REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Maria Done vrea 5 MILIARDE, daune, de la STILA SARAFU

Maria Done vrea 5 MILIARDE, daune, de la STILA SARAFU

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:06 11635

Stila Sarafu a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de marți, 10 noiembrie, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iar pe 11 noiembrie a fost eliberat, fiind pus sub control judiciar. În sarcina sa au fost reținute două fapte de hărțuire, una de tulburarea ordinii și liniștii publice și una de violare a sediului profesional.

”Îmi cer daune imense. De 5 miliarde și 50.000 de euro. Cum să facă așa ceva, să mintă în halul acesta? Există un Dumnezeu sus.”, a declarat, pentru Replica, Stila Sarafu.

Maria Done

Amintim că că totul a pornit recent, fiind vorba de un postat clip pe o pagină de socializare, în cadrul căruia se vede cum Stila Sarafu se îndreaptă spre mașina în care se aflau două femei (Maria Done și Alexandra Ceară), aruncând în autoturism cu un lichid. ”Cadoul” îi era adresat uneia dintre ele, ”doamna Ceară”, după cum a și comentat Stila Sarafu, pe care o numește bârfitoare. Semn că disputa dintre aceștia a pornit de la niște bârfe aruncate prin oraș, la adresa lui Sarafu. Ulterior, pe 28 octombrie, Maria Done a precizat că a fost urmărită în trafic de către Stila Sarafu, iar, la un moment dat, a aruncat cu ouă în mașina acesteia. Totul a fost surprins într-un live pe Facebook. Precizăm că femeile au depus plângere la Poliție.

