REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mândria primarului din comuna Lumina: De Bobotează, preoții au sfințit mașina de gunoi!

Mândria primarului din comuna Lumina: De Bobotează, preoții au sfințit mașina de gunoi!

Replica API 7 ianuarie 2020 | 00:09 558

După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, din localitatea Lumina, ce a fost ținută la biserica din fața Primăriei, preoții au făcut și slujba de binecuvântare a noii mașini de gunoi.

Sursa foto: Facebook

Cu ocazia Sărbătorii de Bobotează, preoții din localitatea Lumina au sfințit și noua mașină de gunoi. Aceasta a fost achiziționată la sfârșitul anului 2019. „Am bucuria să vă anunț că începând de marți, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună” a transmis Ioan Roman, primarul comunei Lumina.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine sfintea wola. Ea face toata treaba
0
0
Primarul si pochii trebuie pusi la carat gunoiul iar asistenii la slujba biciuiti.
1
0
S a furat mult pe acolo...era la inceput,mai toti erau armatori...
1
0
Cel mai prost primar de la Napoleon Bonaparte incoace !
7
3
in cta se sfintesc gropile
6
0
Aici in Constanta este a treia saptamana in care nu este ridicat gunoiul. Nu stiu de ce gunoierii au avut liber de sarbatorile de iarna.
10
0
dar satul ala blestemat plin de victimele comunistilor l.au sfintit?gropi comune cu oameni omoriti de securisti si comunisti,le.au sfintit? nici nu credeam.
9
3
Sa vezi cum va actiona in viitor "sfanta masina". Mai curat mai uscat.
12
0
Masinile de gunoi nu poate fi SFINTITE ca-s pline de gunoi ci omul se sfinteste, adica soferii sa - i fereasca Dumnezeu de necazuri. Masinile de gunoi ca orice vwhicul se Sfinteste CURAT inainte de a fi dat in folosinta.
9
1
sunt si musulmani in lumina ce urmeaza?
8
0
decat sa sfintiti masini utilitare mai le-ati mai deschide ochii la soferii sinucigasi din localitate care se reped in e 87 mai ceva ca si kamikaze japonezi,chiar si ieri o femeie insotita si de copii a facut prapad in intersectie
12
1
Cei ce vor sa isi sfinteasca masinile si alte bunuri au un anumit scop, fie electoral, fie chiar cred in aceasta sfintire. Dar preotii de ce o fac si nu refuza, oare credeti ca o fac pt bani s-au alte beneficii , ce parere aveti ?
8
1
... precum incapabilul de Balan putea sa faca o astfel de gogomanie ! Bai kktilor de liberali , faceti sensul giratoriu de la Str. NAVODARI cu DN 22 ca ati promis de 4 ani si au murit 4 oameni de atunci ! Libetalii pwlii....
10
4
La aeroport ARTAGEA BOGDAN, si-a sfintit masina de 100 mii euro, cumparata din bani furati de la bugetul de stat!
12
0
Mare e Gradina Ta Doamne!... si multi prosti sar gardu in ea! Derbedeii astia nu mai au niciun Dumnezeu!...
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272