REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Maria Constantin, apariție de senzație la nunta sa

Maria Constantin, apariție de senzație la nunta sa

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 883

Mult a fost, puțin a mai rămas până când Maria Constantin și Robert Stoica vor face pasul cel mare în fața altarului, respectiv pe data de 4 august, anul acesta. Cei doi amorezi fac deja pregătiri pentru fericitul eveniment, iar artista vrea să strălucească în ziua cea mare, motiv pentru care a decis să colaboreze cu designer-ul Florin Burescu pentru rochia de mireasă.

Maria Constantin, aparitie de senzatie la nunta sa

Așadar, designer-ul a oferit câteva detalii inedite despre ținuta vedetei pentru ziua cea mare, precizând că întreaga creație ajunge la câteva mii de euro, aceasta fiind croită cu materiale aduse chiar de la Paris.

„Vreau ca rochia de mireasă a Mariei să fie perfectă.

Pot spune doar atât că Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu. Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni. Nu vreau să vorbesc momentan despre o sumă exacta, cât costă rochia, pentru că nu este gata, mai pot apărea mici retușuri și prețul se modifică. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro”, a declarat, Florin Burescu. 

Maria Constantin a fost criticată după ce a stabilit data nunții

Maria Constantin și Robert Stoica au anunțat data nunții pe rețelele de socializare, respectiv 4 august 2023, iar la scurt timp după ce au spus când va avea loc fericitul eveniment, mulți au pus-o la zid pe artistă, fiind deranjați de faptul că tânăra a stabilit căsătoria în perioada postului.

În acest sens, Maria Constantin a făcut o serie de declarații pentru a lămuri motivul pentru care evenimentul a fost stabilit în post.

„Tocmai de asta este într-o vineri nunta și în post, dar atunci va fi doar petrecerea. Pentru că deja oamenii au început cu hatereala – «aoleu, în post, cum să faci cununia religioasă?». Nu, cununia religioasă va fi făcută înainte și cununia civilă. Atunci va fi doar strict petrecerea.”,   a declarat Maria Constantin, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468