Cea mai recentă faptă ar fi că Sarafu ar fi pătruns în sediul magazinului Dovi, acolo unde s-ar fi certat cu Viorel Done, fostul soț al Mariei Done. Însă Stila Sarafu susține că nu este adevărat, că nu a intrat cu forța și că a avut doar o discuție amiabilă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maria Done si Ceara Alexandra sunt curvele orasului. Doua mizerii.
23
0
vrea daune 5 miliarde de puli
32
0
Marica si Ceara cele mai curve aromance care au existat in istoria aromanilor.
26
0
Ceara si Marica cele mai curve armance. Le au calarit toti pe la cluburi si le au umplut in gura cu icre
26
0
Multa rautate si multe minciuni...nu merita niciunul din ei atat de multa atentie...iti dai seama de calitatea fiecaruia dupa ce a deschis gura...e greu
3
0
Sarafu o are mica
10
2
I-ai cu antecedentele Stila.Stii, au multe schelete in dulap si 2-3 afara .Cu infractori astia doi Marika si Viorel Done pe fir scurt
31
0
Muie la jegosii de makidoni!
27
0
Jegoasa de Ceara vad ca tace
10
0
ala de mai jos care se semneaza sedan.. vezi ca tiganul de sedan din piata nu stie sa citeasca si sa scrie. asa ca ori nu mai postezi ori schimba numele ca te faci de ras. lol
4
0
Un copil homosexual care suge acadele !
21
0
Si tu comentezi ba saracie? Tu esti recunoscut in tot orasul ca fiind cel mai mare lake nimeni nu te haleste pizdo nici aia din 4-5 nu te halesc
2
0
Stila vino mai repede la microfon, ca incepe sa mi se usuce ciocanul.
13
0
Stii ca te iubesc . De ce faci d astea , baba mea ?
1
4
Stila Sarafu fura casetofoane din masini in tinerete si fuma la posta vai mama lui era
22
0
Cine plm is oparitii astia ?? Cate un bucket de pli or fiecare si bineinteles si pt tine labake sau pizdeta de scrii balarii despre labe triste
14
0
Cine sunt tiganii astia frate si de ce se tot scrie despre ei ??
30
0
Ne mai tocati mult cu acest machedon imputit si cu tuta gonflabila?
32
0
Ce as rade sa ii dea cu executare la cracanatu cu coatele rupte
9
1
Ieri Veorel a inmatriculat o masina noua pe Dovi Free care e pe numeke Maricai! De unde s-o plateasca daca nu de la Stila?
3
0
Replica , minc....
2
0
Acest Domn Stila cu fata de arici zici ca este trans, poate il angajeaza acum de Sarbatori pe post pitic care imparte cadouri copilasilor.
20
0
replica,totul are o limita.cred ca s-a scris prea mult despre aceast subiect neinteresant.
9
0
Ce fata de gay are coafatu
31
0
Nu mai scrie ti ziar de cacao despre panarame. Va n gura de zdrente si secaturi Mokanes Muye Fagabou muye psd muye mokanes tzigoina cu cine va adus in Dobrogea
4
2
Baaaii!! Terminati cu clanurile. Astia nu sunt in clanuri, sunt in triburi machedonesti. O sa vina o vreme cand o sa va schimbati numele sa nu va futa in cur romanii!!
25
5
In poza de sus Sarafu ala zici ca este asezat in cosciug,mai lipseste sa tina mainile impreunate si o lumanare aprinsa! Mari,,vedete" mai prezinta si,,Replica"!
23
1
Habar nu au astia doi cu ce viteza se indreapta catre iesire.
4
0
A inebunit lumea de tot fratilor...Marika cu pizda cat palma vorbeste de interlopi ca nu ii cunoaste si nu are treaba si cand colo ea a futut toata piata Chiliei si cativa baieti "destepti"din Mangalia si Stila care o stie ce futatura este atarna dupa ea.Stila ai inebunit cu taratura asta??
29
4
Mai terminati cu promovarea curvelor si parasutelor!
39
1
Ai uitat cand ti-a rupt mainile la bowling la piata rosu? Acum esti baiat? La puscarie le puneai CDul la baieti sa asculte dedicatiile sa vada cine esti ca sa nu te futa in cur
14
1
Ne-am saturaaaaaaaaaat de acest subiect!!!. Le faceti reclama...nu mascata...ci pe fata magazinului pe care il detin!!!!!!!!! Nu ne intereseaza ce face un boulete si o parapanta!
23
2
De unde sa dea sarmanu asta 5 miliarde nene , cand omu baga de 50 de lei motorina , noaptea tarziu sa nu vada ochii rai
17
0
Lasa jegule ca si tu ne-ai lasat in curul gol , nu te-a vazut dumnezeu cand o futeai pe sormea chiar daca putea sa iti fie mama ? Cand i-ai luat banii nu te mai vedea dumnezeu ?
11
0
Pai nu estu tu milionar ma? Dai lu aia 5 miliarde ca ai de unde la ce barosan esti tu. Daca tea mancat in cur si te pui cu o hiena,erai tu smardoi cu fata unui securist cu state vechi, ea o bandita ,Viorel un sacal, tu cum crezi ca au facut astia bani? Cea mai periculoasa femeie , nasol e ca vaca are bani si da cu tine de pamant, ai sa vezi.
25
1
E BAIAT BUN, BABU IL FUTE IN KUR...
25
1
Niste retarzi de doi lei. Pana acum era smardoi, acum vrea sa il scape Dumnezeu...
21
0
i-ati facut vedete si pe nespalatii astia, bravo
21
1
Exista un Dumnezeu sus? Ba baiatule... trezeste-te. Viorel si Maria Done, 2 jeguri... au distrus oameni, familii, au bagat oameni la puscarie, au furat banii oamenilor, au traficat. Tu crezi ca astia au vreun Dumnezeu? Astia sunt interlopi. Amandoi. Ca si ea e o combinatoare infecta. Tu esti pe facebook golan. Daca ai ajuns la mana lor vai de tine. Astia sunt hiene. Ai o singura varianta. Sa te impaci cu maria done si sa te culci cu ea. Ca e o taratura sau cu smardoiala. Dc ai ajuns sa te rogi de ei vai de tine
25
1
Cine rahat e boratul asta de tigan makidon?
42
4
tu nu te plictisesti sa stai asa toata ziua, de-a-n pulea? maine-poimaine faci 50 de ani si o sa te infratesti cu Scupra-hotul de haine din turcia. Plm, zici ca ai 15 ani si acum ai trecut de pubertate. N-ai minte nici cat o gaina daca faci chestii din astea. Lumea mai evolueaza, Stila! Insa, tu, tot cu minte de copil ai ramas. Iti plac lucrurile astea sa fii inconjurat de lume obedienta, de pustani. Ai naibii 40 de ani si te comporti ca-n liceu. Schimba dreaq vestimentatia aia ca deloc nu te prinde. Iti plac chestiile astea de mondenitati descoperite la batranete.
33
1
Ceara marica vica prindeti pe coafata si batetil da puneti va masti ca va leaga dupaia
12
1
Doua zdrente obosite... Mai ales barfitoarea aia de Ceara. Te asteapta lumea la cotitura umflato
23
1
incetati ca astia 2 da ba n pyla mea
13
1
Pana la urma cine cere daune de 5 miliarde? Coarda sau sifonul ca numai intelegem nimic?
26
2
Nu mai este jegul de Dancu la putere sa te pupe in cur si sa iti ia apararea prin oras! L-au trimis la pensie si acum ai ramas in kurul gol prin oras. Numai o jegoasa ca tine putea sa intre in conflict cu Stila. De ce nu ne mira?
25
9
O JARTEA uzata, ce kk sa iasa dintrun tata cipan fost circiumar, codos la seico 5, o semianalfabeta cu tupeu de beheheee, slinoasa. Pacat, de copilul minune conceput cu Done viorel. Tatal ei, Niculae Tasca la bagat in rahat de a facut puscarie. Tot la impins in fata cu tigarile cu alcoolul, etc. Marika armina, impuscate.
21
8
Stila, acum te mascaresc pizdele pe tine. Hahaha!
33
3
Maimutza de Marika face parte din tribul cipanatilor de Sinoe, cu ceva scame in adn si din tribul unor bijduveni de Pantelimon. Combinatia cea mai toxica.
21
25
un papitzoi care o suge in final de la niste tarfe obosite
22
1
Asta din ce trib de makidoni face parte?
25
7
Foarte bine iti fac femeile o sa te lase fara bani roata se intoarce
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272