ai ei 750 milioane de locuitori?
27
38
Ucigaș ai vrut sa spui, daca tot îi iubești pe rusi, du-te la ei sa te bage la tocat in Ucraina, idiotule
26
20
Fantastic citi iubtori de orci pe aici .Mergeti ba comunistilor jegosi la Moscova daca va place asa de mult .
27
21
O adunatura de ratati isi dau cu parerea despre cel mai influent si puternic om politic/lider de pe planeta.
27
48
Sa-i dam la bot de pitic atomic ha ha ha. Sa ne kkm pe toata rusia aia plina de salbatici. Cine da dislike sa-mi ia mielu-n gura cu toata familia lui.
36
35
Kovesi stapana catuselor spaima politicienilor,ea saraca este p*****a rau, ar fi in stare sa se urce in avionul de Moscova sa il aresteze pe animal.
17
28
Exact la SALAM
20
31
Cu retarzii spammeri! Muahahahaha.
13
25

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614