REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Marcel Ciolacu anunță că PSD ÎȘI SUSPENDĂ campania electorală, după INCENDIUL MORTAL de la Piatra Neamț

Marcel Ciolacu anunță că PSD ÎȘI SUSPENDĂ campania electorală, după INCENDIUL MORTAL de la Piatra Neamț

Replica API 16 noiembrie 2020 | 20:50 1998

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță că partidul își suspendă acțiunile de campanie electorală, din respect pentru victimele de la incendiul de la Piatra -Neamț.

"În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență.

Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri", scrie Ciolacu pe Facebook, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ham ham Peee seee deee documenteaza-te!!!!
1
0
In oricare tara normala intr-un caz ca asta vinovati sunt conducatori unitati si cei care i-au numit,iar directorul Spitalului Judetean Neamt a fost numit de presedintele consiliului judetean Neamt membru al PSD-Romania,deci profetia ta cu PSD vinovat este perfect valabila in cazul asta.
3
1
E un gest de fair play, dar voi oilor nu intelegeti. Orban va da cu oala in cap si voi pupati picioarele. fereasca, va meritati soarta
2
2
Intr-o tara normala plecau si premierul si ministrul sanatatii. Aici insa deja s-au legat de scaune cu lanturile si Joianis o sa ne spuna intr-o romana cu accente straine ca este de vina PE SE DE
2
6
focul a foast cauza suprasolicitarii cu paturi si aparate la ATI pentru ca pe PNL-istii vostrii nu-i intereseaza sanatatea oamenilor ii intereseaza doar alegerile, aceasta situatie e in mai multe spitale din tara si apropo vedeti ca si orban se face ca suspenda campania electorala..
6
6
nu ai mai vazut-o pe esca u
0
1
Degeaba.spitalul era sub conducerea cj a d- lui arsene care este la psd.
12
4
astia au empatie se inseala.cand tragediile nu le lovesc direct famigliie nu conteaza pentru ei.doar din obligatie strict profesionala o fac.desi a fi politician nu e o meserie,e o gaselnita ca sa traiesti trantor fara a-ti aduce aportul cu ceva folositor societatii din care provii.de la''revolutie''incoace Romania nu a mai beneficiat de vreun politician patriot,dar deja asta e alt subiect.
12
1
voi hotilor ati distrus tot
13
4
Bai Hopa,Ponta a fost fortat de strada sa isi dea demisia pentru ca in ciuda rugamintilor rudelor celor arsi la Colectiv el impreuna cu min.sanatati Banicioiu au refuzat sa aprobe tratarea arsilor in strainatate timp de cateva zile,ori in cazurile astea doar si cateva ore fac diferenta dintre viata si moarte,asa ca degeaba ii dai apa la moara lui Ciolacu care acum se foloseste politic de un tragic accident.
19
5
Pentru colectiv ponta muie si-a dat demisia. Acum sa vedem cine iese in strada sa ceara demisia oparitilor galbejiti
11
12
Pandemia Galbena ucide Romania !! Demisia guvernului imadiat!!!!!
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212