REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marea DEMOLARE continuă! Alte beach baruri de pe plajă au fost puse la pământ. VIDEO

Marea DEMOLARE continuă! Alte beach baruri de pe plajă au fost puse la pământ. VIDEO

Replica API 16 mai 2020 | 23:13 16400

Autoritățile s-au aflat vineri dimineață pe plaja Dacica din Faleză Nord pentru a pune la pământ alte construcții ilegale.

Operațiunea a început în urmă cu câteva zile, atunci când ABADL a constatat că mai multe beach baruri de pe plajă au fost amenajate ilegal.

Administratorul Beach Barului

Somate fiind, celelalte localuri amplasate pe plaja din Faleză Nord s-au conformat însă administratorul acestuia a sperat până în ultima clipă. Vizibil nervos, acesta a a încercat să „o dea la pace” cu reprezentanții autorităților prezenți la fața locului însă fără succes.

VIDEO:

Video 2:

Video 3:

Citește și:

Beach barurile de pe plaja din Faleză Nord au fost DEMOLATE

Primii clienți ai beach barurilor din Faleză Nord au fost procurorii!

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altele care?! Ca unii deja si-au intins umbrelele si sezloangele pt sezon ,iar cine a mai demolat a facut-o pt ca a renuntat la plaja de anul trecut!!! Ati venit cu mare taramboi la omu asta pt ca ati avut sageti ...ia faceti treaba asta pe bune pt toti de-acolo ..daca tot voi inchiriati si dati plajile in folosinta ,luati spagi un sezon si al 2lea va gaseste onestitatea!!!
1
0
Pe zoom ii ajuta popa care s a machit !!
7
3
Picu e mason...si cu asta am zis tot
7
5
si ta-su vin la terasa ilegala rumen-zoom de pe unirii pt a incasa spaga !
10
4
zoom de ce nu se demoleaza?e Picu prieten cu Fagabou?altfel nu venea la deschiderea Rumen, el si cu un alt ministru pesedist. Deci legea se aplica doar pt unii. Plaja si trotuarele sa revina cetatenilor!Daca nu Fagabou, poate Stelica va reusi!
9
5
Constantean la 11.56 ,va incepe cu Caelia ...sigur
2
0
Bola demolezi numai pe cine vrei tu si nu sare la cap sau nu face parte din grupul de machidoni care te-au fos sef la abadl. La Mangalia ai fost in vizita de lucru si ai vazut ce s-a construit ilegal pe plaja dintre Saturn si Venus?!Poate te-a introdus Ropota la tovarasul lui Sava care a construit pe plaja acolo doua grajduri, ti-a facut si tie un pachet si ai inchis ochii.Nu mai face tu pe corectul ca esti manjit pana peste cap!
11
0
Si anul trecut si anul asta controalele sunt numai in acea zona, restul povesti. Vreti sa deranjeze pe d-na jurista de la Ape
10
1
Domnule Bola, in mamaia nord exista un restaurant construit direct pe plaja- Masaranduba. Constructie ce functioneaza si iarna. Este normal?
17
0
Pe plaja dintre Saturn si Venus cand veniti? Domnule prefect , hai sa vezi ce au mafiotii construit aici , e plin de restaurante si dughene cu covoare persane pe jos . Pentru unii struna , pentru altii ciuma , dar nu rosie !
18
1
am inteles ca si la phoenicia sunt toate beachbarurile fara aut si fara puz sau acolo nu e voie ca e pnl?
15
1
ABADL a creat aceasta situatie inchiriind tot nisipul. Ei incaseaza sume de pana la 50.000 de euro pentru fiecare plaja.Banii ii incaseaza oricum si acum baga zazanie intre administratorii de plaje si cetateni iar voi va certati pe o situatie care nu se va schimba fara niste norme de aplicare . Exemplu : 5 modele standard de beach baruri cu 2 sau 3 dimensiuni.
16
1
Aloooo politioti locali mafiosi care i treaba? De ce sa ajuns aici? Intreb pt un prieten, de ce pierdeti timp si iii lasata sa faca afaceri si constructii ilegale cate un sezon doua, trei, oare o fi vreun interes la mijloc sau nu va place deloc munca.....intreb tot pentru un prieten
13
0
La mine la plaja pe cand veniti, sa stiu si eu
9
7
Bola, ia-l si pe spagarul abrudan si mergeti in mamaia! O sa te ia capul ce-o sa gasesti acolo, jumatate din beach baruri n-au niciun fel de autorizatie
17
0
