REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mari campioni ai României participă la o campanie de strângere de fonduri pentru protecţia medicilor de la Spitalul "Marie Curie"

Mari campioni ai României participă la o campanie de strângere de fonduri pentru protecţia medicilor de la Spitalul "Marie Curie"

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 1130

Mari campioni ai României participă la o campanie de strângere de fonduri pentru protecţia cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Marie Curie" din Capitală, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES.

Foşti şi actuali sportivi vor dona obiecte care vor fi licitate în mediul online, banii strânşi urmând a fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de protecţie pentru medici.

"În plină pandemie de COVID-19, marii campioni ai sportului românesc participă la o campanie prin care se strâng fonduri pentru protecţia medicilor. Camelia Potec, Mihai Leu, Valeria Răcilă, Mihai Covaliu, Laura Badea şi alte personalităţi din lumea sportului vor dona bani şi obiecte cu valoare sentimentală, care vor fi licitate online de fani. Fondurile astfel obţinute vor fi folosite pentru achiziţionarea de materiale de protecţie pentru cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii ''Maria Sklodowska Curie'' din Bucureşti. Campania ''Campionii Strâng Rândurile'', probabil cea mai mare campanie umanitară a sportului românesc, este iniţiată de Asociaţia Junior Sport şi organizată de Asociaţia de Medicină pentru Sănătate Publică", se arată în comunicatul citat.

În zilele următoare, personalităţi importante ale sportului românesc vor dona echipamente purtate la competiţii importante, medalii, cupe, diplome, aceste obiecte urmând să fie licitate pe pagina de eveniment "Campionii strâng rândurile" - campanie umanitară (Facebook).

Fostul campion mondial la box şi campion naţional la raliuri, Mihai Leu, s-a alăturat campaniei, donând o cămaşă de raliu care îi poartă autograful. "Am intrat cu foarte mare drag în proiectul Campionii strâng rândurile. Cred că este foarte important pentru toţi să fim cât mai uniţi în această perioadă. De această dată, încercăm să strângem fonduri pentru Spitalul Marie Curie", a spus Leu.

Au mai donat până acum luptătoarea Alina Vuc, (echipamentul cu care a participat la JO de la Rio), pugilistul Cosmin Gîrleanu (medalia primită la câştigarea titlului naţional de seniori, un tricou şi o pereche de mănuşi), preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu (tricoul oficial al Raliului Argeşului cu semnăturile piloţilor Mihai Leu, Titi Aur, Vali Porcişteanu) şi fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Bogdan Constantin Matei (cupă primită de la pilotul de raliuri Simone Tempestini).

De asemenea, conform comunicatului, şi-au mai anunţat participarea la campanie Valeria Răcilă, Laura Badea, Mihai Covaliu, Camelia Potec, Răzvan Pîrcălabu, Cristinel Romanescu, Alin Petrache, Irina Deleanu, Alexandru Dedu, Vasile Cîtea, Horia Păun, Florin Florea, Eduard Novak, Gabriel Toncean, Nicolae Dobre, Gheorghe Vişan, Elisabeta Lipă, Amatto Zaharia, Şerban Valeca, Viorel Gâscă, Vasile Gliga, Lucia Mihalache, Marilena Mladin, Alexandru Ballai, Simone Tempestini, Alexandra Dulgheru, Nicolae Ghiţă şi Viorel Ganea.

Campania, al cărei partener media este AGERPRES, va dura până în luna iunie, cu posibilitate de prelungire, dacă situaţia o va impune.

Reprezentanţii comunităţii sportive care vor să susţină campania prin donaţii în bani, pot depune sume în contul RO76BRDE441SV94664304410, deschis de Asociaţia Junior Sport la BRD, Sucursala Almasul, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar un paznic comunist de puscarie are pensia mai mare decat un doctor. E mai rentabil sa fii cioban in Romania. M u i e PSD
0
0
nu mai tot cersiti bani ba!taiati pensiile si salariilenesi,trimiteti.i in somaj tehnic pe trintorii bugetari si o sa aveti bani la greu.Cersetorilor!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920