Comentati aiurea-n tramvai... omul ala a investit niste bani pe termen mai lung in plaja aia. Pe acte. Pe 7 ani. Cu acceptul spagarilor de la ABADL. era un loc foarte frumos si cu foarte mult bun gust facut. Dar comentacii cu frigiderul gol de acasa, ce sa zica... sunt curios daca spagarii de la ABADL le iau la bani marunti pe toate, incepand de la ipanera, crazy, si tot ce mai e pe plaja. ABSOLUT NIMENI NU FACE NIMIC DE CAPUL LUI, TOTI FAC DACA AU PLATIT PLAJA SI DACA AU PE CINEVA IN SPATE
10
11
Caelia ,caracter nepermis
9
1
ba Mangalia,primarul melcilor,plaja Diana saturn,saturn venus,ai o gramada de cotetze,cind bagi buldozerul in ele???
14
1
Care ALTE beach baruri ca de 2 saptamani se chinuie cu asta! Si punem pariu ca altceva nu se mai demoleaza
13
2
Poate demolati si hotelurile care au aparut pe nisipul plajelor. Plajele trebuie sa fie libere de orice constructii.
31
0
Decipanizati toate plajile, nu doar acolo.
35
2
foarte bine...aceste sandramale ce au aspect de grajduri de adapostit oi trebuiesc sa dispara...si sa nu ne minunam prea tare...au inceput sa dispara...ne-au disperat de viata de 2 veri cu muzica pana la 6 dimineata ...Faleza Nord este cartier...lumea mai si merge la serviciu...nu statiune...
27
2
daca nu era coronavirusu nu se mai demolau
18
1
ala n-a dat spaga sunt km de plaje pline de baracile makedonesti si de corturi cu pretentii de club si nu se misca nimic e doar campanie electorala
26
3
Mamaia a ajuns un cos de gunoi si o "statiune" de kkt....parca suntem in lumea a 3a...
31
1
Foarte bine!!!! Sa dispara toate dughenele si cotetele de pe plaje!!!
33
1
Acum putem afla cui i s-a dat spaga si de ce nu ii protejeaza cum li s-a promis?!?
26
0
Ce va ramane in urma lor pe plaja ? Probabil diverse material , posibil si cuie , gunoaie , si multe altele . Trebuie fortati sa curete si locul pe care l-a ocupat ilegal fiecare oportunist nu sa astepte armata americana sa stanga dupa ei . Zic si eu !
31
0
HUOOO! JOS CU ECONOMICA! AB OBOSIT DE CAND VA TOT ATENTIONEZ DOMNULE BOLA! ESTE OMNIPREZENTA IN BIROUL DVS CU TEXTE GEN EU FAC, EU DREG, EU REZOLV. REZOLVA PE NAIBA, ALEARGA PROSTIMEA PE CARE O TERORIZEAZA SI APOI ISI ASUMA! A FOST LINISTE CAT A LIPSIT, CUM A APARUT CUM AU INCEPUT INTRIGILE, MINCIUNILE, RAUTATILE. NU VEDETI CA NU O MAI PUTEM SUPORTA!!! SA MUNCEASCA LA CAT BANET CASTIGA. NOI DACA INDRAZNIM SA RIDICAM VOCEA ASTA NE SPUNE, MUNCITI PE BANI BUNI. CARE BANI BUNI? VA UITATI IN STATE SA VEDETI DISCREPANTELE? DA, NOI VORBIM DIN BARFE, DAR ORICE BARFA ARE O BAZA.
8
10
Pai logic ca nu toate au patit asa. Nu toti au fost asa nesimtiti sa faca constructii de beton pe plaja europeana bine ca nu si a facut si o casa langa
25
0
plaja a fost extinsa pe bani europeni, conform legii apele romane nu aveau voie sa le inchirieze cel putin 5 ani, lucru care nu s a intamplat. au fost inchiriate de muncitori din cadrul administratiei apelor romane care la randul lor le-au subinchiriat diversilor. Ei au deschis aceste coteturi cu un an inainte sa fie legal.
36
1
Deci ai voie sa incalci legea 4-5 ani sau daca cotizez la cinne Arman trebuie?
26
0
Treaba asta se intampla la sfarsit de sezon....dupa ce smecherii isi faceau plinul, si venea momentul cand autoritatile aratau cat de competente sunt! Asta se intampla acum, cand aceste cotete nu mai fac bani pentru ca nu vom avea foarte multi turisti, si nu vor putea colecta pentru smecheri. Astfel se indeparteaza concurenta pentru cei raman in continuare pe plaja!
13
3
Ei s-au demolat toate... Cat vezi cu ochii, numai cotete si cotinete.
31
0
Cine nu e PNL, jos cu el
15
13
Se vor demola toate treptat, treptat. Bravo autoritatilor : la lupta cu legea in mana si fruntra sus. Eu nu zic sa nu se faca, dar sa fie facute conform legilor. Asta e viata. Bravo inca o data.
32
2
nu toate constructiile au patit asa ceva , se pot vedea de acolo pe plajele apropiate in stanga si dreapta constructii care nu vor fi deranjate... demolatii sunt cei care nu au sarit cu dreptul la cine trebuia , ori nu sunt in gratiile golanilor care conduc primaria , ori sunt amicii acestui neica nimeni bola...
35
0
pana acum de ce nu si-au facut treaba cei de la apele aromane???
39
0
Bravo...deci se poate respecta si legea!
40
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614